SunPower P6

SunPower P6 zonnepaneel

Het SunPower P6 zonnepaneel, oftewel het SunPower Performance 6 zonnepaneel is het nieuwste zonnepaneel in de performance serie. Het zonnepaneel is ideaal voor op daken van woningen. Verder beschikt het paneel over een uniek glas-glas frame. Met een piekvermogen van 405W en een efficiëntie van 20,6%, is een topkeuze voor iedereen die overweegt over te stappen op zonne-energie.

 

Gratis dakscan voor SunPower P6
SunPower P6
25 jaar garantie op zonnepanelen
Optimale besparingen
gratis dakscan

lokale adviseur

SunPower Performance 6

De SunPower P6 zonnepanelen zijn uitgerust met LID-resistente zonnecellen (G12, 210 mm) die zorgen voor een hoger rendement. Dit houdt in dat deze panelen minder last hebben van licht-geïnduceerde degradatie (LID), een fenomeen dat de prestaties van zonnepanelen kan verminderen zodra ze worden blootgesteld aan zonlicht. Dankzij deze technologie, samen met een lagere temperatuurcoëfficiënt, zijn de SunPower P6-panelen in staat om gedurende hun levensduur meer energie op te wekken dan standaard zonnepanelen.

Nóg meer voordelen

Direct besparen op je energierekening
Zonnepanelen verbeteren het energielabel
Milieuvriendelijk energie opwekken
30% meer opbrengst met onze zonnepanelen
Praat met een lokale adviseur
SunPower P6
Gratis dakscan 
SunPower P6 zonnepaneel

SunPower P6 met shinglecellen

De shinglecellentechnologie in de SunPower P6 zonnepanelen biedt maximale duurzaamheid in alle weersomstandigheden. Deze technologie zorgt voor sterkere celverbindingen die meer weerstand bieden tegen de dagelijkse temperatuurschommelingen.

 

Bovendien verminderen de redundante elektrische paden de impact van celbreuk en zorgt een geavanceerde elektrische architectuur voor betere weerstand tegen de effecten van schaduw en de vorming van hotspots. Dit betekent dat je zonnepanelen beter bestand zijn tegen de uitdagingen van het Nederlandse weer en langer meegaan, terwijl ze efficiënt energie blijven opwekken.

Gratis dakscan

SunPower P6 met meer efficiëntie

SunPower heeft het zonnepaneel zo'n uniek ontwerp gegeven, dat het tijdens zijn levensduur veel meer energie kan opwekken dan standaard zonnepanelen.
Dat komt onder andere door:

 • de LeTID/LID-resistente zonnecellen (G12, 210 mm) met hoog rendement
 • de bifacial energieopvang
 • een lagere temperatuurcoëfficiënt

25-jarige garantie: een investering die zich terugbetaalt

De SunPower P6 zonnepanelen komen met een 25-jarige garantie op zowel het product als het vermogen. Dit is een teken van het vertrouwen dat we hebben in de duurzaamheid en betrouwbaarheid van deze zonnepanelen. Het betekent ook dat je investering beschermd is voor de lange termijn.

 

SunPower P6 + Enphase micro-omvormer

De SunPower P6 405W zonnepaneel wordt geleverd met een geïntegreerde Enphase IQ8A micro-omvormer. Deze omvormer zet de opgewekte gelijkstroom om naar wisselstroom, die je vervolgens in je huis kunt gebruiken. Het mooie van een micro-omvormer is dat deze op het paneel zelf is gemonteerd, waardoor elk paneel onafhankelijk kan functioneren. Dit betekent dat als één paneel in de schaduw ligt of op een andere manier wordt belemmerd, de andere panelen op je dak nog steeds op volle capaciteit kunnen functioneren. Het is een slimme technologie die zorgt voor een efficiënte energieopwekking, zelfs onder minder ideale omstandigheden.

 

Gratis Dakscan en lokale Adviseurs bij ZonnepanelenPlus

Bij ZonnepanelenPlus begrijpen we dat de overstap naar zonne-energie een belangrijke beslissing is. Daarom bieden we een gratis dakscan aan om je te helpen begrijpen wat de potentiële voordelen zijn van het installeren van zonnepanelen op jouw specifieke dak. Onze lokale adviseurs in Limburg staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij elke stap van het proces.

 

Transparantie en ondersteuning

We zijn er om je te ondersteunen bij elke stap op je reis naar duurzame energie. Van het begrijpen van de technologie en de voordelen die het kan bieden, tot het bieden van duidelijke, transparante offertes en ondersteuning gedurende het hele installatieproces en daarna.

Ontdek vandaag nog de voordelen van de SunPower P6 zonnepanelen bij ZonnepanelenPlus. Neem contact op voor een gratis dakscan en een vrijblijvende offerte, en begin je pad naar een duurzamer en energie-efficiënter huis of bedrijf.

SunPower P6 modellen en specificaties

De SunPower Performance 6-panelen zijn opgebouwd uit grotere, volledig vierkante cellen die hoger rendement en vermogen opleveren ten opzichte van eerdere generaties.

 

De SunPower Performance 6-panelen zijn verkrijgbaar voor particulieren en ondernemers.

 

DC Vermogen Data
SPR-P6-410-BLK-E9-ACSPR-P6-410-BLK-E9-ACSPR-P6-405-BLK-E9-AC
Nom. Vermogen2 (Pnom)410 W405 W
Vermogenstol.+3/0%+3/0%
Modulerendement20,9%20,6%
Temp.- coëff. (vermogen)−0,34%/°C
Schaduwtol.Geïntegreerde max. vermogenspunttracering op moduleniveau

 

Veel gestelde vragen over zonnepanelen

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

  Vul hiervoor eenvoudig de gratis dakscan in op onze website en ontdek je toekomstige besparingen met hoogrendement zonnepanelen.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoe werken zonnepanelen?

  De zonnepanelen bestaan uit fotovoltaïsche cellen. Deze cellen zetten zonlicht om in elektriciteit. De elektriciteit die gegenereerd wordt door de zonnepanelen is gelijkstroom, oftewel DC (Direct Current). Huishoudelijke apparaten hebben wisselstroom (AC: alternating current) nodig. Om de stroom van de zonnepanelen bruikbaar te maken gaat deze eerst door een omvormer. De omvormer zet de gelijkstroom om naar wisselstroom. De wisselstroom gaat via de meterkast naar de stopcontacten.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoeveel garantie zit er op zonnepanelen?

  ZonnepanelenPlus levert zonnepanelen van SunPower. De Maxeon zonnepanelen van SunPower hebben een garantie van 40 jaar en de Performance zonnepanelen een garantie van 25 jaar. Ter vergelijking: conventionele zonnepanelen bieden vaak een garantie van 10 tot 12 jaar.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoe kan ik mijn besparingen zien?

  De omvormer die wordt geïnstalleerd bij een systeem met zonnepanelen komt samen met een mobiele App. Met deze handige App kan je je eigen opbrengsten monitoren. De Apps zijn beschikbaar voor apparaten met Android en IOS.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Wat zijn de beste zonnepanelen?

  De door ons geleverde zonnepanelen van SunPower. Meerdere testresultaten hebben bewezen dat de zonnepanelen van SunPower de hoogste opbrengst en efficiëntie van alle zonnepanelen op de markt hebben.

Wat zeggen onze klanten?

ZonnepanelenPlus wordt door klanten beoordeeld met een:
8.5

Zonnepanelen voor particulieren

Profiteer van het hoogste rendement met de beste zonnepanelen op de markt.
Gratis dakscan

Zonnepanelen voor ondernemers

Duurzaam ondernemen met zonnepanelen en profiteren van alle voordelen.
Gratis dakscan
Website laten maken door Bureau Magneet - Online marketing
crossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram