SunPower P6

SunPower P6 zonnepaneel

Het SunPower P6 zonnepaneel, oftewel het SunPower Performance 6 zonnepaneel is het nieuwste zonnepaneel in de performance serie. Het zonnepaneel is ideaal voor op daken van woningen. Verder beschikt het paneel over een uniek glas-glas frame.

Gratis dakscan voor SunPower P6
SunPower P6
25 jaar garantie op zonnepanelen
21% btw teruggave

gratis dakscan

lokale adviseur

SunPower Performance 6

De SunPower Performance 6 zonnepanelen zijn betrouwbaarder, krachtiger, efficiënter en beschikken over een hoger rendement dan conventionele (standaard) zonnepanelen. Dan komt doordat de Performance 6 zonnepanelen de voordelen van conventionele zonnepanelen combineert met inmiddels meer dan 35 jaar aan ervaring op het gebied van productie en materialen.

Nóg meer voordelen

Direct besparen op je energierekening
Zonnepanelen verbeteren het energielabel
Milieuvriendelijk energie opwekken
30% meer opbrengst met onze zonnepanelen
Praat met een lokale adviseur
SunPower P6
Gratis dakscan 
SunPower P6 zonnepaneel

SunPower P6 met shinglecellen

SunPower innoveert inmiddels al vanaf 2015 met unieke shinglecellen die ze gebruiken in de performance zonnepanelen. Dat levert een hogere betrouwbaarheid op en zorgt voor een betere duurzaamheid. Door deze innovatie zal SunPower nog een lange tijd toonaangevend zijn op de zonnepanelen markt.

Ook nieuw is de drainage-inkeping op de commerciële P3 panelen. Dit zorgt ervoor dat vocht en vuil zich niet langs de randen van het frame ophopen maar zo goed mogelijk wegstromen voor een hogere energieopbrengst.

Gratis dakscan

SunPower P6 met meer efficiëntie

SunPower heeft het zonnepaneel zo'n uniek ontwerp gegeven, dat het tijdens zijn levensduur veel meer energie kan opwekken dan standaard zonnepanelen.
Dat komt onder andere door:

 • de LeTID/LID-resistente zonnecellen (G12, 210 mm) met hoog rendement
 • de bifacial energieopvang
 • een lagere temperatuurcoëfficiënt

SunPower P6 modellen en specificaties

De SunPower Performance 6-panelen zijn opgebouwd uit grotere, volledig vierkante cellen die hoger rendement en vermogen opleveren ten opzichte van eerdere generaties.

De SunPower Performance 6-panelen zijn verkrijgbaar voor particulieren en ondernemers.

 

 SPR-P6-415-BLKSPR-P6-410-BLKSPR-P6-405-BLKSPR-P6-400-BLKSPR-P6-395-BLK
Nominale kracht (Pnom)415 W410 W405 W400 W395 W
Vermogenstolerantie+3/0%+3/0%+3/0%+3/0%+3/0%
Efficiëntie van het paneel21.1%20.9%20.6%20.4%20.1%
Nominale spanning (Vmpp)30.2 V29.9 V29.6 V29.3 V29.0 V
Nominale stroom (lmpp)13.76 A13.73 A13.70 A13.67 A13.64 A
Open klemspanning (Voc) (+/−3%)36.1 V35.9 V35.7 V35.5 V35.3 V
Kortsluitstroom (lsc) (+/−3%)14.66 A14.63 A14.60 A14.57 A14.55 A

SunPower Performance 6 vs. Maxeon

Het verschil tussen de SunPower Performance-zonnepanelen en de Maxeon-paneeltechnologie is dat de performance-zonnepanelen voorzien zijn van LeTID/LID-resistente zonnecellen met een hoog rendement en de Maxeon-paneeltechnologie heeft een fundamenteel ander ontwerp van de cellen. Zo hebben de cellen van de Maxeon een massief koperen onderlaag welke uniek is in de branche.

Verder ligt het vermogen en de efficiëntie van de Maxeon zonnepanelen net iets hoger ten opzichte van de performance panelen. Ten slotte worden de P6 performance-panelen vaker ingezet voor de commerciële sector vanwege zijn kostenefficiëntie en best beschikbare garanties. De performance 6-panelen bereiken marktsegmenten waar de Maxeon-technologie nog niet beschikbaar is.

Veel gestelde vragen over zonnepanelen

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

  Vul hiervoor eenvoudig de gratis dakscan in op onze website en ontdek je toekomstige besparingen met hoogrendement zonnepanelen.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoe werken zonnepanelen?

  De zonnepanelen bestaan uit fotovoltaïsche cellen. Deze cellen zetten zonlicht om in elektriciteit. De elektriciteit die gegenereerd wordt door de zonnepanelen is gelijkstroom, oftewel DC (Direct Current). Huishoudelijke apparaten hebben wisselstroom (AC: alternating current) nodig. Om de stroom van de zonnepanelen bruikbaar te maken gaat deze eerst door een omvormer. De omvormer zet de gelijkstroom om naar wisselstroom. De wisselstroom gaat via de meterkast naar de stopcontacten.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoeveel garantie zit er op zonnepanelen?

  ZonnepanelenPlus levert zonnepanelen van SunPower. De Maxeon zonnepanelen van SunPower hebben een garantie van 40 jaar en de Performance zonnepanelen een garantie van 25 jaar. Ter vergelijking: conventionele zonnepanelen bieden vaak een garantie van 10 tot 12 jaar.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoe kan ik mijn besparingen zien?

  De omvormer die wordt geïnstalleerd bij een systeem met zonnepanelen komt samen met een mobiele App. Met deze handige App kan je je eigen opbrengsten monitoren. De Apps zijn beschikbaar voor apparaten met Android en IOS.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Wat zijn de beste zonnepanelen?

  De door ons geleverde zonnepanelen van SunPower. Meerdere testresultaten hebben bewezen dat de zonnepanelen van SunPower de hoogste opbrengst en efficiëntie van alle zonnepanelen op de markt hebben.

Wat zeggen onze klanten?

ZonnepanelenPlus wordt door klanten beoordeeld met een:
8.4

Zonnepanelen voor particulieren

Profiteer van het hoogste rendement met de beste zonnepanelen op de markt.
Gratis dakscan

Zonnepanelen voor ondernemers

Duurzaam ondernemen met zonnepanelen en profiteren van alle voordelen.
Gratis dakscan
Website laten maken door Bureau Magneet - Online marketing
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram