Waarom de Aurea Hybride Add-on een slimme keuze is voor jouw woning

In een tijd waarin duurzaamheid en kostenbesparing hand in hand gaan, wordt het steeds belangrijker om slimme keuzes te maken voor de verwarming van je huis. De Aurea Hybride Add-on warmtepomp biedt een innovatieve oplossing die niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook financieel aantrekkelijk. In dit blogbericht leggen we uit waarom de Aurea Hybride Add-on een slimme keuze is voor jouw woning, en hoe ZonnepanelenPlus je kan helpen bij de installatie.

Wat is de Aurea Hybride Add-on?

De Aurea Hybride Add-on is een compacte en efficiënte warmtepomp die je eenvoudig kunt integreren met je bestaande cv-ketel. Deze hybride oplossing maakt het mogelijk om aanzienlijk op gas te besparen, zonder dat je volledig hoeft over te stappen op een all-electric systeem. Dit maakt de Aurea Hybride Add-on ideaal voor situaties waarin een volledige overstap naar all-electric nog niet mogelijk of gewenst is.

Belangrijke voordelen van de Aurea Hybride Add-on

Kostenbesparing

Een van de meest aantrekkelijke voordelen van de Aurea Hybride Add-on is de aanzienlijke besparing op energiekosten. Door de efficiënte werking van de warmtepomp verbruik je minder gas, wat direct resulteert in lagere energierekeningen. Bovendien is de warmtepomp ontworpen om zuinig om te gaan met elektriciteit, waardoor je dubbele besparingen realiseert.

Duurzaamheid

De Aurea Hybride Add-on draagt bij aan een lagere CO2-uitstoot, wat goed is voor het milieu. Door de combinatie van een warmtepomp met een cv-ketel benut je de sterke punten van beide systemen en verminder je je ecologische voetafdruk aanzienlijk. Afhankelijk van de stroombron kun je met de Aurea Hybride Add-on een CO2-reductie van 30% tot 90% bereiken.

Professionele installatie door ZonnepanelenPlus

De installatie van de Aurea Hybride Add-on wordt volledig verzorgd door de ervaren professionals van ZonnepanelenPlus. Onze gecertificeerde installateurs zorgen ervoor dat de warmtepomp perfect wordt geïntegreerd met je bestaande cv-ketel. Door te kiezen voor ZonnepanelenPlus ben je verzekerd van een veilige, efficiënte en correcte installatie.

Geschikt voor bestaande Cv-ketels

Of je nu een oude of nieuwe cv-ketel hebt, de Aurea Hybride Add-on werkt samen met alle modulerende en aan/uit gestuurde cv-ketels. Dit betekent dat je geen dure vervangingen hoeft te doen aan je huidige verwarmingssysteem om te profiteren van de voordelen van een warmtepomp.

Subsidievoordelen

De hoge efficiëntie van de Aurea Hybride Add-on wordt beloond met een verhoging van de ISDE subsidie. Hierdoor kun je een subsidiebedrag van € 2.775,- ontvangen, wat de initiële investering nog aantrekkelijker maakt. Onze experts bij ZonnepanelenPlus helpen je graag bij het aanvragen van deze subsidies, zodat je het maximale voordeel kunt behalen.

Gebruiksvriendelijke technologie

De Aurea Hybride Add-on wordt geleverd met een slimme Anna thermostaat en een hydraulische kit. De thermostaat en control box werken samen om automatisch de beste warmtebron te selecteren, waardoor je altijd profiteert van de meest efficiënte verwarming zonder dat je hier zelf omkijken naar hebt. ZonnepanelenPlus zorgt ervoor dat alles correct wordt geïnstalleerd en afgesteld voor optimaal gebruik.

Professioneel advies voor een hybride warmtepomp

De Aurea Hybride Add-on warmtepomp is een slimme investering voor iedereen die wil besparen op energiekosten en tegelijkertijd een bijdrage wil leveren aan een duurzamere toekomst. Met de installatie door de professionals van ZonnepanelenPlus, compatibiliteit met bestaande cv-ketels en de aanzienlijke subsidievoordelen is het een praktische en voordelige keuze. Wil je meer weten over hoe de Aurea Hybride Add-on jouw woning kan transformeren? Neem dan contact op met ZonnepanelenPlus en ontdek de voordelen zelf!

Meer nieuws

Zonnepanelen voor particulieren

Profiteer van het hoogste rendement met de beste zonnepanelen op de markt.
Gratis dakscan

Zonnepanelen voor ondernemers

Duurzaam ondernemen met zonnepanelen en profiteren van alle voordelen.
Gratis dakscan
Website laten maken door Bureau Magneet - Online marketing
crossmenuchevron-downarrow-leftarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram