Zakelijk

Zonnepanelen voor ondernemers

Voor u als ondernemer is het zeer aantrekkelijk om zonnepanelen aan te schaffen voor uw zakelijke pand. Niet alleen bespaart het veel geld in een markt met stijgende energieprijzen, ook de overheid stimuleert deze aanschaf met verschillende fiscaal aantrekkelijke regelingen. Meer en meer wordt duurzaam investeren belangrijk gevonden door leveranciers en klanten en met een keuze voor zonnepanelen onderscheidt u zich op een positieve manier.

Een rendabel dak

Een systeem met zonnepanelen bovenop je woning is een investering die zichzelf terugbetaalt. Je verlaagt of elimineert de energierekening van je woning nog jaren, wat leidt tot meer geld op je rekening.

Een krachtig systeem

Aangezien iedere woning tegenwoordig een verplicht energielabel heeft, verbeter je met zonnepanelen het energielabel van de woning. Met zonnepanelen én een hoger energielabel heb je bij huizenkopers een streepje voor.

Voordelen voor ondernemers

De Belastingdienst biedt particulieren de keuze om de BTW terug te vragen na het aankopen van zonnepanelen. Zo ontvang je maar liefst 21% van de factuur terug van de Belasting.

Slimme financiering

Traditionele panelen geven een productgarantie van 10 tot 12 jaar. Dankzij de superieure techniek en de hoogste kwaliteit aan materialen bieden de door ons geleverde zonnepanelen van Sunpower maar liefst 25 jaar tot 40 jaar garantie op de zonnepanelen.

Garanties

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige zonnepaneelsystemen in de zakelijke markt. Waar de meeste leveranciers van zonnepanelen niet verder gaan dan een productgarantie van 10 jaar, bieden wij een productgarantie van maar liefst 25 jaar tot 40 jaar, afhankelijk van het type zonnepaneel. 

Zonnepanelen voor particulieren

Profiteer van het hoogste rendement met de beste zonnepanelen op de markt.
Gratis dakscan

Zonnepanelen voor ondernemers

Duurzaam ondernemen met zonnepanelen en profiteren van alle voordelen.
Gratis dakscan
Website laten maken door Bureau Magneet - Online marketing
crossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram