Wat kosten 16 zonnepanelen?

16 zonnepanelen

Onderzoeken wat 16 zonnepanelen kosten kan voor veel mensen een ingewikkelde en tijdrovende klus zijn. Het ligt voor de hand om alleen de offertebedragen met elkaar te vergelijken omdat dit het meest logische lijkt. Op de zonnepanelenmarkt geldt ‘goedkoop is duurkoop’ en loopt u al snel het risico om de verkeerde keuze te maken waardoor u uiteindelijk veel duurder uit bent.

 

Het juiste advies bij 16 zonnepanelen

Wij adviseren u te selecteren op datgene waarom u zonnepanelen koopt zodat u een goede keuze maakt. Het is verstandig om het uitgangspunt in gedachte te houden en dat is de reden waarom u 16 zonnepanelen wilt aanschaffen. U wilt natuurlijk stroom (kWh) opwekken, zodat u deze niet langer hoeft te kopen van uw energieleverancier. Voor die opgewekte stroom wilt u de beste prijs betalen. Daarbij wilt u dat uw investering zich zo snel mogelijk terugverdient.

Om dit doel te bereiken voor de beste prijs geven wij een accuraat en een vrijblijvend advies aan de hand van vijf criteria. Wij kijken naar de productgarantie, het aantal zonnepanelen, het Wattpiek vermogen, de degradatie en de conversie.

 

16 zonnepanelen van Sunpower

Om optimale prestaties te garanderen voorzien wij onze klanten van de beste zonnepanelen op de markt. Dat zijn namelijk de zonnepanelen van Sunpower. De zonnepanelen van Sunpower hebben een qua techniek altijd een voorsprong en bieden de langste en meest uitgebreide garantie.

 

Waarom Sunpower?

✓Méér dan 30 jaar onafgebroken ervaring
✓Gepatenteerde Maxeon Cell
✓Laagste slijtage, slechts 0,124%
✓75% meer energieproductie
✓Hoogste rendement per paneel
✓25 jaar product- en 25 jaar opbrengstgarantie
✓Alleen geleverd door erkende leveranciers

Zonnepanelen voor particulieren

Profiteer van het hoogste rendement met de beste zonnepanelen op de markt.
Gratis dakscan

Zonnepanelen voor ondernemers

Duurzaam ondernemen met zonnepanelen en profiteren van alle voordelen.
Gratis dakscan
Website laten maken door Bureau Magneet - Online marketing
crossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram