Zonnepanelen Arnhem

zonnepanelen-arnhem-installateur-4

Zonnepanelen Arnhem

Zonnepanelen Arnhem door ZonnepanelenPlus! Als huiseigenaar of ondernemer in Arnhem kun je nu bij ons eenvoudig een Gratis Dakscan aanvragen. Wanneer je deze hebt aangevraagd zullen we je informeren over je toekomstige besparingen met onze hoog rendement zonnepanelen. Op afstand kijken wij met behulp van geavanceerde luchtfoto’s de potentie van jouw dak.


Gratis dakscan
40 jaar garantie op zonnepanelen
30% meer efficiëntie en opbrengst
gratis dakscan

lokale adviseur

Zonnepanelen installateur Arnhem

Als je op zoek bent naar een zonnepanelen installateur in Arnhem ben je bij ZonnepanelenPlus aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring met het installeren van duurzame installaties met zonnepanelen voor particulieren en bedrijven.
Want wanneer je gaat kiezen om zonnepanelen te laten plaatsen wil je natuurlijk dat ze van de hoogste kwaliteit zijn. Daarom hanteren wij bij ZonnepanelenPlus strenge installatie procedures en een streng inkoopbeleid voor de producten die we gebruiken. Om (brand)veiligheid te garanderen werken wij ook alleen met goed opgeleide en gecertificeerde installateurs. Daarnaast vinden wij de (na)zorg en service voor onze klanten uiterst belangrijk. Wij regelen de complete installatie met zonnepanelen van A tot Z.


Installaties met zonnepanelen in Arnhem

Het zou zomaar eens kunnen dat je ons al eens eerder in Arnhem voor bij hebt zien komen. We hebben namelijk al vele installaties met zonnepanelen in Arnhem geplaatst. Op de foto’s hieronder zie je een kleine greep uit onze eerder geplaatste installaties.


 • zonnepanelen-arnhem-installateur-4
 • zonnepanelen-arnhem-installateur-4
 • zonnepanelen-arnhem-installateur-4
 • zonnepanelen-arnhem-installateur-4
Gratis dakscan

De beste zonnepanelen in Arnhem

Zonnepanelen kopen doe je niet zomaar, aangezien het een duurzame investering is. Daarom is het belangrijk dat wanneer je zonnepanelen koopt, meteen de juiste koopt en dat je er zo lang mogelijk van kan profiteren. Bij ZonnepanelenPlus kun je terecht voor de beste zonnepanelen in Arnhem. De zonnepanelen die wij plaatsen zijn: SunPower zonnepanelen. Deze merken staan bekend om hun zeer goede betrouwbaarheid, efficiëntie en opbrengsten. Ze bieden de langste betrouwbaarheidgaranties op de markt. Bij SunPower profiteer je van 25 jaar garantie.

Wil je hier meer informatie over? Kijk dan op onze zonnepanelen pagina of vraag eenvoudig een Gratis dakscan aan.


Nóg meer voordelen

Direct besparen op je energierekening
Zonnepanelen verbeteren het energielabel
Milieuvriendelijk energie opwekken
30% meer opbrengst met onze zonnepanelen
Praat met een lokale adviseur
zonnepanelen-arnhem-installateur-4
Gratis dakscan 

Wat zeggen onze klanten?

ZonnepanelenPlus wordt door klanten beoordeeld met een:
8.5

Veel gestelde vragen over zonnepanelen

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

  Vul hiervoor eenvoudig de gratis dakscan in op onze website en ontdek je toekomstige besparingen met hoogrendement zonnepanelen.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoe werken zonnepanelen?

  De zonnepanelen bestaan uit fotovoltaïsche cellen. Deze cellen zetten zonlicht om in elektriciteit. De elektriciteit die gegenereerd wordt door de zonnepanelen is gelijkstroom, oftewel DC (Direct Current). Huishoudelijke apparaten hebben wisselstroom (AC: alternating current) nodig. Om de stroom van de zonnepanelen bruikbaar te maken gaat deze eerst door een omvormer. De omvormer zet de gelijkstroom om naar wisselstroom. De wisselstroom gaat via de meterkast naar de stopcontacten.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoeveel garantie zit er op zonnepanelen?

  ZonnepanelenPlus levert zonnepanelen van SunPower. De Maxeon zonnepanelen van SunPower hebben een garantie van 40 jaar en de Performance zonnepanelen een garantie van 25 jaar. Ter vergelijking: conventionele zonnepanelen bieden vaak een garantie van 10 tot 12 jaar.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoe kan ik mijn besparingen zien?

  De omvormer die wordt geïnstalleerd bij een systeem met zonnepanelen komt samen met een mobiele App. Met deze handige App kan je je eigen opbrengsten monitoren. De Apps zijn beschikbaar voor apparaten met Android en IOS.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Wat zijn de beste zonnepanelen?

  De door ons geleverde zonnepanelen van SunPower. Meerdere testresultaten hebben bewezen dat de zonnepanelen van SunPower de hoogste opbrengst en efficiëntie van alle zonnepanelen op de markt hebben.

Meer over zonnepanelen

Zonnepanelen voor particulieren

Profiteer van het hoogste rendement met de beste zonnepanelen op de markt.
Gratis dakscan

Zonnepanelen voor ondernemers

Duurzaam ondernemen met zonnepanelen en profiteren van alle voordelen.
Gratis dakscan
Website laten maken door Bureau Magneet - Online marketing
crossmenuchevron-downarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram