Kubie

De Kubie

Verlaag en bespaar met Kubie: dé oplossing voor spanningsoptimalisatie in jouw woning of bedrijf.

In een tijd waarin de vraag naar elektriciteit explosief toeneemt, biedt Kubie een innovatieve en duurzame manier om het elektriciteitsverbruik aanzienlijk te verlagen, zonder dat je bestaande apparaten hoeft te vervangen of aan te passen.

Vrijblijvend advies

Wat is de Kubie?

Kubie is een geavanceerd besparingssysteem dat de standaard geleverde spanning van 230 Volt (vaak nog hoger) terugbrengt naar ongeveer 220 Volt. Dit resulteert in een direct lagere energierekening, doordat apparaten in huis minder vermogen gebruiken.

Gemaakt van hoogwaardige, Europese componenten en ontworpen om simpel, effectief, en zonder bewegende delen te functioneren, biedt Kubie een duurzame oplossing voor iedereen. Dankzij zijn eenvoud, betaalbaarheid, en een indrukwekkende garantie van 10 jaar op de Kubie home series, stelt Kubie je in staat om op een efficiënte wijze bij te dragen aan een duurzamere wereld.

Kubie voordelen

  • Financiële besparing: met Kubie kun je tussen de 10 en 20% besparen op je elektriciteitsverbruik, wat zowel goed is voor je portemonnee als voor het milieu door een lagere CO2-uitstoot.
  • Verbeterde apparatuurfunctionaliteit: voorkomt storingen in apparaten door te hoge geleverde spanning, zoals omvormers van zonnepanelen die in beveiligingsstand kunnen schieten.
  • Duurzaamheid: de Kubie systemen hebben een zeer lange levensduur en bevatten geen bewegende onderdelen, wat resulteert in minimaal onderhoud en langdurig profijt van je investering.
Vrijblijvend advies
Met Kubie bespaar je altijd minimaal 8% op je elektriciteitsverbruik, dat kan oplopen tot 20% bij hogere spanning
Kubie biedt een betaalbare manier om energie te besparen, met een snelle terugverdientijd.
Kubie werkt onopvallend in je meterkast en levert aanzienlijke besparingen op, zonder in te leveren op comfort.
Volledig Nederlands fabricaat, Kubie staat garant voor duurzaamheid door het gebruik van premium materialen.

Hoe werkt het?

Kubie optimaliseert de spanning in je woning of bedrijf, wat resulteert in een lager energieverbruik van je apparaten. Door de spanning te verlagen van 230-240V naar ongeveer 218-220V, gebruiken je apparaten minder energie. Dit proces is bewezen door TÜV, een gerenommeerd Duits onderzoeksbureau, dat een gemiddelde besparing van 12,6% op het totale verbruik heeft gemeten.

Kubie laten installeren

Het installeren van Kubie is eenvoudig en wordt gedaan door onze gekwalificeerde installateurs. Of je nu kiest voor de Kubie home, business of professional series, ons team zorgt voor een snelle en efficiënte installatie, afgestemd op jouw specifieke situatie en behoeften. Begin vandaag nog met besparen en draag bij aan een duurzamere toekomst door Kubie te integreren in jouw elektriciteitssysteem.

Voor meer informatie of om een installatie te plannen, vul het formulier in op onze website. Ontdek de Kubie die bij jou past en zet de stap naar een energiezuiniger leven.

Wat zeggen onze klanten?

ZonnepanelenPlus wordt door klanten beoordeeld met een:
8.5

Kubie advies

Ontdek hier hoeveel je kan besparen met een Kubie en vraag nu vrijblijvend advies aan.

Ontdek het rendement

 Advies van lokale adviseurs
 10+ jaar kennis en ervaring
 Beoordeeld met een 8,4
Kubie formulier

Zonnepanelen voor particulieren

Profiteer van het hoogste rendement met de beste zonnepanelen op de markt.
Gratis dakscan

Zonnepanelen voor ondernemers

Duurzaam ondernemen met zonnepanelen en profiteren van alle voordelen.
Gratis dakscan
Website laten maken door Bureau Magneet - Online marketing
crossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram