Enphase

Enphase IQ Battery

Met trots presenteert Enphase hun krachtigste thuisbatterij tot nu toe, de Enphase IQ Battery 5P, nu beschikbaar bij ZonnepanelenPlus.

Batterijcheck

Enphase IQ Battery eigenschappen

Ontdek de ongeëvenaarde voordelen van de Enphase IQ Battery:

  • 15 jaar garantie tot 6.000 cycli
  • Laagspanning voor hoge veiligheid
  • Beschikbare energiecapaciteit van 5,0 kWh
  • Micro-omvormer met een vermogen van 3,84 kVA
  • Werkend op veilige lithium-ijzerfosfaattechnologie
  • Eenvoudig uitbreidbaar naar behoefte
  • Geschikt voor installatie binnen en buiten (-20°C tot 55°C)
Betrouwbare opslag
Optimaal besparen
Advies aan huis
Lokale adviseur

Optimale prestaties met de Enphase IQ Battery

De Enphase IQ Battery 5P is ontworpen om de energieopslag te maximaliseren met toonaangevende efficiëntie en betrouwbaarheid. Dankzij de ingebouwde micro-omvormers kan de batterij op elk moment, dag en nacht, energie leveren, zelfs tijdens piekuren of stroomuitval.

Nóg meer voordelen

Direct besparen op je energierekening
Verhoog het energielabel van je huis
Milieuvriendelijk energie opslaan
Eenvoudige uitbreiding met meer capaciteit
Praat met een lokale adviseur
Enphase
Batterijcheck

Technische informatie uitgelegd

Energiecapaciteit

De energiecapaciteit van een thuisbatterij geeft aan hoeveel energie deze kan opslaan en leveren. De Enphase IQ Battery 5P heeft een bruikbare capaciteit van 5,0 kWh, wat aanzienlijk hoger is dan veel andere thuisbatterijen. Dit betekent dat je meer energie kunt opslaan voor gebruik tijdens de nacht of bij stroomuitval.

Hoge veiligheid

De Enphase IQ Battery werkt op laagspanning gelijkstroom, waardoor de gevaren van hoogspanning worden vermeden. Dit maakt de batterij veiliger voor gebruik in huishoudens. Bovendien maakt de veilige lithium-ijzerfosfaattechnologie de batterij betrouwbaarder en duurzamer.

Prestaties bij verschillende weersomstandigheden

Deze thuisbatterij is ontworpen om onder diverse weersomstandigheden optimaal te presteren. Of het nu extreem koud of heet is, de Enphase IQ Battery blijft efficiënt werken binnen een temperatuurbereik van -20°C tot 55°C.

Uitbreidbaarheid

Een uniek kenmerk van de Enphase IQ Battery is de modulaire opbouw, die het eenvoudig maakt om de opslagcapaciteit te vergroten naarmate je energiebehoefte groeit. Begin klein en breid uit wanneer nodig, zonder ingewikkelde installatieprocedures.

Micro-omvormer technologie

Dankzij de geïntegreerde micro-omvormers werkt elk batterijmodule onafhankelijk, waardoor je systeem optimaal blijft functioneren, zelfs als één onderdeel minder presteert. Dit verbetert de algehele systeemprestaties en zorgt voor een betrouwbare energieopslag.

Door te kiezen voor de Enphase IQ Battery, investeer je in een toekomst met betrouwbare energieopslag en maximale energiebesparing.

Gratis energieconsult

Deze thuisbatterijen zijn ontworpen om robuust en betrouwbaar te zijn, ongeacht de weersomstandigheden. De batterijcellen zijn bestand tegen barsten en vermoeidheid, en de versterkte verbindingen beschermen tegen corrosie. De ingebouwde micro-omvormers zorgen ervoor dat elke batterijmodule onafhankelijk werkt, waardoor schaduw en storingen minimale impact hebben op het systeem.

Met de Enphase IQ Battery kun je profiteren van duurzame energieopslag, verantwoorde productie en betrouwbare prestaties gedurende de volledige garantieperiode van 15 jaar, wat deze batterijen tot de meest duurzame keuze maakt voor energieopslag in huis.

Enphase IQ Battery specificaties

Volledige naamEnphase IQ Battery 5P
Energiecapaciteit5,0 kWh
Micro-omvormers6 ingebouwd, 3,84 kVA
Productgarantie15 jaar tot 6.000 cycli
TechnologieLithium-ijzerfosfaat
Afmeting (LxBxD)1050 x 775 x 190 mm
Gewicht (kg)56 KG
InstallatieBinnen en buiten (-20°C tot 55°C)

Wat zeggen onze klanten?

ZonnepanelenPlus wordt door klanten beoordeeld met een:
8.5

Zonnepanelen voor particulieren

Profiteer van het hoogste rendement met de beste zonnepanelen op de markt.
Gratis dakscan

Zonnepanelen voor ondernemers

Duurzaam ondernemen met zonnepanelen en profiteren van alle voordelen.
Gratis dakscan
Website laten maken door Bureau Magneet - Online marketing
crossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram