Zonnepanelen

Zonnepanelen als energiebron

Zonnepanelen als eigen energiebron gebruiken kan vele voordelen met zich meebrengen. De afgelopen jaren lieten zien dat de vraag naar zonnepanelen steeds meer groeit. Dat is ook niet meer dan normaal. Je ziet ze steeds meer in je straat op de daken liggen, vooral als je er ook op gaat letten. Verder stimuleert de voortdurende berichtgeving in het nieuws ook de populariteit van de panelen. Het grote bereik van deze nieuwsberichten in combinatie met de werkelijke voordelen van een zonnepaneelinstallatie laat huiseigenaren en ondernemers zichzelf afvragen waarom ze moeten kiezen voor zonnepanelen.

Waarom zonnepanelen?

Iedereen maakt een keuze voor zichzelf gebaseerd op zijn of haar eigen huis, zaak, familie, milieu en financiƫle redenen. Hieronder zetten we de grootste redenen uiteen waarom men zonnepanelen aangeschaft.

Maandelijkse kosten besparen met zonnepanelen

Een van de meest duidelijke voordelen van zonnepanelen is dat het je de mogelijkheid geeft om op korte termijn je energierekening flink te verlagen. Met onze zonnepanelen genereer je meer dan 25 jaar je eigen energie. Als je niet eens alle energie verbruikt die de zonnepanelen genereren elimineer je je energierekening. Door nu te kiezen voor een systeem met zonnepanelen kun je jezelf ook meteen beschermen tegen onvoorspelbare stijgingen van elektriciteitskosten. Op de lange termijn verdienen de zonnepanelen zichzelf terug.

Hogere woningwaarde met zonnepanelen

Meerdere onderzoeken hebben aangetoond dat woningen die zijn uitgerust met zonnepanelen een hogere onroerend goed waarde hebben en sneller verkocht worden dan woningen zonder zonnepanelen. 35% procent van huizenkopers geeft aan een voorkeur te hebben voor een woning met zonnepanelen. Daarbij kunnen zonnepanelen zorgen voor een hoger energielabel van je woning.

Zonnepanelen zijn goed voor het milieu

Een installatie met zonnepanelen zorgt voor minder CO2 in de atmosfeer. Tijdens de productie komt wel CO2 vrij, maar deze uitstoot wordt na 2 tot 3 jaar al gecompenseerd. De zonnepanelen zullen vervolgens nog tientallen jaren milieuvriendelijk(er) zien.

Zonnepanelen voor particulieren

Profiteer van het hoogste rendement met de beste zonnepanelen op de markt.
Gratis dakscan

Zonnepanelen voor ondernemers

Duurzaam ondernemen met zonnepanelen en profiteren van alle voordelen.
Gratis dakscan
Website laten maken door Bureau Magneet - Online marketing
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram