Particulier

Zonnepanelen voor particulieren

Particulieren kunnen flink profiteren van een installatie met zonnepanelen. ZonnepanelenPlus heeft dan ook meer dan 10 jaar ervaring met zonnepaneelinstallaties op woningen.

Het is tegenwoordig bij iedereen wel bekend dat de aanschaf van zonnepanelen een goede investering is. Nadat een zonnepaneelinstallatie is opgeleverd, wordt er al direct bespaard op de energiekosten.

Het installeren van zonnepanelen kan op schuine en platte daken. Om de meeste opbrengt te halen kunnen zonnepanelen het best gericht zijn op het zuiden. Gaat dit niet, dan kunnen ze ook prima gericht zijn op het oosten of westen.

De meest ideale hellingshoek is tussen de 30 en 35 graden. Wanneer deze tot 20 graden meer of minder is, is dit niet zo erg. Voor de opbrengst maak het niet heel veel uit.
 
Gratis dakscan
Van 25 tot 40 jaar garantie
Optimale besparingen
gratis dakscan

lokale adviseur

Gemakkelijk besparen

Een systeem met zonnepanelen bovenop je woning is een investering die zichzelf terugbetaalt. Je verlaagt of elimineert de energierekening van je woning nog jaren, wat leidt tot meer geld op je rekening.

Hogere woningwaarde

Aangezien iedere woning tegenwoordig een verplicht energielabel heeft, verbeter je met zonnepanelen het energielabel van de woning. Met zonnepanelen én een hoger energielabel heb je bij huizenkopers een streepje voor.

Belastingvoordeel

De btw op zonnepanelen is vanaf 1 januari 2023 afgeschaft. De btw is omlaag gegaan van 21% naar 0%. Dit zogenoemde nultarief geldt alleen als de zonnepanelen worden geïnstalleerd op woningen of bijgebouwen van een woning, zoals een schuur. Particulieren hoeven de btw dan niet meer terug te vragen bij de Belastingdienst.

Langdurige garantie

Traditionele panelen geven een productgarantie van 10 tot 12 jaar. Dankzij de superieure techniek en de hoogste kwaliteit aan materialen bieden de door ons geleverde zonnepanelen van Sunpower maar liefst 25 jaar tot 40 jaar garantie op de zonnepanelen.

Nóg meer voordelen

Direct besparen op je energierekening
Zonnepanelen verbeteren het energielabel
Milieuvriendelijk energie opwekken
30% meer opbrengst met onze zonnepanelen
Praat met een lokale adviseur
Particulier
Gratis dakscan 

Geschikt voor alle daken

Wij plaatsen installaties met zonnepanelen zowel op platte als schuine daken. Aan de hand van sattelietfoto’s kunnen we het dak van jouw woning nauwkeurig bekijken en een dakscan maken.

Zonnepanelen voor particulieren

Profiteer van het hoogste rendement met de beste zonnepanelen op de markt.
Gratis dakscan

Zonnepanelen voor ondernemers

Duurzaam ondernemen met zonnepanelen en profiteren van alle voordelen.
Gratis dakscan
Website laten maken door Bureau Magneet - Online marketing
crossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram