Zonnepanelen in Eemnes

Zonnepanelen in Eemnes

In de Utrechtse stad Eemnes hebben onze monteurs een installatie afgerond met 13 zonnepanelen. De zonnepanelen zijn op gedeelte van het platte dak en op een gedeelte van het pannendak geplaatst. Zo liggen er 7 zonnepanelen verdeeld op 2 gedeeltes van het pannendak en 5 panelen op het platte dak. Op het pannendak ligt 1 rij van 5 in potrait-ligging en 1 rij van 2 in landschap-ligging. Op het platte dak liggen 3 rijen van 1 en 1 rij van 2 in landscape-ligging.

 

Zonnepanelen van SunPower

In deze installatie zijn de SunPower Maxeon 3 BLK (Zwarte zonnepanelen) en SunPower Maxeon 3 zonnepanelen geplaatst. De Maxeon 3 panelen zijn high performance zonnepanelen die bekend staan op hun betrouwbaarheid en duurzaamheid. Door de uitzonderlijk hoge prestaties verdienen deze zonnepanelen zich een stuk sneller terug dan conventionele zonnepanelen.
Ben je benieuwd hoeveel stroom jouw dak kan opwekken met de Maxeon 3 zonnepanelen van SunPower? Klik dan hieronder op de gratis dakscan knop.

Meer projecten

Installatie met zonnepanelen in Eemnes

Bekijk installatie 

Installatie met zonnepanelen in Soest

Bekijk installatie 

Installatie met zonnepanelen in Werkhoven

Bekijk installatie 
1 2 3 8

Zonnepanelen voor particulieren

Profiteer van het hoogste rendement met de beste zonnepanelen op de markt.
Gratis dakscan

Zonnepanelen voor ondernemers

Duurzaam ondernemen met zonnepanelen en profiteren van alle voordelen.
Gratis dakscan
Website laten maken door Bureau Magneet - Online marketing
crossmenuchevron-downarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram