Warmtepomp

Warmtepomp kopen

Ontdek jouw toekomst met duurzame verwarming door onze geavanceerde warmtepompen. Deze technologie biedt jou een energie-efficiënte manier om je huis te verduurzamen.

Je verlaagt niet alleen je CO2-uitstoot maar bespaart ook aanzienlijk op je energierekening. Of je nu je bestaande cv-installatie wilt verbeteren of overstapt naar een volledig elektrische opstelling, onze warmtepompen zijn ontworpen om aan jouw behoeften te voldoen.

Warmtepomp advies

Aurea Hybride add-on

Maak kennis met de Aurea Hybride add-on. De meest complete hybride warmtepomp zonder binnenunit, perfect voor elke cv-ketel.

Dit voordelige alles-in-één pakket is bekroond voor zijn compactheid, lage investering en snelle terugverdientijd.

Met een energieklasse van A+++/A++ en een vermogen van 5 kW, biedt deze oplossing jou een warmtepomp, controlbox, hydraulische componenten, vuilfilter en thermostaat in de meest eenvoudige oplossing voor het verduurzamen van je woning.

Laagste investering en kortste terugverdientijd volgens Consumentenbond

Het vinden van de perfecte warmtepomp is een unieke reis die afhankelijk is van jouw huis, je verwarmingsgewoonten, en de mogelijkheden voor het plaatsen van een binnen- of buitenunit.

In de recente analyse van de Consumentenbond, waarbij meerdere hybride warmtepompen grondig werden vergeleken, blonk de Aurea hybride add-on uit door zijn compactheid, aantrekkelijke investeringskosten en de snelheid waarmee je je investering terugverdient.

Warmtepomp advies
Gegarandeerd comfort en CO2-besparing, met een jaarlijkse besparing tot 60% op je gasverbruik voor verwarming.
Verhoog de waarde van je woning door een beter energielabel.
Compatibel met alle bestaande modulerende en aan/uit cv-ketels.

Hoe werkt het?

De Aurea Hybride add-on warmtepomp werkt efficiënt door zowel de cv-ketel als de warmtepomp in te zetten op de momenten dat ze het best presteren. Bij temperaturen boven 4°C zorgt de warmtepomp voor een comfortabele warmte, terwijl de cv-ketel het overneemt bij temperaturen onder 4°C of een warmtevraag boven de 55°C, zodat jouw comfort altijd is gegarandeerd.

Warmtepomp laten installeren

Ontdek hoe eenvoudig en efficiënt het kan zijn om jouw huis te verduurzamen met de Aurea Hybride add-on warmtepomp, geïnstalleerd door onze professionele installateurs. Zonder ingewikkelde procedures en zonder de noodzaak voor speciale f-gas certificering, kunnen wij de installatie van deze geavanceerde oplossing in slechts één dag voltooien. Plus, we leveren alle essentiële onderdelen, inclusief een slimme thermostaat, direct bij jou thuis.

Kies voor de Aurea Hybride add-on en geniet van een duurzamer huis met lagere energiekosten, zonder in te boeten op comfort. Vul vandaag nog het formulier onderaan in om jouw reis naar een groenere toekomst te beginnen. Bij ZonnepanelenPlus staan we klaar om jou te helpen elke stap van de weg!

Wat zeggen onze klanten?

ZonnepanelenPlus wordt door klanten beoordeeld met een:
8.5

Warmtepomp advies

Ontdek hier hoeveel je kan besparen met een warmtepomp en vraag nu vrijblijvend advies aan.

Ontdek het rendement

 Advies van lokale adviseurs
 10+ jaar kennis en ervaring
 Beoordeeld met een 8,4
Warmtepomp formulier

Zonnepanelen voor particulieren

Profiteer van het hoogste rendement met de beste zonnepanelen op de markt.
Gratis dakscan

Zonnepanelen voor ondernemers

Duurzaam ondernemen met zonnepanelen en profiteren van alle voordelen.
Gratis dakscan
Website laten maken door Bureau Magneet - Online marketing
crossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram