Zonnepanelen met micro omvormer

Zonnepanelen met micro omvormer kopen bij ZonnepanelenPlus

Op zoek naar zonnepanelen met micro omvormer? ZonnepanelenPlus biedt de geavanceerde SunPower zonnepanelen met Enphase micro-omvormers. Deze combinatie optimaliseert de prestaties van elk paneel, waardoor je het maximale uit je zonnesysteem haalt.

Gratis dakscan 

Waarom kiezen voor SunPower zonnepanelen met micro omvormer?

SunPower zonnepanelen met micro omvormer bieden een betere technologie en betrouwbaarheid. Elk paneel werkt onafhankelijk, waardoor het systeem minder vatbaar is voor onderbrekingen en het rendement op je dak wordt geoptimaliseerd.

SunPower Maxeon 6 zonnepanelen met micro omvormer

De SunPower Maxeon 6 zonnepanelen zijn niet alleen hoog efficiënt en duurzaam, maar komen ook met Enphase micro-omvormers. Deze zorgen voor een hogere energieopbrengst, ook onder moeilijke omstandigheden zoals schaduw of vuilophoping. Plus, je geniet van 40 jaar garantie op de panelen en 25 jaar op de micro-omvormers.

40 jaar garantie op zonnepanelen
Optimaal rendement
gratis dakscan

lokale adviseur

Gratis dakscan 

Wat doet een micro omvormer?

Een micro omvormer is een compacte inverter die de gelijkstroom (DC) die door een zonnepaneel wordt gegenereerd, omzet in wisselstroom (AC) voor huishoudelijk gebruik of teruglevering aan het elektriciteitsnet. Deze innovatieve componenten van zonnestroomsystemen optimaliseren de prestaties van elk afzonderlijk zonnepaneel, in tegenstelling tot een centrale omvormer die het hele zonnesysteem als eenheid beheert.

Dit betekent dat als één zonnepaneel schaduw vangt of vuil is, dit geen negatieve invloed heeft op de rest van het systeem. Elke micro omvormer werkt onafhankelijk, waardoor de overige zonnepanelen efficiënt blijven presteren, ongeacht de staat of efficiëntie van een individueel paneel​​.

Zonnepanelen met stringomvormers eenvoudig uitgelegd

Bij een standaard zonnesysteem zorgt één grote omvormer ervoor dat alle zonnepanelen samen werken. Je kunt het zien als een team geleid door één coach. Als deze omvormer kapot gaat, dan stopt het hele team met werken en krijg je geen stroom meer van je zonnepanelen.

Dus als één stringomvormer het begeeft, produceert je hele systeem van zonnepanelen geen elektriciteit meer. Dat is alsof bij een kerstverlichtingssnoer één lampje kapot is en daardoor het hele snoer niet meer licht geeft.

Zonnepanelen met micro omvormer eenvoudig uitgelegd

Zonnepanelen met micro omvormer van SunPower zijn slim omdat elk zonnepaneel zijn eigen mini-omvormer heeft, genaamd een Enphase micro-omvormer. Dit is als een team waarbij elke speler zelfstandig kan scoren. Als één micro-omvormer stopt met werken, blijven de andere panelen nog steeds stroom produceren.

Dus, stel dat één van de micro-omvormers om een of andere reden kapot gaat (daar willen we natuurlijk niet van uit gaan), dan werkt je zonnesysteem nog steeds op ongeveer 80% van zijn totale vermogen. Het is alsof één lampje van je kerstboom uitvalt, maar de rest blijft gewoon schijnen.

Nóg meer voordelen

Direct besparen op je energierekening
Zonnepanelen verbeteren het energielabel
Milieuvriendelijk energie opwekken
30% meer opbrengst met onze zonnepanelen
Praat met een lokale adviseur
Zonnepanelen met micro omvormer
Gratis dakscan 

Voordelen van SunPower zonnepanelen met micro omvormer

 • Hogere betrouwbaarheid: elk paneel functioneert onafhankelijk, waardoor het risico op systeemuitval vermindert.
 • Verbeterde efficiëntie: door de micro-omvormer technologie kunnen SunPower zonnepanelen meer energie opwekken uit hetzelfde zonlicht.
 • Duurzaamheid: bestand tegen extreme weersomstandigheden en minder onderhoud.
 • Esthetiek: een strakker en eenvoudiger systeemontwerp dat naadloos integreert met je dak.
 • Milieuvriendelijk: vermindert de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en vermindert de uitstoot van broeikasgassen.
 • Lange termijn kostenbesparing: minder panelen nodig voor dezelfde energie-output, wat leidt tot besparingen op energiekosten.

Van Gratis Dakscan tot installatie

Bij ZonnepanelenPlus doorloop je een transparant proces, van een gratis dakscan tot professionele installatie. Onze deskundige installateurs zorgen voor een naadloze integratie van de SunPower zonnepanelen met micro omvormer in je huis.

Gratis dakscan 

Elite Partner voor SunPower zonnepanelen met micro omvormer

Als Elite Partner van SunPower, zetten wij ons in voor de hoogste kwaliteit in zonnepanelen en service. Onze expertise en strenge training garanderen een topkwaliteit installatie van jouw SunPower zonnepanelen met micro omvormer.

Gratis dakscan 

Klantverhalen, reviews en ervaringen

Ontdek hoe onze klanten profiteren van de SunPower zonnepanelen met micro omvormer. Hun verhalen benadrukken de verbeterde efficiëntie, betrouwbaarheid en kostenbesparing.

Gratis dakscan 

Kies voor SunPower zonnepanelen met micro omvormer

Interesse in SunPower zonnepanelen met micro omvormer?

Start met onze Gratis Dakscan en ontdek de voordelen voor jouw situatie.

Wat zeggen onze klanten?

ZonnepanelenPlus wordt door klanten beoordeeld met een:
8.5

Veel gestelde vragen over zonnepanelen

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

  Vul hiervoor eenvoudig de gratis dakscan in op onze website en ontdek je toekomstige besparingen met hoogrendement zonnepanelen.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoe werken zonnepanelen?

  De zonnepanelen bestaan uit fotovoltaïsche cellen. Deze cellen zetten zonlicht om in elektriciteit. De elektriciteit die gegenereerd wordt door de zonnepanelen is gelijkstroom, oftewel DC (Direct Current). Huishoudelijke apparaten hebben wisselstroom (AC: alternating current) nodig. Om de stroom van de zonnepanelen bruikbaar te maken gaat deze eerst door een omvormer. De omvormer zet de gelijkstroom om naar wisselstroom. De wisselstroom gaat via de meterkast naar de stopcontacten.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoeveel garantie zit er op zonnepanelen?

  ZonnepanelenPlus levert zonnepanelen van SunPower. De Maxeon zonnepanelen van SunPower hebben een garantie van 40 jaar en de Performance zonnepanelen een garantie van 25 jaar. Ter vergelijking: conventionele zonnepanelen bieden vaak een garantie van 10 tot 12 jaar.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoe kan ik mijn besparingen zien?

  De omvormer die wordt geïnstalleerd bij een systeem met zonnepanelen komt samen met een mobiele App. Met deze handige App kan je je eigen opbrengsten monitoren. De Apps zijn beschikbaar voor apparaten met Android en IOS.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Wat zijn de beste zonnepanelen?

  De door ons geleverde zonnepanelen van SunPower. Meerdere testresultaten hebben bewezen dat de zonnepanelen van SunPower de hoogste opbrengst en efficiëntie van alle zonnepanelen op de markt hebben.

Zonnepanelen voor particulieren

Profiteer van het hoogste rendement met de beste zonnepanelen op de markt.
Gratis dakscan

Zonnepanelen voor ondernemers

Duurzaam ondernemen met zonnepanelen en profiteren van alle voordelen.
Gratis dakscan
Website laten maken door Bureau Magneet - Online marketing
crossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram