ZonnepanelenPlus partner van Trees for All!

Bossen zijn ontzettend belangrijk. Niet alleen zijn bossen belangrijk voor de zuurstofproductie, ze leveren ook hout voor meubels en woningen, ze leveren voedsel en medicijnen en bieden bescherming voor mensen, dieren en planten. Bomen zuiveren de lucht, ze nemen CO2 op en ze geven daar zuurstof voor terug. Bossen zijn daarmee essentieel voor het leven op aarde.

Als groene organisatie vinden wij het niet alleen belangrijk dat ouderwetse fossiele energie wordt vervangen door duurzame energie. Ook de jaarlijkse ontbossing van maar liefst 10 miljard bomen gaat ons aan het hart.

trees for all

Wij zijn er daarom trots op partner te zijn in het 1-2-Tree project van de Stichting Trees for All. 1-2-Tree is een project waarbij ZonnepanelenPlus voor iedere nieuwe klant een boom laat planten tastbaar èn dichtbij in Nederland. Op korte termijn zal hiervoor zelfs ons eigen ZonnepanelenPlus bos worden geopend.  Tevens wordt er voor iedere klant een boom toegewezen in Oeganda, een gebied waar veel ontbossing en erosie plaatsvindt en waar de bomen meer CO2 opnemen.

Voor u goed te weten dat, namens u, bos in Nederland en Oeganda mogelijk wordt gemaakt indien u klant bij ons wordt. Meer informatie kunt u vinden door te klikken op onderstaande link:

https://www.treesforall.nl/projecten/oeganda/

Ontdek meer

Zonnepanelen kopen in de lente

Zonnepanelen kopen in de lente

Lente & zonnepanelen Het betere weer komt er aan. De lente is de ideale tijd om te kiezen voor een installatie met zonnepanelen als je wilt starten met...

Hoe werkt zonne-energie?

Hoe werkt zonne-energie?

Wat is zonne-energie? Zonne-energie werkt door de energie van de zon op te vangen en om te zetten naar elektriciteit voor jouw woning of bedrijf. De zon als...