Zonnepanelen Limburg

zonnepanelen-limburg-005

Zonnepanelen Limburg

Zonnepanelen Limburg bij ZonnepanelenPlus biedt je de gelegenheid om over te stappen op een duurzame energiebron. Wij zijn jouw betrouwbare partner als het gaat om het kopen van zonnepanelen in Limburg. Met onze lokale adviseurs en installateurs staan we klaar voor zowel particulieren als bedrijven in de regio. Op deze pagina vind je meer informatie over onze diensten, het proces en de voordelen die je kunt verwachten wanneer je kiest voor onze zonnepanelen.

 

Waarom kiezen voor ZonnepanelenPlus?

 • Lokale adviseurs en installateurs in Limburg.
 • Onze zonnepanelen genereren de hoogste opbrengsten. Je bespaart maximaal.
 • Zonnepanelen met 40 jaar garantie.

 

Hoogrendement zonnepanelen kopen Limburg

Bij ZonnepanelenPlus begrijpen we dat de aanschaf van zonnepanelen een investering is voor de lange termijn. Daarom bieden we hoogrendement zonnepanelen aan die zorgen voor een optimale energieopbrengst. Onze zonnepanelen zijn van het merk SunPower, bekend om hun efficiëntie en betrouwbaarheid. Met een efficiëntie tot wel 23%, kun je rekenen op een hogere energieopbrengst vergeleken met standaard zonnepanelen. Leer hier meer over het topmodel van SunPower: de Maxeon 6 AC.


Gratis dakscan
40 jaar garantie op zonnepanelen
30% meer efficiëntie en opbrengst
gratis dakscan

lokale adviseur

Lokale adviseurs en installateurs in Noord Limburg en Zuid Limburg

Onze lokale adviseurs en installateurs in Noord en Zuid Limburg zijn experts op het gebied van zonne-energie. Ze helpen je graag met het vinden van de juiste oplossing voor jouw situatie. Of je nu in Noord-Limburg of Zuid-Limburg woont, we bieden je een persoonlijke service om ervoor te zorgen dat je zonnepaneleninstallatie vlekkeloos verloopt.

 

Financiële regelingen en subsidies voor zonnepanelen in Limburg

De overheid biedt verschillende financiële regelingen om de aankoop en het gebruik van zonnepanelen aantrekkelijk te maken. Zo kun je gebruikmaken van de Energiebespaarlening om de aankoop en installatie van zonnepanelen te financieren. Daarnaast is vanaf 1 januari 2023 de btw op zonnepanelen 0%, mits de zonnepanelen worden geplaatst op woningen of bijgebouwen van een woning.

 

Voor zelfgeproduceerde elektriciteit kun je gebruikmaken van de salderingsregeling tot 1 januari 2025. Vanaf 2025 wordt deze regeling geleidelijk afgebouwd tot 2031. Indien je geen eigen dak hebt voor zonnepanelen, kun je samen met anderen zonnepanelen laten plaatsen op een nabijgelegen gebouw via een energiecoöperatie. Energiecoöperaties komen in aanmerking voor de Subsidieregeling coöperatieve energieopwekking (SCE).


Zonnepanelen installateur Limburg

Als je op zoek bent naar een betrouwbare zonnepanelen installateur in Limburg, dan ben je bij ZonnepanelenPlus aan het juiste adres. Onze installateurs zijn gecertificeerd en zorgen voor een veilige en professionele installatie van je zonnepanelen.

 

Offerte zonnepanelen Limburg

Geïnteresseerd in wat zonnepanelen kunnen betekenen voor jouw energiebesparing? Bij ZonnepanelenPlus bieden we een Gratis Dakscan aan, die een helder inzicht geeft in de mogelijkheden voor jouw specifieke situatie. Aan de hand van deze dakscan stellen we een vrijblijvende offerte op, die je een duidelijk beeld geeft van de kosten en opbrengsten van zonnepanelen in Limburg. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en kun je een weloverwogen beslissing nemen voor een duurzamere toekomst.

 

Zonnepanelen bedrijven Limburg en meer

Zonnepanelen zijn een slimme investering, niet alleen voor particulieren maar ook voor bedrijven in Limburg. Wij bij ZonnepanelenPlus begrijpen de unieke behoeften van bedrijven als het gaat om het investeren in duurzame energie. Daarom bieden we speciale oplossingen die zijn afgestemd op de behoeften van bedrijven. Of je nu een groot of klein bedrijf runt, wij hebben de expertise om een zonne-energiesysteem te ontwerpen dat voldoet aan jouw energiebehoeften en financiële mogelijkheden. Bovendien adviseren wij je graag over de beschikbare subsidies en financiële regelingen die de investering nog aantrekkelijker maken.

 

Zonnepanelen installateurs Limburg

Bij ZonnepanelenPlus streven we naar een naadloze ervaring van begin tot eind. Vanaf het moment dat je contact met ons opneemt tot lang na de installatie van je zonnepanelen, onze ervaren zonnepanelen installateurs in Limburg staan voor je klaar. We beginnen met een gedegen advies, gebaseerd op een grondige evaluatie van je huidige en toekomstige energiebehoeften. Vervolgens zorgen we voor een professionele installatie, uitgevoerd door vakkundige en gecertificeerde installateurs. Maar daar stopt onze dienstverlening niet. Ook na de installatie blijven we beschikbaar voor nazorg, onderhoud en eventuele vragen. Zo zorgen we ervoor dat je optimaal profiteert van je investering en snel kunt beginnen met het opwekken van je eigen duurzame energie.


 • zonnepanelen-limburg-005
 • zonnepanelen-limburg-005
 • zonnepanelen-limburg-005
 • zonnepanelen-limburg-005
Gratis dakscan

Koop je zonnepanelen in Limburg bij ZonnepanelenPlus

Zonnepanelen Limburg bij ZonnepanelenPlus is je lokale partner voor het realiseren van een duurzame energietoekomst. Met onze hoogrendement zonnepanelen, uitgebreide garantie van SunPower en persoonlijke service ben je verzekerd van een goede investering. Neem vandaag nog contact op voor een gratis dakscan of een vrijblijvende offerte.


Nóg meer voordelen

Direct besparen op je energierekening
Zonnepanelen verbeteren het energielabel
Milieuvriendelijk energie opwekken
30% meer opbrengst met onze zonnepanelen
Praat met een lokale adviseur
zonnepanelen-limburg-005
Gratis dakscan 

Wat zeggen onze klanten?

ZonnepanelenPlus wordt door klanten beoordeeld met een:
8.5

Veel gestelde vragen over zonnepanelen

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

  Vul hiervoor eenvoudig de gratis dakscan in op onze website en ontdek je toekomstige besparingen met hoogrendement zonnepanelen.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoe werken zonnepanelen?

  De zonnepanelen bestaan uit fotovoltaïsche cellen. Deze cellen zetten zonlicht om in elektriciteit. De elektriciteit die gegenereerd wordt door de zonnepanelen is gelijkstroom, oftewel DC (Direct Current). Huishoudelijke apparaten hebben wisselstroom (AC: alternating current) nodig. Om de stroom van de zonnepanelen bruikbaar te maken gaat deze eerst door een omvormer. De omvormer zet de gelijkstroom om naar wisselstroom. De wisselstroom gaat via de meterkast naar de stopcontacten.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoeveel garantie zit er op zonnepanelen?

  ZonnepanelenPlus levert zonnepanelen van SunPower. De Maxeon zonnepanelen van SunPower hebben een garantie van 40 jaar en de Performance zonnepanelen een garantie van 25 jaar. Ter vergelijking: conventionele zonnepanelen bieden vaak een garantie van 10 tot 12 jaar.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoe kan ik mijn besparingen zien?

  De omvormer die wordt geïnstalleerd bij een systeem met zonnepanelen komt samen met een mobiele App. Met deze handige App kan je je eigen opbrengsten monitoren. De Apps zijn beschikbaar voor apparaten met Android en IOS.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Wat zijn de beste zonnepanelen?

  De door ons geleverde zonnepanelen van SunPower. Meerdere testresultaten hebben bewezen dat de zonnepanelen van SunPower de hoogste opbrengst en efficiëntie van alle zonnepanelen op de markt hebben.

Meer over zonnepanelen

Zonnepanelen voor particulieren

Profiteer van het hoogste rendement met de beste zonnepanelen op de markt.
Gratis dakscan

Zonnepanelen voor ondernemers

Duurzaam ondernemen met zonnepanelen en profiteren van alle voordelen.
Gratis dakscan
Website laten maken door Bureau Magneet - Online marketing
crossmenuchevron-downarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram