Zonnepanelen Limburg

zonnepanelen-limburg-3

Zonnepanelen Limburg

Ben je op zoek naar een installateur voor zonnepanelen in LimburgZonnepanelenPlus is gevestigd in het Limburgse Venray en installeert zonnepanelen in de hele provincie.
Dat doen we voor zowel particulieren als ondernemers.


Gratis dakscan
25 tot 40 jaar garantie op zonnepanelen
gratis dakscan

lokale adviseur

Zonnepanelen steeds populairder in Limburg

De populariteit van zonnepanelen is flink gegroeid in Limburg. Dat heeft met een aantal dingen te maken. Door innovaties is de techniek aanzienlijk verbeterd (mits je de juiste panelen koopt) en zijn ze beter betaalbaard geworden. Ook kan men nu in 2020 nog de BTW van de zonnepanelen terugkrijgen.

Om terug te komen op de techniek is het van belang om goed te onderzoeken welke zonnepanelen je gaat kopen. Er zijn veel verschillende merken en er zit veel verschil in het totale Wattpiek vermogen van de panelen en de garantietermijnen.
De zonnepanelen die wij bieden hebben het hoogste rendement en de langste garantie op de markt. Hiermee kunnen wij onze klanten voorzien van de laagste stroomprijs. Met deze zonnepanelen heb je in het zonnige Limburg je investering zeer snel terugverdiend.


Installaties met zonnepanelen in Limburg

Bekijk hieronder een kleine greep uit onze afgeronde installaties met zonnepanelen in Limburg.


 • zonnepanelen-limburg-3
 • zonnepanelen-limburg-3
 • zonnepanelen-limburg-3
 • zonnepanelen-limburg-3
Gratis dakscan

Zonnepanelen in stappen

Alles wordt voor je geregeld. Daarom zetten we hieronder eenvoudig de stappen uiteen:

 • Stap 1: Vul eenvoudig onze Gratis dakscan in. Met geavanceerde luchtfoto’s bekijken we hoeveel ruimte er op je dak is en hoeveel zonnepanelen we kunnen plaatsen. Je ontvangt dan van ons een uitgebreide scan waarin je de toekomstige besparingen kunt zien.
 • Stap 2: Samen met een van onze adviseurs in Limburg bespreek je jouw verbruik en behoeften voor de toekomst. Je ontvangt vervolgens van ons een offerte op maat.
 • Stap 3: De schouw. Tijdens de schouw komen wij een technische opname maken en wordt er gekeken of de zonnepanelen op het dak geplaatst kunnen worden en of het dak geschikt is. Ook kijken we of de meterkast geschikt is voor zonnepanelen en hoe we de kabels gaan leggen.
 • Stap 4: Wanneer we met je een afspraak hebben gemaakt voor de installatie zullen onze installateurs (in de meeste gevallen) de installatie binnen 1 dag installeren. Vervolgens kijken we samen alles na en leggen we je de installatie uit.
 • Stap 5: Indien je als particulier zonnepanelen aanschaft heb je in de meeste gevallen recht op BTW-teruggave, waardoor je maar liefst 21% van je investering terugkrijgt van de belastingdienst.
  Onze partner Maasrand Services heeft veel ervaring in het terugvragen van BTW en kan dit op uitstekend voor je regelen.
 • Stap 6: Nu alles opgeleverd is kun je gaan besparen. Natuurlijk zijn wij reuze benieuwd wat je van de installatie vond en of alles na tevredenheid is verlopen.

Nóg meer voordelen

Direct besparen op je energierekening
Zonnepanelen verbeteren het energielabel
Milieuvriendelijk energie opwekken
30% meer opbrengst met onze zonnepanelen
Praat met een lokale adviseur
zonnepanelen-limburg-3
Gratis dakscan 

Wat zeggen onze klanten?

ZonnepanelenPlus wordt door klanten beoordeeld met een:
8.4

Veel gestelde vragen over zonnepanelen

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

  Vul hiervoor eenvoudig de gratis dakscan in op onze website en ontdek je toekomstige besparingen met hoogrendement zonnepanelen.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoe werken zonnepanelen?

  De zonnepanelen bestaan uit fotovoltaïsche cellen. Deze cellen zetten zonlicht om in elektriciteit. De elektriciteit die gegenereerd wordt door de zonnepanelen is gelijkstroom, oftewel DC (Direct Current). Huishoudelijke apparaten hebben wisselstroom (AC: alternating current) nodig. Om de stroom van de zonnepanelen bruikbaar te maken gaat deze eerst door een omvormer. De omvormer zet de gelijkstroom om naar wisselstroom. De wisselstroom gaat via de meterkast naar de stopcontacten.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoeveel garantie zit er op zonnepanelen?

  ZonnepanelenPlus levert zonnepanelen van SunPower. De Maxeon zonnepanelen van SunPower hebben een garantie van 40 jaar en de Performance zonnepanelen een garantie van 25 jaar. Ter vergelijking: conventionele zonnepanelen bieden vaak een garantie van 10 tot 12 jaar.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoe kan ik mijn besparingen zien?

  De omvormer die wordt geïnstalleerd bij een systeem met zonnepanelen komt samen met een mobiele App. Met deze handige App kan je je eigen opbrengsten monitoren. De Apps zijn beschikbaar voor apparaten met Android en IOS.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Wat zijn de beste zonnepanelen?

  De door ons geleverde zonnepanelen van SunPower. Meerdere testresultaten hebben bewezen dat de zonnepanelen van SunPower de hoogste opbrengst en efficiëntie van alle zonnepanelen op de markt hebben.

Meer over zonnepanelen

Zonnepanelen voor particulieren

Profiteer van het hoogste rendement met de beste zonnepanelen op de markt.
Gratis dakscan

Zonnepanelen voor ondernemers

Duurzaam ondernemen met zonnepanelen en profiteren van alle voordelen.
Gratis dakscan
Website laten maken door Bureau Magneet - Online marketing
crossmenuchevron-downarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram