ZonnepanelenPlus doneert 552 bomen aan Trees For All

Sinds 2019 zet ZonnepanelenPlus zich in als trotse partner en donateur van Trees for All, een organisatie die al bijna 25 jaar onmisbaar werk verricht voor een bosrijke wereld. Met het oog op een duurzame toekomst hebben we dit jaar een significante stap gezet door 552 bomen te doneren, een voortzetting van onze jaarlijkse traditie om wereldwijd zowel in Nederland als internationaal bossen te herstellen en nieuwe te planten.

 

Onze bijdrage aan Trees for All gaat verder dan enkel het doneren van bomen. Het gaat over het creëren van een positieve impact op klimaatverandering, het verhogen van de biodiversiteit en het verbeteren van leefomstandigheden wereldwijd. Door bomen te planten in diverse regio's, van Friesland tot Costa Rica, helpen we mee aan een gezondere planeet.

 

In 2023 hebben we wederom een officieel certificaat ontvangen voor onze bijdrage, een bewijs van onze toewijding aan milieubescherming en onze samenwerking met Trees for All. Als bedrijf in de sector van zonne-energie erkennen we het belang van het nemen van verantwoordelijkheid voor onze ecologische voetafdruk. Dit partnerschap met Trees for All is een essentieel onderdeel van onze missie om niet alleen in onze branche, maar ook in de bredere wereld een verschil te maken.

 

Trees for All werkt samen met meer dan 2.200 organisaties, variërend van grote bedrijven tot kleine start-ups, allemaal verenigd in de gezamenlijke missie voor een groenere en gezondere aarde. Dit jaar willen we onze partners en klanten aanmoedigen om samen met ons deel uit te maken van deze nobele zaak. Elke bijdrage, groot of klein, helpt mee aan een leefbare planeet voor toekomstige generaties.

 

Wil jij ook jouw steentje bijdragen en een groene footprint achterlaten? Bezoek treesforall.nl en ontdek hoe je kunt meedoen aan deze belangrijke missie.

 

Samen met Trees for All bouwen we aan een groenere wereld. Doe je mee?

 

Bekijk het certificaat van Trees for All:

Certificaat ZonnepanelenPlus

Meer nieuws

Zonnepanelen voor particulieren

Profiteer van het hoogste rendement met de beste zonnepanelen op de markt.
Gratis dakscan

Zonnepanelen voor ondernemers

Duurzaam ondernemen met zonnepanelen en profiteren van alle voordelen.
Gratis dakscan
Website laten maken door Bureau Magneet - Online marketing
crossmenuchevron-downarrow-leftarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram