Thuisbatterij

Bij ZonnepanelenPlus maken we de overstap naar zonne-energie moeiteloos en bieden we nu ook geavanceerde thuisbatterijen aan. Met onze batterijsystemen van AlphaESS, EnPhase en SolarEdge, zorg je ervoor dat je de maximale waarde uit je opgewekte zonne-energie haalt, zowel thuis als voor je bedrijf.

Hier zijn enkele voordelen die je kunt verwachten wanneer je kiest voor onze thuisbatterijen:

 • Optimale benutting van je zonne-energie
 • Veilige en betrouwbare opslag
 • Uitgebreide garanties
 • Lokale adviseurs en installateurs voor een soepele service
 • Informatie over financiële regelingen om de aankoop aantrekkelijk te maken
Batterijcheck

SolarEdge Home Batterij

De SolarEdge Home Batterij is bekend om zijn hoge efficiëntie en betrouwbaarheid. Deze batterij maakt gebruik van DC-gekoppelde technologie voor een verhoogde efficiëntie en is beschikbaar in modellen van 400V en 48V. Met een vermogen tot 9,6 kW (400V) en 4,6 kW (48V) biedt deze batterij uitstekende prestaties, zelfs tijdens stroomuitval, dankzij de geïntegreerde back-up interface.

 • Efficiëntie: Hoog
 • Vermogen: Tot 9,6 kW (400V) / tot 4,6 kW (48V)
 • Garantie: 10 jaar
 • Volledige integratie met SolarEdge Home ecosysteem
 • Modulair systeem voor eenvoudige uitbreiding
Meer informatie

Enphase IQ Battery

De Enphase IQ Battery 5P staat bekend om zijn hoge energiecapaciteit en veiligheid. Met een bruikbare capaciteit van 5,0 kWh en een laagspanningsontwerp, biedt deze batterij maximale veiligheid en efficiëntie. Dankzij de micro-omvormers kan de batterij op elk moment energie leveren, zelfs tijdens stroomuitval.

 • Energiecapaciteit: 5,0 kWh
 • Micro-omvormers: 6 ingebouwd, 3,84 kVA
 • Garantie: 15 jaar tot 6.000 cycli
 • Technologie: Lithium-ijzerfosfaat
Meer informatie

AlphaESS Thuisbatterijen

De AlphaESS thuisbatterijen zijn hybride batterijsystemen ontworpen voor zowel residentieel als commercieel gebruik. Met vermogens van 5 tot 10 kW en schaalbare batterijcapaciteiten tot wel 60 kWh, zijn deze batterijen perfect voor het koppelen aan zonnepanelen. Ze maken gebruik van milieuvriendelijke, kobaltvrije LiFePO4 batterijen met een gegarandeerde levensduur van 10.000 cycli voor residentiële systemen.

 • Veilig en niet-ontvlambaar
 • Lange levensduur
 • Schaalbaar tot 60 kWh
 • AlphaCloud beheerplatform voor slimme energiebeheer
Meer informatie
Maximaal profiteren van zonnestroom
Optimale besparingen
Advies aan huis
Lokale adviseur

Thuisbatterijen kopen

Overweeg je om een thuisbatterij aan te schaffen? Bij ZonnepanelenPlus maken we het proces eenvoudig en transparant. Onze lokale adviseurs en installateurs staan klaar om je te begeleiden bij elke stap, van het eerste advies tot de installatie en nazorg.

De beste thuisbatterijen Het kiezen van de beste thuisbatterij hangt af van je persoonlijke situatie, waaronder je budget, de ruimte in je huis en je energiebehoefte. Onze thuisbatterijen behoren tot de top in de markt vanwege hun hoge rendement en betrouwbaarheid.

Hoge rendement

Onze thuisbatterijen hebben een hoog rendement, wat betekent dat ze meer zonne-energie omzetten in elektriciteit dan standaard batterijen. Dit resulteert in meer opgewekte energie per vierkante meter, wat vooral gunstig is als de ruimte beperkt is.

Duurzaamheid en betrouwbaarheid

Deze batterijen zijn gebouwd om lang mee te gaan. Ze zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden en hebben sterke garantievoorwaarden.

Advies op maat

ZonnepanelenPlus biedt gratis dakscan aan om je te helpen bij het maken van een geïnformeerde keuze. Onze lokale adviseurs en installateurs staan klaar om je te voorzien van het beste advies en service in jouw woonplaats. Het kiezen van de beste thuisbatterij is een investering die je woning of bedrijf op de lange termijn ten goede komt. De experts van ZonnepanelenPlus zijn er om je te begeleiden bij elke stap van dit proces.

Nóg meer voordelen

Direct besparen op je energierekening
Thuisbatterijen verbeteren het energielabel
Milieuvriendelijk energie opslaan en gebruiken
Maximale benutting van opgewekte zonne-energie
Thuisbatterij
Batterijcheck

Zonnepanelen voor particulieren

Profiteer van het hoogste rendement met de beste zonnepanelen op de markt.
Gratis dakscan

Zonnepanelen voor ondernemers

Duurzaam ondernemen met zonnepanelen en profiteren van alle voordelen.
Gratis dakscan
Website laten maken door Bureau Magneet - Online marketing
crossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram