SunPower zonnepanelen kopen

SunPower zonnepanelen kopen bij ZonnepanelenPlus

Wil je SunPower zonnepanelen kopen, dan is ZonnepanelenPlus de perfecte installateur voor jou. Wij bieden niet alleen topkwaliteit zonnepanelen, maar ook een transparant proces om jouw overgang naar zonne-energie soepel en effectief te maken.

Gratis dakscan 

Kiezen voor SunPower zonnepanelen

Wanneer je besluit SunPower zonnepanelen te kopen, kies je voor een van de meest geavanceerde en efficiënte zonne-energieoplossingen beschikbaar. Deze zonnepanelen staan bekend om hun duurzaamheid en betrouwbaarheid, wat ze tot een uitstekende investering maakt voor zowel de korte als de lange termijn.

SunPower Maxeon 6 zonnepanelen

De SunPower Maxeon 6 zonnepanelen staan bekend om hun hoge efficiëntie en duurzaamheid. Deze panelen zijn uitgerust met de Maxeon-zonneceltechnologie die zorgt voor een hoge energieopbrengst en weerstand tegen degradatie. Op de Maxeon 6 krijg maar liefst 40 jaar garantie op het product en vermogen, en een garantie van 25 jaar op de micro-omvormer van Enphase.

 • Efficiëntie: Tot 22,6%
 • Vermogen: 425W - 435W
 • 40 jaar garantie op het product en vermogen
 • 25 jaar garantie op de micro-omvormer
40 jaar garantie op zonnepanelen
Optimaal rendement
gratis dakscan

lokale adviseur

Gratis dakscan 

Voordelen van SunPower zonnepanelen kopen

Wil je SunPower zonnepanelen kopen? Dan is natuurlijk goed om te weten wat de voordelen zijn. SunPower zonnepanelen zijn wereldwijd erkend voor hun superieure kwaliteit en geavanceerde technologie. Ze bieden een reeks van voordelen die ze onderscheiden van andere zonnepanelen op de markt:

 • Uitzonderlijke efficiëntie: SunPower zonnepanelen hebben een van de hoogste efficiëntiepercentages in de industrie. Dit betekent dat ze meer elektriciteit kunnen genereren uit dezelfde hoeveelheid zonlicht dan standaard panelen, wat vooral nuttig is in gebieden met beperkte dakruimte.
 • Robuuste duurzaamheid: deze zonnepanelen zijn ontworpen om extreme weersomstandigheden te weerstaan, waaronder hoge wind, hagel en zware sneeuwval. Hun duurzame constructie garandeert een langere levensduur en minder onderhoud.
 • Geavanceerde technologie: SunPower maakt gebruik van innovatieve technologieën, zoals Maxeon zonnecellen, die minder vatbaar zijn voor corrosie en breuk, waardoor ze een hogere betrouwbaarheid en prestaties bieden.
 • Esthetisch ontwerp: met hun slanke en gestroomlijnde uiterlijk, integreren SunPower zonnepanelen naadloos met je dak. Ze zijn zowel functioneel als visueel aantrekkelijk, wat de algehele uitstraling van je woning kan verbeteren.
 • Uitgebreide garantie: SunPower biedt uitgebreide garanties die de prestaties, productkwaliteit en duurzaamheid van de zonnepanelen verzekeren. Dit biedt gemoedsrust en zekerheid voor huiseigenaren en bedrijven.
 • Milieuvriendelijk: door te kiezen voor SunPower zonnepanelen, draag je bij aan een duurzamere planeet. Deze panelen verminderen de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en verminderen de uitstoot van broeikasgassen.
 • Kostenbesparing op lange termijn: de hoge efficiëntie en duurzaamheid van SunPower zonnepanelen leiden tot aanzienlijke besparingen op energiekosten over de levensduur van het systeem.
 • Verbeterde energieonafhankelijkheid: met SunPower zonnepanelen kun je jouw energieonafhankelijkheid vergroten, waardoor je minder afhankelijk bent van het traditionele energienet en de fluctuerende energieprijzen.

Nóg meer voordelen

Direct besparen op je energierekening
Zonnepanelen verbeteren het energielabel
Milieuvriendelijk energie opwekken
30% meer opbrengst met onze zonnepanelen
Praat met een lokale adviseur
SunPower zonnepanelen kopen
Gratis dakscan 

Onze Gratis Dakscan is jouw eerste stap

Vóór je SunPower zonnepanelen koopt, bieden wij een gratis dakscan aan. Deze scan helpt om de geschiktheid van jouw dak voor zonne-energie te beoordelen, een essentiële stap in het besluitvormingsproces.

Het installatieproces

Onze deskundige installateurs zorgen voor een naadloze installatie van jouw SunPower zonnepanelen. Wij hanteren de hoogste standaarden in de branche om ervoor te zorgen dat jouw investering optimaal wordt benut. In stappen werkt het zo:

 • Stap 1: vul onze Gratis Dakscan in
 • Stap 2: je bespreekt met onze adviseur jouw verbruik en behoeften voor de toekomst en je ontvangt vervolgens een offerte op maat.
 • Stap 3: we doen een schouw. De schouw is een technische opname waarbij gekeken wordt of de panelen op het dak passen en of het dak geschikt is. Daarnaast kijken we of de meterkast klaar is voor zonnepanelen en hoe we de kabels gaan leggen.
 • Stap 4: de installatie. Heb je de afspraak staan voor de montage dan zullen wij jouw installatie in de meeste gevallen binnen 1 dag installeren. Na de installatie kijken we samen met je alles na en leggen we je de installatie uit.
 • Stap 5: onze nazorg: Nu alles opgeleverd is kun je gaan besparen. Natuurlijk zijn wij reuze benieuwd wat je van de installatie vond en of alles na tevredenheid is verlopen.

Gratis dakscan 

Elite Partner voor SunPower zonnepanelen kopen

Bij ZonnepanelenPlus begrijpen we dat de keuze voor het kopen van SunPower zonnepanelen draait om de garantie van topkwaliteit, zowel in het product zelf als in de installatie en service. Wanneer je besluit SunPower zonnepanelen te kopen, kies je voor een naadloze integratie van kwaliteit en vakmanschap. Dit omvat strenge aandacht voor (brand)veiligheid, uitmuntendheid in ontwerp, en het gebruik van hoogwaardige materialen.

Ons team van deskundige installateurs, gespecialiseerd in SunPower zonnepanelen, bezit diepgaande vakkennis en ervaring. Deze expertise is een cruciaal onderdeel van onze service aan klanten die SunPower zonnepanelen kopen en is verzekerd door voortdurende training en ontwikkeling.

Als Elite Partner binnen het SunPower partnernetwerk, onderscheiden we ons door onze toewijding aan de hoogste standaarden van kwaliteit. Dit netwerk, speciaal opgezet voor leveranciers van SunPower zonnepanelen, garandeert dat de kwaliteit van onze zonne-energieoplossingen van topniveau is. Voor klanten die SunPower zonnepanelen kopen, betekent dit een extra laag van zekerheid en vertrouwen in hun investering. Als Elite Partner voldoen wij aan strenge eisen, waaronder:

 • Het voltooien van de SunPower Advanced+ training;
 • Consistent in het bereiken van hoge klanttevredenheid;
 • Uitzonderlijk hoge prestaties leveren op het gebied van kwaliteit, ontwerp en service.

Gratis dakscan 

Zonne-energie en milieuvoordelen

Door te kiezen voor SunPower zonnepanelen draag je bij aan een schoner milieu. Deze zonnepanelen verminderen de CO2-uitstoot en ondersteunen de strijd tegen klimaatverandering. Dat is natuurlijk altijd goed!

Financiële voordelen van SunPower zonnepanelen kopen

Wanneer je kiest voor SunPower zonnepanelen kopen, investeer je niet alleen in duurzame energie, maar ook in aanzienlijke financiële voordelen. Deze zonnepanelen zijn ontworpen om maximale energie-efficiëntie te bieden, wat leidt tot directe besparingen op je energierekening. Door de hogere opbrengst per paneel verminder je jouw afhankelijkheid van traditionele energiebronnen, wat resulteert in lagere maandelijkse uitgaven.

Naast de directe besparingen op je energiekosten, is het kopen van SunPower zonnepanelen een waardevolle investering in je woning. Zonnepanelen worden steeds meer gezien als een aantrekkelijke toevoeging voor potentiële kopers, waardoor de marktwaarde van je huis kan stijgen. Dit is niet alleen vanwege de energiebesparingen die zij bieden, maar ook omdat ze een woning toekomstbestendig maken in een wereld waar duurzame energie steeds belangrijker wordt.

Bovendien kunnen SunPower zonnepanelen leiden tot fiscale voordelen. Afhankelijk van je locatie en de geldende regelgeving, kun je in aanmerking komen voor belastingvoordelen, subsidies of andere overheidsincentives die bedoeld zijn om de aanschaf van zonne-energie te stimuleren. Deze financiële prikkels kunnen de initiële investeringskosten aanzienlijk verlagen en de terugverdientijd van je zonnepanelen verkorten.

Een ander financieel voordeel van het kopen van SunPower zonnepanelen is de langdurige besparing. SunPower zonnepanelen zijn ontworpen voor een lange levensduur met minimale degradatie, wat betekent dat ze decennialang efficiënt blijven werken. In vergelijking met conventionele zonnepanelen, die sneller kunnen degraderen, bieden SunPower panelen een betere lange-termijn rendement op je investering.

Er is ook het aspect van energie-onafhankelijkheid. Door SunPower zonnepanelen te kopen, verminder je jouw afhankelijkheid van energieleveranciers en ben je minder kwetsbaar voor toekomstige energieprijsstijgingen. Dit biedt niet alleen financiële zekerheid, maar ook een gevoel van autonomie wat betreft jouw energievoorziening.

Kortom, het kopen van SunPower zonnepanelen is een verstandige financiële beslissing die meer biedt dan alleen een bijdrage aan een groenere planeet. Het is een investering die zich op meerdere manieren terugbetaalt, zowel op korte als lange termijn.

Gratis dakscan 

Klantverhalen en ervaringen en reviews

Lees de ervaringen van onze klanten die hebben gekozen voor SunPower zonnepanelen. Hun verhalen tonen de positieve impact van deze investering op zowel hun financiën als hun dagelijks leven.

Kies vandaag nog voor SunPower zonnepanelen

Interesse in SunPower zonnepanelen kopen? Doe onze Gratis dakscan! Wij helpen je graag verder met het maken van de beste keuze voor jouw situatie. Start nu onze Gratis Dakcan.

Wat zeggen onze klanten?

ZonnepanelenPlus wordt door klanten beoordeeld met een:
8.5

Gratis dakscan 

Ontdek hier hoeveel je kan besparen met de unieke SunPower zonnepanelenn. 
Ondernemer? Klik dan hier.

Ontdek het rendement

 Advies van lokale adviseurs
 Dakscan op afstand
 40 jaar garantie op zonnepanelen
 10+ jaar kennis en ervaring
 Beoordeeld met een 8,4
 30% meer opbrengst met hoogrendement zonnepanelen 
Gratis dakscan - particulier

Veel gestelde vragen over zonnepanelen

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

  Vul hiervoor eenvoudig de gratis dakscan in op onze website en ontdek je toekomstige besparingen met hoogrendement zonnepanelen.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoe werken zonnepanelen?

  De zonnepanelen bestaan uit fotovoltaïsche cellen. Deze cellen zetten zonlicht om in elektriciteit. De elektriciteit die gegenereerd wordt door de zonnepanelen is gelijkstroom, oftewel DC (Direct Current). Huishoudelijke apparaten hebben wisselstroom (AC: alternating current) nodig. Om de stroom van de zonnepanelen bruikbaar te maken gaat deze eerst door een omvormer. De omvormer zet de gelijkstroom om naar wisselstroom. De wisselstroom gaat via de meterkast naar de stopcontacten.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoeveel garantie zit er op zonnepanelen?

  ZonnepanelenPlus levert zonnepanelen van SunPower. De Maxeon zonnepanelen van SunPower hebben een garantie van 40 jaar en de Performance zonnepanelen een garantie van 25 jaar. Ter vergelijking: conventionele zonnepanelen bieden vaak een garantie van 10 tot 12 jaar.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoe kan ik mijn besparingen zien?

  De omvormer die wordt geïnstalleerd bij een systeem met zonnepanelen komt samen met een mobiele App. Met deze handige App kan je je eigen opbrengsten monitoren. De Apps zijn beschikbaar voor apparaten met Android en IOS.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Wat zijn de beste zonnepanelen?

  De door ons geleverde zonnepanelen van SunPower. Meerdere testresultaten hebben bewezen dat de zonnepanelen van SunPower de hoogste opbrengst en efficiëntie van alle zonnepanelen op de markt hebben.

Zonnepanelen voor particulieren

Profiteer van het hoogste rendement met de beste zonnepanelen op de markt.
Gratis dakscan

Zonnepanelen voor ondernemers

Duurzaam ondernemen met zonnepanelen en profiteren van alle voordelen.
Gratis dakscan
Website laten maken door Bureau Magneet - Online marketing
crossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram