Hoogrendement zonnepanelen

Hoogrendement zonnepanelen kopen bij ZonnepanelenPlus

Als je op zoek bent naar hoogrendement zonnepanelen, is ZonnepanelenPlus jouw ideale partner. Wij bieden de topklasse SunPower zonnepanelen, bekend om hun hoge efficiëntie en geavanceerde micro-omvormer technologie, voor optimale energieopwekking.

Gratis dakscan 

Waarom kiezen voor SunPower hoogrendement zonnepanelen?

SunPower hoogrendement zonnepanelen leveren uitzonderlijke prestaties. Dankzij de geïntegreerde Enphase micro-omvormers haalt elk paneel het maximale uit elke zonnestraal, waardoor je meer energie genereert en je investering sneller terugverdient.

SunPower Maxeon 6 is het toppunt van hoogrendement

De SunPower Maxeon 6-serie vertegenwoordigt het summum in hoogrendement zonnepanelen. Deze panelen zijn niet alleen efficiënt, maar bieden ook een uitzonderlijke duurzaamheid.

Met een efficiëntie tot 22,6% en een garantie van 40 jaar op de panelen en 25 jaar op de micro-omvormers, zijn ze een slimme keuze voor de lange termijn.

40 jaar garantie op zonnepanelen
Optimaal rendement
gratis dakscan

lokale adviseur

Gratis dakscan 

Wat zijn hoogrendement zonnepanelen?

Hoogrendement zonnepanelen, zoals de SunPower Maxeon zonnepanelen, zijn ontworpen om meer energie te genereren uit hetzelfde oppervlak dan conventionele panelen. Ze staan bekend om hun unieke ontwerp, dat veelvoorkomende problemen zoals corrosie en breuk, die de efficiëntie van standaard zonnecellen verminderen, elimineert​​.

Als de meest efficiënte panelen in de zonne-energie-industrie, kunnen SunPower Maxeon panelen tot 30% meer energie produceren over 25 jaar in dezelfde ruimte in vergelijking met standaardpanelen​​. Ze hebben ook de laagste degradatiesnelheid, wat betekent dat ze langer mee gaan en betrouwbaarder zijn, bijna vier keer meer dan conventionele panelen​​.

Met een gepatenteerde metalen basis, kunnen SunPower Maxeon cellen buigen onder zware omstandigheden waar andere panelen zouden breken, wat resulteert in een verwachte levensduur van 40 jaar en een zeer lage terugkeer percentage van minder dan 0.005%​​. Anders gezegd: er worden zeer weinig SunPower Maxeon zonnepanelen teruggestuurd worden vanwege problemen.

Nóg meer voordelen

Direct besparen op je energierekening
Zonnepanelen verbeteren het energielabel
Milieuvriendelijk energie opwekken
30% meer opbrengst met onze zonnepanelen
Praat met een lokale adviseur
Hoogrendement zonnepanelen
Gratis dakscan 

Voordelen van SunPower hoogrendement zonnepanelen

 • Superieure efficiëntie: een van de hoogste efficiëntiepercentages in de markt.
 • Robuuste duurzaamheid: ontworpen om extreme weersomstandigheden te weerstaan.
 • Esthetisch design: een strak uiterlijk dat mooi integreert met je dak.
 • Milieuvriendelijk: draagt bij aan duurzaamheid en vermindert fossiele brandstofafhankelijkheid.
 • Kostenbesparend: minder panelen nodig voor dezelfde energieopwekking, leidend tot besparingen op lange termijn.

Van Gratis Dakscan tot perfecte installatie

Onze experts begeleiden je vanaf de gratis dakscan tot de zorgvuldige installatie van je hoogrendement zonnepanelen. Bij ZonnepanelenPlus staat kwaliteit voorop in elk aspect van onze service.

Gratis dakscan 

Elite Partner van SunPower voor hoogrendement zonnepanelen

Als Elite Partner van SunPower, voldoen wij aan de strengste eisen en bieden wij uitzonderlijke hoogrendement zonnepanelen. Onze installateurs zijn grondig getraind en beschikken over diepgaande kennis van SunPower producten.

Klantverhalen, ervaringen en reviews

Lees over de ervaringen van onze klanten met hun SunPower hoogrendement zonnepanelen. Hun verhalen benadrukken de voordelen op het gebied van efficiëntie, duurzaamheid, en kostenbesparingen.

Gratis dakscan 

Interesse in hoogrendement zonnepanelen?

Begin vandaag nog met het verkennen van de mogelijkheden van SunPower hoogrendement zonnepanelen. Neem contact met ons op voor een Gratis Dakscan en laat ons je helpen de beste keuze te maken voor jouw situatie.

Wat zeggen onze klanten?

ZonnepanelenPlus wordt door klanten beoordeeld met een:
8.5

Veel gestelde vragen over zonnepanelen

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

  Vul hiervoor eenvoudig de gratis dakscan in op onze website en ontdek je toekomstige besparingen met hoogrendement zonnepanelen.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoe werken zonnepanelen?

  De zonnepanelen bestaan uit fotovoltaïsche cellen. Deze cellen zetten zonlicht om in elektriciteit. De elektriciteit die gegenereerd wordt door de zonnepanelen is gelijkstroom, oftewel DC (Direct Current). Huishoudelijke apparaten hebben wisselstroom (AC: alternating current) nodig. Om de stroom van de zonnepanelen bruikbaar te maken gaat deze eerst door een omvormer. De omvormer zet de gelijkstroom om naar wisselstroom. De wisselstroom gaat via de meterkast naar de stopcontacten.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoeveel garantie zit er op zonnepanelen?

  ZonnepanelenPlus levert zonnepanelen van SunPower. De Maxeon zonnepanelen van SunPower hebben een garantie van 40 jaar en de Performance zonnepanelen een garantie van 25 jaar. Ter vergelijking: conventionele zonnepanelen bieden vaak een garantie van 10 tot 12 jaar.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoe kan ik mijn besparingen zien?

  De omvormer die wordt geïnstalleerd bij een systeem met zonnepanelen komt samen met een mobiele App. Met deze handige App kan je je eigen opbrengsten monitoren. De Apps zijn beschikbaar voor apparaten met Android en IOS.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Wat zijn de beste zonnepanelen?

  De door ons geleverde zonnepanelen van SunPower. Meerdere testresultaten hebben bewezen dat de zonnepanelen van SunPower de hoogste opbrengst en efficiëntie van alle zonnepanelen op de markt hebben.

Zonnepanelen voor particulieren

Profiteer van het hoogste rendement met de beste zonnepanelen op de markt.
Gratis dakscan

Zonnepanelen voor ondernemers

Duurzaam ondernemen met zonnepanelen en profiteren van alle voordelen.
Gratis dakscan
Website laten maken door Bureau Magneet - Online marketing
crossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram