Zonnepanelen Nijmegen

Zonnepanelen Nijmegen

Zonnepanelen Nijmegen door ZonnepanelenPlus! Als huiseigenaar of ondernemer in Nijmegen kun je nu eenvoudig een aanvraag doen voor zonnepanelen via onze Gratis dakscan. Zo weet je al snel hoeveel elektriciteit jouw dak kan genereren met de beste zonnepanelen op de markt.


Zonnepanelen installateur Nijmegen

ZonnepanelenPlus is een zonnepanelen installateur in de buurt van Nijmegen. Wanneer je contact met ons hebt opgenomen via de gratis dakscan, telefonisch of per e-mail, gaan we direct voor je aan de slag. Met geavanceerde luchtfoto’s kunnen we op afstand de potentie van jouw dak onderzoeken en een eerste berekening maken van je toekomstige besparingen. Vervolgens kun je een afspraak plannen met onze adviseur om je toekomstige energieverbruik te bespreken.

Als zonnepaneleninstallateur vinden we (brand)veiligheid het meest belangrijk. Daarom werken we alleen met gecertificeerde installateurs en hanteren we een streng inkoopbeleid om de kwaliteit van de installatie met zonnepanelen te kunnen waarborgen.
O.a. door goed opgeleid personeel en en het gebruik van degelijk materiaal mogen wij ons met trots Elite Partner van SunPower noemen.


Installaties met zonnepanelen in Nijmegen

Wij plaatsen regelmatig installaties met zonnepanelen in Nijmegen, dus het zou zomaar eens kunnen dat je ons in de buurt al eens zonnepanelen hebt zien plaatsen. Op de foto’s hieronder zie je een kleine greep uit onze reeds afgeronde installaties met zonnepanelen in Nijmegen:


De beste zonnepanelen in Nijmegen

De beste zonnepanelen kopen in Nijmegen doe je bij ZonnepanelenPlus! We weten goed dat het vergelijken van zonnepanelen lastig kan zijn. Er zijn veel fabrikanten en veel verschillende typen zonnepanelen. Bij ZonnepanelenPlus kun je terecht voor de beste zonnepanelen op de markt: SunPower zonnepanelen en EXASUN zonnepanelenSunPower is een Amerikaans merk dat wereldwijd bekend staat om hun records voor de hoogste efficiëntie en Wattpiek vermogen. EXASUN is een een Nederlandse fabrikant van zonnepanelen. De EXASUN zonnepanelen beschikken over een zeer hoge efficiëntie en levensduur.
Beide merken beschikken over Back Contact en monokristallijne zonnecellen en een uitzonderlijk lange betrouwbaarheidsgarantie. SunPower 25 jaar en EXASUN 30 jaar. Ter vergelijking: concurrerende merken bieden meestal een garantie van 10-12 jaar.


Zonnepanelen voor particulieren

Profiteer van het hoogste rendement met de beste zonnepanelen op de markt.
Gratis dakscan

Zonnepanelen voor ondernemers

Duurzaam ondernemen met zonnepanelen en profiteren van alle voordelen.
Gratis dakscan
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram