Zonnepanelen

Bij ZonnepanelenPlus maken we de overstap naar zonne-energie moeiteloos. We bieden je twee van de beste zonnepaneeltechnologieën aan - de SunPower Maxeon 6 en de SunPower P6. Beide technologieën zijn ontworpen om maximale energie-efficiëntie en betrouwbaarheid te bieden, zodat je de beste waarde voor je investering krijgt.

 

Hier zijn enkele voordelen die je kunt verwachten wanneer je kiest voor onze zonnepanelen:

 • Hoog rendement en energieopbrengst
 • Duurzaamheid en betrouwbaarheid
 • Uitgebreide garanties
 • Lokale adviseurs en installateurs voor een soepele service
 • Informatie over financiële regelingen om de aankoop aantrekkelijk te maken
Gratis dakscan

SunPower Maxeon 6 zonnepaneel

De SunPower Maxeon 6 zonnepanelen staan bekend om hun hoge efficiëntie en duurzaamheid. Deze panelen zijn uitgerust met de Maxeon-zonneceltechnologie die zorgt voor een hoge energieopbrengst en weerstand tegen degradatie. Op de Maxeon 6 krijg maar liefst 40 jaar garantie op het product en vermogen, en een garantie van 25 jaar op de micro-omvormer van Enphase.

 • Efficiëntie: Tot 22,6%
 • Vermogen: 425W - 435W
 • 40 jaar garantie op het product en vermogen
 • 25 jaar garantie op de micro-omvormer
Meer informatie

SunPower P6 zonnepaneel

De SunPower P6 zonnepanelen combineren innovatieve technologie met bewezen betrouwbaarheid. Met hun unieke shinglecellen-ontwerp en LID-resistente zonnecellen, bieden deze panelen een hoog rendement en een lange levensduur. Op dit zonnepaneel zit een garantie van 25 jaar op zowel het product als het vermogen.

 • Efficiëntie: 20,6%
 • Vermogen: 405W
 • Garantie: 25 jaar op het product en vermogen
Meer informatie
SunPower P6
Van 25 tot 40 jaar garantie
Optimale besparingen
gratis dakscan

lokale adviseur

Zonnepanelen kopen

Overweeg je om zonnepanelen te kopen? Bij ZonnepanelenPlus maken we het proces eenvoudig en transparant. Onze lokale adviseurs en installateurs staan klaar om je te begeleiden bij elke stap, van het eerste advies tot de installatie en nazorg. Begin nu eenvoudig met onze Gratis Dakscan.

 

De beste zonnepanelen

Het kiezen van de beste zonnepanelen hangt af van je persoonlijke situatie, waaronder je budget, de ruimte op je dak en je energiebehoefte. Echter, de zonnepanelen van SunPower aangeboden door ZonnepanelenPlus behoren tot de top in de markt vanwege hun hoge rendement en betrouwbaarheid.

 

Hoge rendement

De SunPower Maxeon 6 en SunPower P6 zonnepanelen hebben een hoog rendement, wat betekent dat ze meer zonne-energie omzetten in elektriciteit dan standaard zonnepanelen. Dit resulteert in meer opgewekte energie per vierkante meter, wat vooral gunstig is als de ruimte op je dak beperkt is.

 

Duurzaamheid en betrouwbaarheid

Deze zonnepanelen zijn gebouwd om lang mee te gaan. Ze zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden en hebben sterke garantievoorwaarden, waaronder een garantie van 40 jaar op het product en vermogen voor de Maxeon 6, en een garantie van 25 jaar op het product en vermogen voor de P6.

 

Geïntegreerde micro-omvormer

Beide zonnepanelen types hebben een geïntegreerde micro-omvormer, wat zorgt voor een efficiëntere energieomzetting en eenvoudigere installatie.

 

Advies op maat

ZonnepanelenPlus biedt gratis dakscan aan om je te helpen bij het maken van een geïnformeerde keuze. Onze lokale adviseurs en installateurs staan klaar om je te voorzien van het beste advies en service in jouw woonplaats. Het kiezen van de beste zonnepanelen is een investering die je woning of bedrijf op de lange termijn ten goede komt. De experts van ZonnepanelenPlus zijn er om je te begeleiden bij elke stap van dit proces.

Nóg meer voordelen

Direct besparen op je energierekening
Zonnepanelen verbeteren het energielabel
Milieuvriendelijk energie opwekken
30% meer opbrengst met onze zonnepanelen
Praat met een lokale adviseur
Zonnepanelen
Gratis dakscan 

Financieel aantrekkelijk

Het aanschaffen van zonnepanelen wordt financieel aantrekkelijker gemaakt door diverse regelingen. Zo is er de Energiebespaarlening voor de financiering, en de verlaging van de btw op zonnepanelen vanaf 1 januari 2023 naar 0%. Alle regelingen opgesomd:

 • Financieringsregelingen: Je kunt gebruikmaken van de Energiebespaarlening om de aankoop en installatie van zonnepanelen te financieren. Deze lening is bedoeld voor energiebesparende maatregelen in of aan je huis.
 • Btw-verlaging: Vanaf 1 januari 2023 is de btw op zonnepanelen verlaagd naar 0%. Deze verlaging geldt enkel wanneer de zonnepanelen worden geplaatst op woningen of bijgebouwen van een woning.
 • Salderingsregeling: De salderingsregeling maakt het mogelijk om zelfgeproduceerde elektriciteit terug te leveren aan het elektriciteitsnet en deze weg te strepen tegen je eigen verbruik op een ander moment. Deze regeling is geldig tot 1 januari 2025. Vanaf 2025 wordt de regeling geleidelijk afgebouwd tot 2031. Dit is echter nog een voorstel en kan nog wijzigen na bespreking in de Eerste Kamer.

Voor meer informatie kun je met ons contact opnemen.

Zonnepanelen voor particulieren

Profiteer van het hoogste rendement met de beste zonnepanelen op de markt.
Gratis dakscan

Zonnepanelen voor ondernemers

Duurzaam ondernemen met zonnepanelen en profiteren van alle voordelen.
Gratis dakscan
Website laten maken door Bureau Magneet - Online marketing
crossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram