Zonnepanelen voor bedrijven

Slim ondernemen met de voordelen van zonnepanelen

Zonnepanelen voor de zakelijke markt

Voor u als ondernemer is het zeer aantrekkelijk om zonnepanelen aan te schaffen voor uw zakelijke pand. Niet alleen bespaart het veel geld in een markt met stijgende energieprijzen, ook de overheid stimuleert deze aanschaf met verschillende fiscaal aantrekkelijke regelingen. Meer en meer wordt duurzaam investeren belangrijk gevonden door leveranciers en klanten en met een keuze voor zonnepanelen onderscheidt u zich op een positieve manier.

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige zonnepaneelsystemen in de zakelijke markt. Waar de meeste leveranciers van zonnepanelen niet verder gaan dan een productgarantie van 10 jaar, biedt Zonnepanelenplus een productgarantie van maar liefst 25 jaar. Hiermee garandeert Zonnepanelenplus een energievoorziening van minimaal 25 jaar en daarmee een zeer hoog gegarandeerd rendement op uw investering.

Maak uw dak rendabel

Een zonnepaneelsysteem bovenop uw bedrijfspand is een is investering die zichtzelf terugbetaald. U verlaagt of elimineert de energierekening van uw bedrijf, wat leidt tot meer winst.

Krachtig Sunpower-systeem

Wij voorzien onze klanten al jaren van zonnepanelen van Sunpower. Onafhankelijke tests wijzen dan ook al jaren uit dat deze zonnepanelen de hoogste opbrengst behalen. Als ondernemer kunt u met dit voordeel uw investering sneller terugverdienen.

Voordelen voor ondernemers

Ondernemers mogen net als particulieren in 2019 nog gebruik maken van de subsidie om energie op te wekken met zonnepanelen. Zo bestaat er voor ondernemers de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA), Energie-Investeringsaftrek (EIA) en de SDE+ voor grote projecten. Een subsidie kan uw terugverdientijd aanzienlijk verlagen.

Langdurige garantie

Traditionele panelen geven een productgarantie van 10 tot 12 jaar. Dankzij de superieure techniek en de hoogste kwaliteit aan materialen bieden de door ons geleverde zonnepanelen van Sunpower maar liefst 25 jaar garantie op de zonnepanelen.

Slimme financiering

Als trotse partner van het Finance the Future project van ABNAMRO bieden wij de mogelijkheid om de zonnepanelen aan te schaffen op basis van financial lease tegen een lage rente. Groot voordeel hierbij is dat de kosten aan rente en aflossing op de financiering lager zijn dan de besparing die u heeft met de zonnepanelen. U schaft hiermee dus zonder liquiditeitsverlies een zonnepanelensysteem aan die u terugbetaalt vanuit uw besparing.

Onze service

Wij verlenen vergaande service zodat u met gemak van alle voordelen kunt genieten.

Adviesgesprek

Om te beginnen kunt u bij ons een adviesprek aanvragen om de mogelijkheden te bespreken. Vul daarvoor ons formulier in of neem contact op via: 088-4680000.

Offerte

Wanneer onze adviseur is geweest en samen met U het verbruik heeft bekeken en wat de behoeften zijn voor de toekomst maken wij een offerte op maat.

Schouw

De schouw is een technische opname waarbij gekeken wordt of de panelen op het dak passen en of het dak geschikt is. Daarnaast kijken we of de meterkast klaar is voor zonnepanelen en hoe we de kabels gaan leggen.

Installatie

Heeft u de afspraak staan voor de montage dan zullen wij uw installatie in de meeste gevallen binnen 1 dag installeren. Na de installatie kijken we samen met u alles na en leggen we u de installatie uit.

BTW Teruggave

Indien u als particulier zonnepanelen aanschaft heeft u in de meeste gevallen recht op BTW-teruggave, waardoor u maar liefst 21% van uw investering terugkrijgt van de belastingdienst.

Onze partner Maasrand Services heeft veel ervaring in het terugvragen van BTW en kan dit op uitstekend voor u regelen.

Nazorg

Nu alles opgeleverd is kunt u gaan besparen. Natuurlijk zijn wij reuze benieuwd wat u van de installatie vond en of alles na tevredenheid is verlopen.

Onze adviseurs

Maak kennis met een van onze adviseurs en informeer naar de mogelijkheden voor jouw woning.

Martin de Ruig

Martin de Ruig

Duurzaamheidsadviseur

Lars Bude

Lars Bude

Duurzaamheidsadviseur

Emiel Koster

Emiel Koster

Duurzaamheidsadviseur

Adviesgesprek aanvragen 

Best bereikbaar:

176 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.5/10
Officieel partner van

© 2019 IsoGoed Duurzaam Besparen BV