Wat kosten 6 zonnepanelen?

6 zonnepanelen

Op te weten te komen wat 6 zonnepanelen kosten kun je eenvoudig ons formulier invullen. Als je zonnepanelen wilt aanschaffen moet je weten dat je beter naar de prijs per kWh (kiloWattuur) kunt kijken dan naar de aanschafprijs van het aantal zonnepanelen. Het gaat er namelijk om dat de zonnepanelen zichzelf terugverdienen.

 

6 zonnepanelen vergelijken

Wij weten uit ervaring dat het lastig is om de juiste keuze te maken. Mensen vergelijken maar al te graag offertebedragen om de knoop door te hakken. De gouden tip hiervoor is om te kijken of je op zoek bent naar Zonnepanelen of Stroom. Uiteindelijk wil je dat de zonnepanelen jou zoveel mogelijk stroom opleveren. In feite zoek je dan stroom voor de laagste prijs per kWh.

 

De laagste prijs per kWh

Om voor zonnepanelen de laagste prijs per kWh uur te onderzoeken spelen een aantal factoren een belangrijke rol. De eerste factor is de productgarantie. Deze garantie kan je in ieder geval verzekeren hoeveel jaar je zonnepanelen gegarandeerd stroom gaan leveren. De door ons geleverde zonnepanelen van Sunpower hebben een productgarantie van 25 jaar. Dat is meer dan het dubbele ten opzichte van conventionele zonnepanelen die ‘maar’ 12 jaar productgarantie bieden. De tweede factor is het aantal gewenste zonnepanelen. In dit geval 6. De derde factor is het WP (Wattpiek) vermogen van de 6 zonnepanelen bij ideale omstandigheden. Het WP-vermogen geeft aan hoeveel stroom er per seconde maximaal kan worden opgewekt door het zonnepaneel. De vierde factor is de degradatie van de 6 zonnepanelen. Oftewel, hoe groot is de slijtage van de 6 zonnepanelen? Een verschil in slijtage kan al snel voor een verschil in opbrengst zorgen. Bekijk hier waarom zonnepanelen van Sunpower de laagste degradatie hebben. De vijfde factor is de conversie. De conversie is het omzetten van WP naar kWh. De conversie is afhankelijk van de kwaliteit en ligging van het zonnepaneel. Zonnepanelen presteren het beste als ze richting het Zuiden liggen. Als ze op het Zuidoosten of Zuidwesten liggen zijn ze ook zeker rendabel. Met goede luchtfoto’s kunnen wij op afstand duidelijk zien in welke richting jouw dak ligt en wat de potentie is van de 6 zonnepanelen. Wanneer wij met al deze factoren een berekening maken krijgen we de totale stroomopbrengst van 6 zonnepanelen. Datgene waar je eigenlijk op zoek naar bent.

Zonnepanelen voor particulieren

Profiteer van het hoogste rendement met de beste zonnepanelen op de markt.
Gratis dakscan

Zonnepanelen voor ondernemers

Duurzaam ondernemen met zonnepanelen en profiteren van alle voordelen.
Gratis dakscan
Website laten maken door Bureau Magneet - Online marketing
crossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram