Installatie met zonnepanelen in Tegelen

Zonnepanelen in Tegelen

In de Noord-Limburgse plaats Tegelen (Gemeente Venlo) hebben onze monteurs een installatie afgerond met 11 zonnepanelen. De zonnepanelen zijn zowel op een schuin dak als op een plat dak geplaatst. Op het platte dak zijn de panelen in 2 rijen van 2 (landscape) en 1 rij van 1 (landscape) geplaatst. Op het schuine dak zijn de zonnepanelen in 2 rijen van 3 (landschape) geplaatst.

 

Zonnepanelen van SunPower

In deze installatie zijn SunPower zonnepanelen van de derde Maxeon generatie gebruikt. De Maxeon 3 zonnepanelen hebben een minimalistisch ontwerp en leveren een ontzettend hoog rendement. Met het hoge rendement leveren de panelen meer stroom en meer besparingen per beschikbare ruimte. De Maxeon 3 zonnepanelen zijn momenteel de meest krachtige zonnepanelen ter wereld.

Wil je weten hoeveel stroom de Maxeon 3 zonnepanelen op jouw dak kunnen genereren? Vul dan hier eenvoudig onze gratis dakscan in.

Meer projecten

Installatie met zonnepanelen in Eemnes

Bekijk installatie 

Installatie met zonnepanelen in Soest

Bekijk installatie 

Installatie met zonnepanelen in Werkhoven

Bekijk installatie 
1 2 3 8

Zonnepanelen voor particulieren

Profiteer van het hoogste rendement met de beste zonnepanelen op de markt.
Gratis dakscan

Zonnepanelen voor ondernemers

Duurzaam ondernemen met zonnepanelen en profiteren van alle voordelen.
Gratis dakscan
Website laten maken door Bureau Magneet - Online marketing
crossmenuchevron-downarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram