Nesta+

Dé ultieme oplossing tegen omvormers die uitslaan!

Veel zonnepanelenbezitters ervaren het frustrerende probleem van omvormers die plotseling uitslaan. Dit wordt meestal veroorzaakt door een te hoge netspanning, wat resulteert in het verlies van op dat moment opgewekte energie.

 

Bij elke installatie waar Nesta+ is toegepast, is dit probleem volledig opgelost. Nesta+ zorgt voor een verlaging van de spanning binnen de woning, zodat de omvormer niet meer uitslaat vanwege hoge netspanningen. Dit betekent dubbel voordeel: besparen op je verbruik en tegelijkertijd een hoger rendement uit je zonnepanelen!

Meer informatie

Onopgemerkt verbruik je te veel!

Heb je gemerkt dat het elektriciteitsverbruik van je huishoudelijke apparaten de laatste jaren is toegenomen? Dat komt omdat energieleveranciers de spanning de afgelopen 20 jaar hebben verhoogd van 220 Volt naar 230 Volt of zelfs meer. Dit heeft geleid tot inefficiëntie en onnodig hoge energiekosten.

 

Direct besparen met Nesta+

Met Nesta+ kun je deze overtollige energiekosten verminderen. Dit compacte systeem verlaagt de hoge spanning, wat leidt tot een vermindering van het kWh-verbruik van veel grote apparaten. Het resultaat? Een directe daling van het totale verbruik en aanzienlijke besparingen op je energierekening!

Voorkomen van het uitslaan van omvormers
Directe energiebesparing
Hoge kwaliteit en lange Levensduur
Compatibiliteit met andere systemen

Hoe bespaart Nesta+?

Dankzij de geavanceerde technologie van Power Quality Europe is Nesta+ de eerste op de markt die in elk huishouden gemiddeld tot 12,6% elektriciteit kan besparen. Bovendien is het onderhoudsvrij en heeft het een levensduur van meer dan 40 jaar.

Nóg meer voordelen

Eenvoudige installatie
Verhoogt de veiligheid van elektrische systemen
Optimaliseert de algehele energie-efficiëntie
Compatibel met slimme meters en systemen
Verbetert de levensduur van elektrische apparaten
Nesta+
Meer informatie

Meer over Nesta+

  • Nesta+: De nieuwe trend om maximaal te besparen: Jarenlange ervaring heeft geleid tot een reeks betrouwbare systemen waarmee zowel bedrijven als huishoudens maximaal kunnen besparen.
  • Zorgeloos besparen: Nesta+ werkt onopgemerkt vanuit je meterkast en zorgt voor aanzienlijke besparingen, zonder dat je comfort verliest.
  • Betaalbare energiebesparing: Met Nesta+ wordt energie besparen voor iedereen betaalbaar. De aantrekkelijke prijs betekent dat je je investering snel terugverdient!
  • Uitsluitend de beste kwaliteit: Nesta+ is een trots Nederlands product, gemaakt van hoogwaardige materialen voor gegarandeerde duurzaamheid en prestaties.
  • Altijd en overal besparen: Met Nesta+ in huis bespaar je altijd minimaal 8% op je elektriciteitsrekening. Onder bepaalde omstandigheden kan deze besparing zelfs oplopen tot 20%!
Meer informatie

Nesta+ werkt naadloos samen met...

Zowel zonnepanelen, omvormers, warmtepompen als windturbines kunnen moeiteloos samenwerken met Nesta+. Tests door het gerenommeerde Duitse onderzoeksbureau TÜV hebben aangetoond dat zelfs met de meest energiezuinige huishoudelijke apparaten er nog 12,6% extra wordt bespaard.

 

Energieprestatievergoeding (EPV)

Voor woningcorporaties en verhuurders die aan de EPV-eisen willen voldoen zonder extra kosten van zonnepanelen: Nesta+ garandeert de benodigde 10% marge zonder extra panelen, wat resulteert in aanzienlijke kostenbesparingen!

 

Ontdek Nesta+

Kom erachter welk Nesta+ systeem het beste past bij jouw situatie en begin vandaag nog met besparen!

Meer informatie

Wat zeggen onze klanten?

ZonnepanelenPlus wordt door klanten beoordeeld met een:
8.5

Nesta+ informatie

Mis niet langer de unieke kenmerken van Nesta+. Neem nu contact op en zet de volgende stap.

Ontdek het rendement

 Optimaliseert de algehele energie-efficiëntie
 Eenvoudige installatie
 Verhoogt de veiligheid van elektrische systemen
 Compatibel met slimme meters en systemen
 Verbetert de levensduur van elektrische apparaten
Nestaplus

Zonnepanelen voor particulieren

Profiteer van het hoogste rendement met de beste zonnepanelen op de markt.
Gratis dakscan

Zonnepanelen voor ondernemers

Duurzaam ondernemen met zonnepanelen en profiteren van alle voordelen.
Gratis dakscan
Website laten maken door Bureau Magneet - Online marketing
crossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram