Installatie met zonnepanelen in Amersfoort

Zonnepanelen in Amersfoort

In de Utrechtse stad Amersfoort hebben we onze installateurs een installatie geplaatst met 12 zonnepanelen. De zonnepanelen en zijn geplaatst op een plat bitumen dak in 2 rijen van 6. Om de zonnepanelen in de goede hellingshoek te leggen richting de zon wordt gebruik gemaakt van een metalen frame.

 

Zonnepanelen van EXASUN

De zonnepanelen in deze installaties komen van de Nederlandse fabrikant EXASUN. Deze zonnepanelen hebben een zeer hoge efficiëntie, opbrengst en levensduur. Op de EXASUN zonnepanelen zit 30 jaar garantie op zowel het product als op de performance. Met een frameloos en zwart uiterlijk hebben de zonnepanelen een elegante uitstraling.

 

Wil je weten hoe de EXASUN zonnepanelen op jouw dak kunnen presteren? Klik dan hieronder op de 'Gratis dakscan' knop en vul eenvoudig ons formulier in. Je ontvangt dan van ons een uitgebreide dakscan waarin je je toekomstige besparingen kunt zien.

Meer projecten

Installatie met zonnepanelen in Eemnes

Bekijk installatie 

Installatie met zonnepanelen in Soest

Bekijk installatie 

Installatie met zonnepanelen in Werkhoven

Bekijk installatie 
1 2 3 8

Zonnepanelen voor particulieren

Profiteer van het hoogste rendement met de beste zonnepanelen op de markt.
Gratis dakscan

Zonnepanelen voor ondernemers

Duurzaam ondernemen met zonnepanelen en profiteren van alle voordelen.
Gratis dakscan
Website laten maken door Bureau Magneet - Online marketing
crossmenuchevron-downarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram