Investeren in zonnepanelen

Waarom investeren in zonnepanelen?

Het dak op jouw huis kan nog veel meer bieden dan alleen maar bescherming tegen weersinvloeden. Jouw dak kan namelijk ook nog ruimte bieden voor zonnepanelen. Hiermee zou het dak ook nog eens nuttig kunnen zijn voor jouw portemonnee.

Populariteit en energietransitie

Zonne-energie is momenteel ontzettend populair en is samen met windenergie de snelst groeiende duurzame energiebron. Aangezien windmolens niet overal zomaar zijn te plaatsen kiezen consumenten en bedrijven sneller voor een installatie met zonnepanelen.

Nederland is ideaal voor zonnepanelen

De zon in Nederland is zeer geschikt om stroom met zonnepanelen op te wekken. Wat in Nederland belangrijk is, is de ligging van uw dak en de situatie er rondom heen.

Hogere opbrengsten dankzij innovaties

Nieuwe innovaties van de aflopen jaren zorgen ervoor dat zonnepanelen niet veel ruimte meer nodig hebben om rendabel te zijn. Onze zonnepanelen van Sunpower hebben zo’n hoog rendement dat ze uitermate geschikt zijn voor beperkte ruimtes. Ze generen de hoogste opbrengst van alle zonnepanelen op de markt.

Financieel aantrekkelijke investering

Particulieren en bedrijven kunnen de btw op de aanschaf en installatie van zonnepanelen terugvragen van de belastingdienst. Daarnaast zijn er nog meer landelijke en lokale stimuleringsregelen. Wij helpen jou graag om te kijken of je hier in aanmerking komt.

Positief effect op de woningwaarde

Een installatie met zonnepanelen op je dak heeft een positief effect op je woningwaarde. Daarnaast hebben de meeste woningen een energielabel, deze wordt met een installatie op je dak ook beter.

Stijgende energiekosten

Sinds 2019 gaan de energiekosten weer flink omhoog. Wanneer er zonnepanelen op je dak zijn geplaatst profiteer je direct van lagere energiekosten. Je kunt dan je zelf opgewekte stroom direct verbruiken. Daarbij lever je de stroom die je niet direct verbruikt terug aan het stroomnet. Vervolgens verrekent jouw energieleverancier dit met de stroom die jij afneemt.

Milieuvriendelijk & duurzaam

Zonnepanelen zijn duurzame producten die minimaal 25 jaar op je dak kunnen liggen om stroom op te wekken en maken gebruik van de duurzame energiebron: de zon.

Meer nieuws

Zonnepanelen voor particulieren

Profiteer van het hoogste rendement met de beste zonnepanelen op de markt.
Gratis dakscan

Zonnepanelen voor ondernemers

Duurzaam ondernemen met zonnepanelen en profiteren van alle voordelen.
Gratis dakscan
Website laten maken door Bureau Magneet - Online marketing
crossmenuchevron-downarrow-leftarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram