Sunpower zonnepanelen

Hoogwaardige zonnepanelen

SunPower werd in 1985 opgericht door dr. Richard Swanson, expert op het gebied van elektrische bouwkunde. Sinds dat moment verbreekt het bedrijf alle records met betrekking tot zonnecel technologie.

Wereldwijd staan de zonnecellen van SunPower bekend als de beste hoogrendement zonnepanelen die er bestaan omdat de zonnepanelen ontzettend efficiënt zijn. Bovendien voldoen de zonnepanelen aan de Europese kwaliteitsnormen.

De beste zonnepanelen door betere techniek

De zonnepanelen maken gebruik van de unieke Maxeon zonnecellen, die bestaan uit koperen plaatjes met daarop silicium. Veel mensen vinden de zwarte zonnepanelen van Sun-power tevens de mooiste die er bestaan. Dus naast een hoog rendement is de uitstraling van de panelen esthetisch gezien perfect.

Zonnepanelenplus.nl is de erkende en geauthoriseerde dealer/installateur van Sunpower. Daardoor zijn wij in staat 25 jaar productgarantie te geven op de zonnepanelen van Sunpower.

Maxeon™ Kwaliteitscellen

Vergeleken met conventionele zonnepanelen, produceert een zonnepaneel van Sunpower 75% meer energie in de eerste 25 jaar.

Getest door experts

Veel instellingen hebben de zonnepanelen van Sunpower getest. De duurzaamheid is getest door het Fraunhofer instituut in Duitsland en energie-metingen zijn gedaan door Photon in Duitsland. De resultaten van beide tests waren zeer goed.

De combinatie van een goed product dat op allerlei tests perfect uit de bus komt en een verfijnde, mooie uitstraling maken de zonnepanelen van SunPower de beste ter wereld.

Sunpower® Maxeon-cel vs. Conventionele cel

Geen rasterlijnen aan voorkant cell

Maxeon-cellen absorberen meer zonlicht en zien er prachtig uit op het dak.

Lijnen metaalpasta aan voorkant cell

De stroomafgifte daalt omdat de dunne pastalijnen licht reflecteren en corrosie veroorzaken.

Achterzijde van massief koper

Onze dikke, massief koperen ondergrond zorgt voor een enorme stevigheid en is nagenoeg ongevoelig voor corrosie.

Nóg meer metaalpasta aan achterzijde cel

Biedt geen enkele stevigheid. Cel kan scheuren en vermogen verliezen bij blootstelling aan temperatuurschommelingen.

Dikke aansluitingen

Uitzetting en inkrimping door dagelijkse temperatuurschommelingen vormen geen enkel probleem met onze ingebouwde trekontlasting.

Dunne, zwakke verbindingen

Bij beschadiging van een van deze smalle ribben wordt de hele cel onbruikbaar.

Celstoring, nagenoeg uitgesloten

Conventionele zonnecellen hebben na verloop van tijd verlies in vermogen als gevolg van corrosie en breuken. Het unieke ontwerp van SunPower-zonnecellen maakt echter korte metten met 86% van de redenen waarom conventionele cellen storingen vertonen. U kunt de komende tientallen jaren dus genieten van uitstekende prestaties en kostbesparingen.

  • Corrosie 45,3% 45,3%
  • Cel of tussenverbinding breekt 40,7% 40,7%
  • Componenten 14% 14%

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ontdek hoeveel de zonnepanelen van Sunpower op uw dak kunnen opleveren.

 

Best bereikbaar:

171 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.5/10

© 2019 IsoGoed Duurzaam Besparen BV