Wat kosten 12 zonnepanelen?

Wat kosten 12 zonnepanelen?

Om een duidelijk antwoord te krijgen de vraag ‘Wat kosten 12 zonnepanelen?’ is het verstandig om niet direct een beslissing te maken op basis van de goedkoopste offerte van een “discounter”. Juist dan loop je het risico dat je de verkeerde keuze maakt en uiteindelijk veel duurder uit bent.

 

Waarom je 12 zonnepanelen koopt

Houdt je doel in gedachten: je koopt zonnepanelen omdat je stroom op wilt wekken (kWh), zodat je deze niet langer hoeft in te kopen bij je energieleverancier. Je wilt juist zo lang mogelijk de beste prijs voor stoom betalen. Om langdurig te kunnen profiteren van een hoge stroomopbrengst zijn goede zonnepanelen nodig. We kunnen je nu al direct zeggen dat de door ons geleverde zonnepanelen van Sunpower de beste zonnepanelen op de markt zijn.

 

Waarom 12 zonnepanelen van Sunpower

✓ Méér dan 30 jaar onafgebroken ervaring
✓ Gepatenteerde Maxeon Cell
✓ Laagste slijtage, slechts 0,124%
✓ 75% meer energieproductie
✓ Hoogste rendement per paneel
✓ 25 jaar product- en 25 jaar opbrengstgarantie
✓ Alleen geleverd door erkende leveranciers

 

Gezien het hoge rendement van de zonnepanelen van Sunpower is het verstandig dat we voor u eerst uitrekenen hoeveel de zonnepanelen op uw dak kunnen opleveren. Daarvoor hoeft u alleen maar de dakscan onderaan pagina in te vullen. Dan kunnen wij middels geavanceerde luchtfoto’s kijken hoeveel zonlicht er op jouw dak valt en je een vrijblijvende offerte opsturen. Je zal uiteindelijk zien dat je met 12 zonnepanelen van Sunpower het langste kunt profiteren en de beste prijs per kWh heeft.

Zonnepanelen voor particulieren

Profiteer van het hoogste rendement met de beste zonnepanelen op de markt.
Gratis dakscan

Zonnepanelen voor ondernemers

Duurzaam ondernemen met zonnepanelen en profiteren van alle voordelen.
Gratis dakscan
Website laten maken door Bureau Magneet - Online marketing
crossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram