Zonnepanelen voor agrarische bedrijven

ZonnepanelenPlus richt zich zowel op de particuliere als zakelijke markt. Dat maakt ons ook dé zonnepanelen leverancier voor agrarische bedrijven. Voor ondernemers in de agrarische sector is het zeer aantrekkelijk om zonnepanelen aan te schaffen en daar helpen wij van ZonnepanelenPlus graag bij.

Zonnepanelen aantrekkelijk voor agrarische bedrijven

Voor ondernemers met een agrarisch bedrijf is het aantrekkelijk om zonnepanelen aan te schaffen. Je bespaart niet alleen veel geld op je energierekening, maar daarnaast stimuleert de overheid de aanschaf van zonnepanelen middels aantrekkelijk regelingen voor ondernemers. Investeren in duurzaam ondernemen wordt steeds belangrijker deze dagen en dus ook interessanter voor leveranciers, klanten en andere ondernemers. Op die manier draag je als agrarisch bedrijf bij aan een groenere wereld.

De voordelen voor agrarische bedrijven

We hebben de voordelen voor het aanschaffen van zonnepanelen voor agrarische bedrijven in onderstaand overzicht neergezet:

  • Zonnepanelen zorgen voor een rendabel dak. Zonnepanelen zijn namelijk een investering die zichzelf gedurende tijd terugbetaald. Je verlaagt of elimineert door de aanschaf van zonnepanelen de energierekening van je bedrijf
  • Zonnepanelen zorgen ervoor dat het energielabel van je bedrijf/pand wordt verbeterd, gezien het als een duurzame investering wordt gezien. Op die manier werk je mee aan een betere en groenere wereld
  • De zonnepanelen van ZonnepanelenPlus zijn een slimme financiering ten opzichte van traditionele panelen. Traditionele panelen geven namelijk maar een productgarantie van 10 tot 12 jaar, maar de zonnepanelen van ZonnepanelenPlus bieden een garantie van maar liefst 25 jaar!
  • Ten slotte kun je het btw-bedrag van je aankoop van zonnepanelen terugvragen. Zo ontvang je 21% van je factuur terug én daarnaast wordt het allemaal geregeld door een partner van ons. Je hebt er zelf dus geen omkijken naar.

Ervaring met agrarische bedrijven

We hebben al meer dan 10 jaar ervaring met het installeren van zonnepanelen voor agrarische bedrijven door heel Nederland. Voor ons is geen vraag te groot en anders gaan we de uitdaging graag aan!

Via onze website kun je een gratis dakscan aanvragen voor jouw agrarische bedrijf. Op die manier kun je direct zien hoeveel je kunt besparen met zonnepanelen. Daarna kun je een afspraak maken met een van onze adviseurs en helpen we graag verder op weg.

Meer nieuws

Zonnepanelen voor particulieren

Profiteer van het hoogste rendement met de beste zonnepanelen op de markt.
Gratis dakscan

Zonnepanelen voor ondernemers

Duurzaam ondernemen met zonnepanelen en profiteren van alle voordelen.
Gratis dakscan
Website laten maken door Bureau Magneet - Online marketing
crossmenuchevron-downarrow-leftarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram