Installatie met Sunpower zonnepanelen in Brunssum

Een afgeronde installatie met 15 Sunpower zonnepanelen

Zonnepanelen in Brunssum

In het Limburgse Brunssum hebben wij een installatie afgerond met 15 zonnepanelen. Het platte dak is verduurzaamd met zonnepanelen van Sunpower. Een plat bitumen dak is dan ook ideaal voor het leggen van zonnepanelen. Niet alleen maakt het de monteurs eenvoudiger om te werken, het gemonteerde frame zorgt er ook voor dat de zonnepanelen in de ideale hoek kunnen liggen richting de zon. Op deze manier kunnen de zonnepanelen optimaal rendement behalen.

Zonnepanelen van Sunpower

De afgeronde installatie is voorzien van Sunpower zonnepanelen van het type X22. Dit type behaalt momenteel het hoogste omzettingsrendement op de markt. Daarnaast worden deze zonnepanelen geproduceerd van kwalitatief goede materialen. Hierdoor zijn ze ontzettend stevig en betrouwbaar en biedt Sunpower maar liefst 25 jaar vermogens- en productgarantie. Klik op de  ‘Meer informatie’ knop als u meer wilt weten over de zonnepanelen van Sunpower.

Dakscan aanvragen

Benieuwd wat uw dak kan opleveren? Vraag een gratis dakscan aan door het onderstaand formulier in te vullen en ontvang een vrijblijvende offerte.

Gratis offerte aanvragen

 

Best bereikbaar:

Geen data gevonden, controleer je KiyOh instellingen

© 2019 IsoGoed Duurzaam Besparen BV