Installatie met Sunpower zonnepanelen in Vierlingsbeek

Een afgeronde installatie met 14 Sunpower zonnepanelen

Zonnepanelen in Vierlingsbeek

In het Noord-Brabantse Vierlingsbeek hebben wij een installatie geplaatst met 14 zonnepanelen. Deze keer niet op een woning, maar op een mooie schuur. Deze installatie is ook een goed voorbeeld om een schuur in de tuin optimaal te benutten. Het dak van de schuur maakt het mogelijk om een constructie te plaatsen waarbij de zonnepanelen in de ideale hellingshoek worden geplaatst. Zo behalen de zonnepanelen een optimaal rendement.

Zonnepanelen van Sunpower

Op de schuur zijn X22 zonnepanelen geplaatst van Sunpower. De zonnepanelen van Sunpower behalen het hoogste rendement op de markt. Ze zijn van absolute topkwaliteit omdat ze geproduceerd zijn met stevige materialen. Zo is de achterzijde van massief koper waardoor deze nagenoeg ongevoelig is voor corrosie. Sunpower kan door deze hoge kwaliteit 25 jaar product- en vermogensgarantie geven op deze zonnepanelen. Als u meer wilt weten over de zonnepanelen van Sunpower kunt u op de ‘Meer informatie’ knop klikken.

Dakscan aanvragen

Benieuwd wat uw dak kan opleveren? Vraag een gratis dakscan aan door het onderstaand formulier in te vullen en ontvang een vrijblijvende offerte.

Gratis offerte aanvragen

 

Best bereikbaar:

176 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.5/10
Officieel partner van

© 2019 IsoGoed Duurzaam Besparen BV