Zonnepanelen Nijmegen

zonnepanelen-nijmegen-installateur-2

Zonnepanelen Nijmegen

Zonnepanelen Nijmegen door ZonnepanelenPlus! Als huiseigenaar of ondernemer in Nijmegen kun je nu eenvoudig een aanvraag doen voor zonnepanelen via onze Gratis dakscan. Zo weet je al snel hoeveel elektriciteit jouw dak kan genereren met de beste zonnepanelen op de markt.


Gratis dakscan
40 jaar garantie op zonnepanelen
30% meer efficiëntie en opbrengst
gratis dakscan

lokale adviseur

Zonnepanelen installateur Nijmegen

ZonnepanelenPlus is een zonnepanelen installateur in de buurt van Nijmegen. Wanneer je contact met ons hebt opgenomen via de gratis dakscan, telefonisch of per e-mail, gaan we direct voor je aan de slag. Met geavanceerde luchtfoto’s kunnen we op afstand de potentie van jouw dak onderzoeken en een eerste berekening maken van je toekomstige besparingen. Vervolgens kun je een afspraak plannen met onze adviseur om je toekomstige energieverbruik te bespreken.

Als zonnepaneleninstallateur vinden we (brand)veiligheid het meest belangrijk. Daarom werken we alleen met gecertificeerde installateurs en hanteren we een streng inkoopbeleid om de kwaliteit van de installatie met zonnepanelen te kunnen waarborgen.
O.a. door goed opgeleid personeel en en het gebruik van degelijk materiaal mogen wij ons met trots Elite Partner van SunPower noemen.


Installaties met zonnepanelen in Nijmegen

Wij plaatsen regelmatig installaties met zonnepanelen in Nijmegen, dus het zou zomaar eens kunnen dat je ons in de buurt al eens zonnepanelen hebt zien plaatsen. Op de foto’s hieronder zie je een kleine greep uit onze reeds afgeronde installaties met zonnepanelen in Nijmegen:


 • zonnepanelen-nijmegen-installateur-2
 • zonnepanelen-nijmegen-installateur-2
 • zonnepanelen-nijmegen-installateur-2
 • zonnepanelen-nijmegen-installateur-2
Gratis dakscan

De beste zonnepanelen in Nijmegen

De beste zonnepanelen kopen in Nijmegen doe je bij ZonnepanelenPlus! We weten goed dat het vergelijken van zonnepanelen lastig kan zijn. Er zijn veel fabrikanten en veel verschillende typen zonnepanelen. Bij ZonnepanelenPlus kun je terecht voor de beste zonnepanelen op de markt: SunPower zonnepanelenSunPower is een Amerikaans merk dat wereldwijd bekend staat om hun records voor de hoogste efficiëntie en Wattpiek vermogen.
Beide merken beschikken over Back Contact en monokristallijne zonnecellen en een uitzonderlijk lange betrouwbaarheidsgarantie. SunPower 25 jaar. Ter vergelijking: concurrerende merken bieden meestal een garantie van 10-12 jaar.


Nóg meer voordelen

Direct besparen op je energierekening
Zonnepanelen verbeteren het energielabel
Milieuvriendelijk energie opwekken
30% meer opbrengst met onze zonnepanelen
Praat met een lokale adviseur
zonnepanelen-nijmegen-installateur-2
Gratis dakscan 

Wat zeggen onze klanten?

ZonnepanelenPlus wordt door klanten beoordeeld met een:
8.5

Veel gestelde vragen over zonnepanelen

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

  Vul hiervoor eenvoudig de gratis dakscan in op onze website en ontdek je toekomstige besparingen met hoogrendement zonnepanelen.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoe werken zonnepanelen?

  De zonnepanelen bestaan uit fotovoltaïsche cellen. Deze cellen zetten zonlicht om in elektriciteit. De elektriciteit die gegenereerd wordt door de zonnepanelen is gelijkstroom, oftewel DC (Direct Current). Huishoudelijke apparaten hebben wisselstroom (AC: alternating current) nodig. Om de stroom van de zonnepanelen bruikbaar te maken gaat deze eerst door een omvormer. De omvormer zet de gelijkstroom om naar wisselstroom. De wisselstroom gaat via de meterkast naar de stopcontacten.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoeveel garantie zit er op zonnepanelen?

  ZonnepanelenPlus levert zonnepanelen van SunPower. De Maxeon zonnepanelen van SunPower hebben een garantie van 40 jaar en de Performance zonnepanelen een garantie van 25 jaar. Ter vergelijking: conventionele zonnepanelen bieden vaak een garantie van 10 tot 12 jaar.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoe kan ik mijn besparingen zien?

  De omvormer die wordt geïnstalleerd bij een systeem met zonnepanelen komt samen met een mobiele App. Met deze handige App kan je je eigen opbrengsten monitoren. De Apps zijn beschikbaar voor apparaten met Android en IOS.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Wat zijn de beste zonnepanelen?

  De door ons geleverde zonnepanelen van SunPower. Meerdere testresultaten hebben bewezen dat de zonnepanelen van SunPower de hoogste opbrengst en efficiëntie van alle zonnepanelen op de markt hebben.

Meer over zonnepanelen

Zonnepanelen voor particulieren

Profiteer van het hoogste rendement met de beste zonnepanelen op de markt.
Gratis dakscan

Zonnepanelen voor ondernemers

Duurzaam ondernemen met zonnepanelen en profiteren van alle voordelen.
Gratis dakscan
Website laten maken door Bureau Magneet - Online marketing
crossmenuchevron-downarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram