SunPower P3 zonnepaneel

Het SunPower P3 zonnepaneel paneel, ofwel performance 3-paneel is verbeterd en luidt een nieuw hoofdstuk in. Het paneel heeft verbeterde garantievoorwaarden en een groter actief zonnecelgebied wat zorgt voor meer vermogen en rendement.

Gratis dakscan voor SunPower P3
SunPower P3
25 jaar garantie op zonnepanelen
21% btw teruggave

gratis dakscan

lokale adviseur

SunPower Performance 3

De SunPower perfomance 3-zonnepanelen combineren de voordelen van conventionele zonnecellen met meer dan 35 jaar ervaring in de wereld van zonnepanelen. De SunPower P3 is betrouwbaarder, krachtiger en efficiënter met een hoger rendement dan conventionele zonnepanelen. Bekijk de video over de SunPower Performance zonnepanelen:

Nóg meer voordelen

Direct besparen op je energierekening
Zonnepanelen verbeteren het energielabel
Milieuvriendelijk energie opwekken
30% meer opbrengst met onze zonnepanelen
Praat met een lokale adviseur
sunpower-p3-zonnepanelen
Gratis dakscan 

SunPower P3 met shinglecellen

Het SunPower perfomance 3 paneel is ontworpen om te nog beter te presenteren op bepaalde gebieden. Zo heeft het paneel kleinere cellen die koeler blijven in de schaduw en zorgen voor een langere levensduur. Daarnaast wordt er gewerkt met een unieke inkapselingsmethode die zorgt dat de degradatie door blootstelling aan omgevingsfactoren afneemt.

 

Ook is het SunPower P3 paneel voorzien van geleidende lijm die het paneel tegen dagelijkse temperatuurschommelingen beschermd. Door redundante celverbindingen ontstaan er flexibele paden die zorgen voor een optimale en doorlopende electriciteitsdoorvoer.

 

Verder zijn de SunPower performance 3 zonnepanelen uitgerust met shinglecellen en op dit gebied ook marktleider. SunPower blijft het productdesign en de prestaties van deze panelen ook telkens verbeteren.

 

Ook nieuw is de drainage-inkeping op de commerciële P3 panelen. Dit zorgt ervoor dat vocht en vuil zich niet langs de randen van het frame ophopen maar zo goed mogelijk wegstromen voor een hogere energieopbrengst.

Gratis dakscan

SunPower P3 leidt tot meer energie

De SunPower P3 panelen zijn goed bestand tegen omgevingsfactoren zoals schaduwvorming, dagelijkse temperatuurschommelingen en een hoge luchtvochtigheid. Hierdoor leveren ze tot wel 8% meer stroom met hetzelfde oppervlakte in een periode van 25 jaar ten opzichte van conventionele panelen.

 

De SunPower P3 full black is een zonnepaneel in volledig zwarte kleur en dus qua look hypermodern en anders ten opzichte van concurrenten.

SunPower P3 zonnepaneel
 • sunpower p3 zonnepanelen
 • sunpower p3 375
 • sunpower p3 380
 • sunpower p3 plus
 • sunpower p3 review
 • sunpower performance 3

SunPower P3 modellen en specificaties

De SunPower Performance 3-panelen zijn opgebouwd uit grotere, volledig vierkante cellen die hoger rendement en vermogen opleveren ten opzichte van eerdere generaties.

 

De SunPower Performance 3-panelen zijn verkrijgbaar voor particulieren en ondernemers.

SunPower Performance 3 vs. Maxeon

Het verschil tussen de SunPower Performance-zonnepanelen en de Maxeon-paneeltechnologie is dat de performance-zonnepanelen voorzien zijn van mono PERC-cellen met een hoog rendement en de Maxeon-paneeltechnologie heeft een fundamenteel ander ontwerp van de cellen. Zo hebben de cellen van de Maxeon een massief koperen onderlaag welke uniek is in de branche.

 

Verder liggen het vermogen en de efficiëntie van de Maxeon net iets hoger ten opzichte van de performance panelen. Ten slotte worden de P3 performance-panelen vaker ingezet voor de commerciële sector vanwege zijn kostenefficiëntie en best beschikbare garanties. De performance 3-panelen bereiken marktsegmenten waar de Maxeon-technologie nog niet beschikbaar is.

Veel gestelde vragen over zonnepanelen

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

  Vul hiervoor eenvoudig de gratis dakscan in op onze website en ontdek je toekomstige besparingen met hoogrendement zonnepanelen.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoe werken zonnepanelen?

  De zonnepanelen bestaan uit fotovoltaïsche cellen. Deze cellen zetten zonlicht om in elektriciteit. De elektriciteit die gegenereerd wordt door de zonnepanelen is gelijkstroom, oftewel DC (Direct Current). Huishoudelijke apparaten hebben wisselstroom (AC: alternating current) nodig. Om de stroom van de zonnepanelen bruikbaar te maken gaat deze eerst door een omvormer. De omvormer zet de gelijkstroom om naar wisselstroom. De wisselstroom gaat via de meterkast naar de stopcontacten.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoeveel garantie zit er op zonnepanelen?

  ZonnepanelenPlus levert zonnepanelen van SunPower. De Maxeon zonnepanelen van SunPower hebben een garantie van 40 jaar en de Performance zonnepanelen een garantie van 25 jaar. Ter vergelijking: conventionele zonnepanelen bieden vaak een garantie van 10 tot 12 jaar.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoe kan ik mijn besparingen zien?

  De omvormer die wordt geïnstalleerd bij een systeem met zonnepanelen komt samen met een mobiele App. Met deze handige App kan je je eigen opbrengsten monitoren. De Apps zijn beschikbaar voor apparaten met Android en IOS.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Wat zijn de beste zonnepanelen?

  De door ons geleverde zonnepanelen van SunPower. Meerdere testresultaten hebben bewezen dat de zonnepanelen van SunPower de hoogste opbrengst en efficiëntie van alle zonnepanelen op de markt hebben.

Wat zeggen onze klanten?

ZonnepanelenPlus wordt door klanten beoordeeld met een:
8.5

Zonnepanelen voor particulieren

Profiteer van het hoogste rendement met de beste zonnepanelen op de markt.
Gratis dakscan

Zonnepanelen voor ondernemers

Duurzaam ondernemen met zonnepanelen en profiteren van alle voordelen.
Gratis dakscan
Website laten maken door Bureau Magneet - Online marketing
crossmenuchevron-downchevron-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram