Installatie met zonnepanelen in Soest

Zonnepanelen in Soest

In Soest, gelegen in de provincie Utrecht, heeft ons montageteam een installatie afgerond met 12 zonnepanelen. In dit project zijn de zonnepanelen aan de voorkant en aan de achterkant van het huis geplaatst. Zoals te zien op de foto's ligt aan de voorkant 1 rij van 2 zonnepanelen en 2 rijen van 3. Aan de achterkant liggen 2 rijen van 1 en 1 rij van 2 zonnepanelen.

 

Zonnepanelen van SunPower

De 12 zonnepanelen in deze installatie zijn van het Amerikaanse merk SunPower van het type Maxeon 3. De Maxeon 3 zonnepanelen zijn momenteel de krachtigste zonnepanelen op de markt. De zonnepanelen leveren in 25 jaar tijd maar liefst 60% meer energie dan conventionele zonnepanelen. De zonnepanelen van SunPower beschikken ook over een lange garantie periode van 25 jaar.

 

Ben je benieuwd hoeveel de SunPower Maxeon 3 zonnepanelen op jouw dak kunnen opleveren? Vraag dan via knop hieronder eenvoudig een gratis dakscan aan.

Meer projecten

Installatie met zonnepanelen in Eemnes

Bekijk installatie 

Installatie met zonnepanelen in Soest

Bekijk installatie 

Installatie met zonnepanelen in Werkhoven

Bekijk installatie 
1 2 3 8

Zonnepanelen voor particulieren

Profiteer van het hoogste rendement met de beste zonnepanelen op de markt.
Gratis dakscan

Zonnepanelen voor ondernemers

Duurzaam ondernemen met zonnepanelen en profiteren van alle voordelen.
Gratis dakscan
Website laten maken door Bureau Magneet - Online marketing
crossmenuchevron-downarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram