SunPower Maxeon 6

SunPower Maxeon 6 AC zonnepanelen

SunPower blijft innoveren met de introductie van hun nieuwe Maxeon 6 AC zonnepanelen, nu beschikbaar bij ZonnepanelenPlus.

Gratis dakscan 

SunPower MAXEON 6 AC eigenschappen

Ontdek de ongeëvenaarde voordelen van de SunPower MAXEON 6 AC zonnepanelen:

 • 40 jaar garantie op het product en vermogen
 • 25 jaar garantie op de micro-omvormer van Enphase
 • Verkrijgbaar in zwart 425 W en wit 435 W
 • Minimaal 98% gegarandeerde output in jaar 1
 • Maximale jaarlijkse degradatie 0,25%
 • Ieder paneel werkt onafhankelijk en op zichzelf dankzij de in de fabriek geïntegreerde micro-omvormer
 • Geïntegreerde Enphase AC-omvormer
40 jaar garantie op zonnepanelen
Optimaal rendement
gratis dakscan

lokale adviseur

Optimale prestaties met MAXEON 6 AC

De SunPower Maxeon 6 AC zonnepanelen zijn ontworpen om de energieopwekking te maximaliseren met toonaangevende efficiëntie, uitstekende prestaties bij hoge temperaturen, en een hogere energieconversie bij weinig licht zoals in de ochtend, avonden en tijdens bewolkte dagen.

Nóg meer voordelen

Direct besparen op je energierekening
Zonnepanelen verbeteren het energielabel
Milieuvriendelijk energie opwekken
30% meer opbrengst met onze zonnepanelen
Praat met een lokale adviseur
SunPower Maxeon 6
Gratis dakscan 

Technische informatie uitgelegd

Efficiëntie

De efficiëntie van een zonnepaneel geeft aan hoe goed het paneel zonlicht kan omzetten in elektriciteit. Een hogere efficiëntie betekent dat het paneel meer elektriciteit kan opwekken uit dezelfde hoeveelheid zonlicht. De SunPower Maxeon 6 AC zonnepanelen hebben een efficiëntie tot wel 23%, wat aanzienlijk hoger is dan de gemiddelde zonnepanelen. Dit betekent dat je meer energie krijgt uit elk paneel, waardoor je minder ruimte op je dak nodig hebt om de energie te produceren die je nodig hebt.

 

Hoog vermogen

Het vermogen van een zonnepaneel wordt gemeten in Watt (W) en geeft aan hoeveel elektriciteit het paneel kan produceren onder ideale omstandigheden. Met een vermogen van 425W (zwart) of 435W (wit), behoren de SunPower Maxeon 6 AC zonnepanelen tot de krachtigere panelen op de markt, wat betekent dat je meer energie krijgt per paneel.

 

Prestaties bij verschillende weersomstandigheden

Deze zonnepanelen zijn ontworpen om goed te presteren, zelfs bij minder ideale weersomstandigheden zoals bewolking of hoge temperaturen. Ze kunnen nog steeds een goede hoeveelheid elektriciteit opwekken in de ochtend, avond of op bewolkte dagen, wat bijdraagt aan hun hoge jaarlijkse energieproductie.

 

Degradatie

Alle zonnepanelen zullen in de loop der tijd enigszins in efficiëntie afnemen. Echter, de maximale jaarlijkse degradatie van de SunPower Maxeon 6 AC zonnepanelen is slechts 0,25%, wat betekent dat ze hun hoge efficiëntie en prestaties gedurende een langere periode behouden vergeleken met andere zonnepanelen.

 

Geïntegreerde micro-omvormer

De ingebouwde micro-omvormer zorgt ervoor dat elk paneel onafhankelijk kan werken en zijn maximale potentieel kan bereiken. Dit is vooral handig wanneer een deel van je zonnepanelen in de schaduw ligt, omdat de rest van de panelen nog steeds optimaal kan functioneren.

 

Door te kiezen voor zonnepanelen met hoge efficiëntie en uitstekende prestaties, kun je op de lange termijn meer elektriciteit opwekken en meer besparen op je energierekening.

Gratis dakscan 

Over SunPower MAXEON 6 AC

Deze zonnepanelen zijn ontworpen om tegen alle weersomstandigheden te kunnen. De zonnecellen zijn barstbestendig en voorzien van versterkte verbindingen die beschermen tegen 'vermoeidheid' en corrosie. De micro-omvormer werkt per paneel onafhankelijk en minimaliseert daardoor de impact van schaduw terwijl de systeemprestaties worden verbeterd.

 

De Maxeon-panelen bieden schone ingrediënten, verantwoorde productie en een duurzame energieproductie gedurende 40 jaar, waardoor ze de meest duurzame keuze zijn op het gebied van zonne-energie.

SunPower MAXEON 6 AC specificaties

Volledige naamSunPower MAXEON 6 AC
Vermogen425 W (zwart) of 435 W (wit)
Kleur frameZwart of Wit
Productgarantie40 jaar
Efficiëntietot 23%
Afmeting (LxBxD)1872 x 1032 x 40 mm
Gewicht (kg)21,8 KG
Zonnecellen66 monokristallijn Maxeon Generatie 6

Wat zeggen onze klanten?

ZonnepanelenPlus wordt door klanten beoordeeld met een:
8.5

Gratis dakscan 

Ontdek hier hoeveel je kan besparen met de unieke SunPower Maxeon 6 zonnepanelenn. 
Ondernemer? Klik dan hier.

Ontdek het rendement

 Advies van lokale adviseurs
 Dakscan op afstand
 40 jaar garantie op zonnepanelen
 10+ jaar kennis en ervaring
 Beoordeeld met een 8,4
 30% meer opbrengst met hoogrendement zonnepanelen 
Gratis dakscan - particulier

Veel gestelde vragen over zonnepanelen

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

  Vul hiervoor eenvoudig de gratis dakscan in op onze website en ontdek je toekomstige besparingen met hoogrendement zonnepanelen.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoe werken zonnepanelen?

  De zonnepanelen bestaan uit fotovoltaïsche cellen. Deze cellen zetten zonlicht om in elektriciteit. De elektriciteit die gegenereerd wordt door de zonnepanelen is gelijkstroom, oftewel DC (Direct Current). Huishoudelijke apparaten hebben wisselstroom (AC: alternating current) nodig. Om de stroom van de zonnepanelen bruikbaar te maken gaat deze eerst door een omvormer. De omvormer zet de gelijkstroom om naar wisselstroom. De wisselstroom gaat via de meterkast naar de stopcontacten.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoeveel garantie zit er op zonnepanelen?

  ZonnepanelenPlus levert zonnepanelen van SunPower. De Maxeon zonnepanelen van SunPower hebben een garantie van 40 jaar en de Performance zonnepanelen een garantie van 25 jaar. Ter vergelijking: conventionele zonnepanelen bieden vaak een garantie van 10 tot 12 jaar.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hoe kan ik mijn besparingen zien?

  De omvormer die wordt geïnstalleerd bij een systeem met zonnepanelen komt samen met een mobiele App. Met deze handige App kan je je eigen opbrengsten monitoren. De Apps zijn beschikbaar voor apparaten met Android en IOS.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Wat zijn de beste zonnepanelen?

  De door ons geleverde zonnepanelen van SunPower. Meerdere testresultaten hebben bewezen dat de zonnepanelen van SunPower de hoogste opbrengst en efficiëntie van alle zonnepanelen op de markt hebben.

Zonnepanelen voor particulieren

Profiteer van het hoogste rendement met de beste zonnepanelen op de markt.
Gratis dakscan

Zonnepanelen voor ondernemers

Duurzaam ondernemen met zonnepanelen en profiteren van alle voordelen.
Gratis dakscan
Website laten maken door Bureau Magneet - Online marketing
crossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram