Zonnepanelen voor uw woning

Investeer in uw eigen energiebron met zonnepanelen en begin met besparen

Zonnepanelen voor particulieren

Particulieren kunnen flink profiteren van een installatie met zonnepanelen. Zonnepanelenplus heeft dan ook meer dan 10 jaar ervaring met zonnepaneelinstallaties op woningen.

Het is tegenwoordig bij iedereen wel bekend dat de aanschaf van zonnepanelen een goede investering is. Nadat een zonnepaneelinstallatie is opgeleverd, wordt er al direct bespaart op de energiekosten.

Het installeren van zonnepanelen kan op schuine en platte daken. Om de meeste opbrengt te halen kunnen zonnepanelen het best gericht zijn op het zuiden. Gaat dit niet, dan kunnen ze ook prima gericht zijn op het oosten of westen.

De meest ideale hellingshoek is tussen de 30 en 35 graden. Wanneer deze tot 20 graden meer of minder is, is dit niet zo erg. Voor de opbrengst maak het niet heel veel uit.

Gemakkelijk besparen

Een zonnepaneelsysteem bovenop uw woning is een is investering die zichtzelf terugbetaald. U verlaagt of elimineert de energierekening van uw woning nog jaren, wat leidt tot meer geld op uw rekening.

Verhoog de waarde van uw woning

Een zonnepaneelsysteem is een waardevolle toevoeging aan uw woning. Aangezien iedere woning tegenwoordig een verplicht energielabel heeft, verbetert u met een zonnepaneelinstallatie het energielabel van de woning. Met zonnepanelen én een hoger energielabel heeft u bij huizenkopers een streepje voor.

Geniet van een belastingvoordeel

De Belastingdienst biedt particulieren de keuze om de BTW terug te vragen na het aankopen van zonnepanelen.
Zo ontvangt u maar liefst 21% van de factuur terug van de Belasting. Onze partner Maasrand Services zal de BTW teruggave voor u regelen.

Langdurige garantie

Traditionele panelen geven een productgarantie van 10 tot 12 jaar. Dankzij de superieure techniek en de hoogste kwaliteit aan materialen bieden de door ons geleverde zonnepanelen van Sunpower maar liefst 25 jaar garantie op de zonnepanelen.

Geschikt voor verschillende typen daken

Wij plaatsen installaties met zonnepanelen zowel op platte als schuine daken. Aan de hand van sattelietfoto’s kunnen we het dak van uw woning nauwkeurig bekijken en een dakscan maken.

Onze service

Wij verlenen vergaande service zodat u met gemak van alle voordelen kunt genieten.

Adviesgesprek

Om te beginnen kunt u bij ons een adviesgesprek aanvragen om de mogelijkheden te bespreken. Vul daarvoor ons formulier in of neem contact op via: 088-4680000.

Offerte

Wanneer onze adviseur is geweest en samen met U het verbruik heeft bekeken en wat de behoeften zijn voor de toekomst maken wij een offerte op maat.

Schouw

De schouw is een technische opname waarbij gekeken wordt of de panelen op het dak passen en of het dak geschikt is. Daarnaast kijken we of de meterkast klaar is voor zonnepanelen en hoe we de kabels gaan leggen.

Installatie

Heeft u de afspraak staan voor de montage dan zullen wij uw installatie in de meeste gevallen binnen 1 dag installeren. Na de installatie kijken we samen met u alles na en leggen we u de installatie uit.

BTW Teruggave

Indien u als particulier zonnepanelen aanschaft heeft u in de meeste gevallen recht op BTW-teruggave, waardoor u maar liefst 21% van uw investering terugkrijgt van de belastingdienst.

Onze partner Maasrand Services heeft veel ervaring in het terugvragen van BTW en kan dit op uitstekend voor u regelen.

Nazorg

Nu alles opgeleverd is kunt u gaan besparen. Natuurlijk zijn wij reuze benieuwd wat u van de installatie vond en of alles na tevredenheid is verlopen.

Onze adviseurs

 

Maak kennis met een van onze adviseurs en informeer naar de mogelijkheden voor uw woning.

Martin de Ruig

Martin de Ruig

Duurzaamheidsadviseur

Lars Bude

Lars Bude

Duurzaamheidsadviseur

Emiel Koster

Emiel Koster

Duurzaamheids adviseur

Gratis offerte aanvragen

 

Best bereikbaar:

176 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.5/10
Officieel partner van

© 2019 IsoGoed Duurzaam Besparen BV