SunPower MAXEON 3

SunPower MAXEON 3 zonnepanelen zijn nu verkrijgbaar bij ZonnepanelenPlus. De MAXEON 3 panelen zijn de nieuwste modellen van de productlijn van SunPower en blinken uit in efficiëntie, opbrengst, duurzaamheid en garantie. Wil je direct ontdekken hoeveel de MAXEON 3 zonnepanelen kunnen presteren op jouw dak? Klik dan hier.

 

Over SunPower MAXEON 3

De SunPower MAXEON 3 zonnepanelen zijn SunPower’s laatste nieuwe panelen die de lat nog hoger leggen op het gebied van efficiëntie en maximale opbrengst.


Binnen de MAXEON 3 serie zijn verschillende typen zonnepanelen:

TypeSerieWP vermogenAantal cellenEfficiëntie
SPR-MAX3-400Maxeon 340010422,6%
SPR-MAX3-395Maxeon 339510422,3%
SPR-MAX3-390Maxeon 339010422,1%
SPR-MAX3-375-BLKMaxeon 337510421,2%
SPR-MAX3-355-BLKMaxeon 335510420,1%

Deze zonnepanelen genereren gedurende de levensduur van de installatie meer energie dan alle andere panelen op de markt. In vergelijking met andere technologieën van concurrerende fabrikanten zetten de MAXEON 3 zonnepanelen het grootste percentage zonlicht om in elektriciteit. Dit houdt in dat je gedurende de levensduur van de installatie meer energie genereert en meer geld bespaart op je energierekening.

 

Eigenschappen SunPower MAXEON 3

De MAXEON 3 panelen wegen zo’n 19kg per paneel en hebben een zeer lange product en vermogensgarantie van 25 jaar. Ter vergelijking: concurrerende/conventionele zonnepanelen bieden meestal een garantie van 10 tot 12 jaar. Hieronder meer eigenschappen van SunPower MAXEON 3 zonnepanelen:

  • Ieder paneel bevat 104 monokristallijne zonnecellen
  • Meer energie met minder (dak)ruimte, omdat de SunPower Maxeon 3 zonnepanelen meer zonlicht omzetten in elektriciteit.
  • Meer energie en meer besparingen: ten opzichte van conventionele zonnepanelen genereren de MAXEON 3 panelen 55% meer energie in 25 jaar op hetzelfde oppervlak. Dit verschil geeft een groot positief effect op je energierekening.
  • Meer flexibiliteit: omdat de MAXEON 3 zonnepanelen meer elektriciteit genereren, heb je minder dakoppervlak nodig en als je in de toekomst meer elektriciteit gaat gebruiken, kun je de overgebleven ruimte benutten met extra zonnepanelen.
  • Meer gemoedsrust: je zonnepanelen hebben over een langere periode meer gegarandeerd vermogen. SunPower biedt de beste stroom- en product garantie gedurende 25 jaar.

SunPower MAXEON technologie

Met de MAXEON technologie is SunPower al vele jaren koploper op de zonnepanelenmarkt. Daarbij beschikt de fabrikant over meer dan 750 patenten op het gebied van zonnetechnologie. In de video hieronder wordt in anderhalve minuut uitgelegd waarom de MAXEON technologie zo toonaangevend is op het gebied van kwaliteit, innovatie en technologie.

SunPower MAXEON 3 BLK

Binnen de MAXEON 3 serie zijn ook zwarte zonnepanelen leverbaar. De SunPower MAXEON 3 BLK is gemaakt van volledig zwarte zonnecellen met gehard en antireflecterend glas om glans te verminderen. De zwarte zonnecellen hebben ook een elegante uitstraling en zijn qua ontwerp een mooie toevoeging aan het huis. Met de knop in het midden kun je in de afbeelding hieronder schuiven om het metaalkleurige zonnepaneel met het zwarte zonnepaneel te vergelijken.

MAXEON3
MAXEON 3 BLK

ZonnepanelenPlus als SunPower installateur

Door het hele land hebben wij diverse installaties geplaatst op platte en schuine daken met de SunPower MAXEON 3 zonnepanelen. Bekijk hieronder een greep uit onze installaties met MAXEON 3 panelen.

MAXEON 3 zonnepanelen kopen

Wil je meer weten over de MAXEON 3 zonnepanelen van SunPower en ben je benieuwd hoeveel elektriciteit deze zonnepanelen op jouw dak kunnen genereren? Neem dan eenvoudig contact met ons op via het Gratis Dakscan formulier of neem telefonisch contact met ons op via 088-4680000.

Zonnepanelen voor particulieren

Profiteer van het hoogste rendement met de beste zonnepanelen op de markt.
Gratis dakscan

Zonnepanelen voor ondernemers

Duurzaam ondernemen met zonnepanelen en profiteren van alle voordelen.
Gratis dakscan
Website laten maken door Bureau Magneet - Online marketing
crossmenuchevron-downchevron-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram