Installatie met Sunpower zonnepanelen in Venray

Een afgeronde installatie met 11 Sunpower zonnepanelen

Zonnepanelen in Venray

In het Limburgse Brunssum hebben wij een installatie afgerond met 11 zonnepanelen. Onze monteurs hebben de constructie bevestigd op het hellende pannendak rondom het dakraam. Zonnepanelen mogen op pannendaken geplaats worden tot aan de erfgrens. Daarbij mogen ze niet uitsteken bij de randen van het dak. Op de foto is goed te zien dat er rekening is gehouden met de afstanden. Verder zijn de zonnepanelen in de zogenoemde ‘landschape’ constructie gelegd. Dat wil zeggen dat ze op de lange rechthoekzijde liggen op verticaal geplaatste profielen.

Zonnepanelen van Sunpower

De zonnepanalen die zijn gebruikt bij deze installatie zijn van Sunpower, van het type X22. Aangezien deze zonnepanelen van robuuste materialen zijn gemaakt, biedt Sunpower een langdurige productgarantie van maar liefst 25 jaar. Ter vergelijking: traditionele panelen geven een productgarantie van 10 tot 12 jaar. Als u wilt weten waarom de door ons geleverde zonnepanelen van Sunpower duurzamer zijn dan traditionele panelen kunt u op de ‘Meer informatie’ knop klikken.

Dakscan aanvragen

Benieuwd wat uw dak kan opleveren? Vraag een gratis dakscan aan door het onderstaand formulier in te vullen en ontvang een vrijblijvende offerte.

Gratis offerte aanvragen

 

Best bereikbaar:

176 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.5/10
Officieel partner van

© 2019 IsoGoed Duurzaam Besparen BV