Waarom een erkende installateur?

Bij het installeren van een systeem met zonnepanelen komt veel kijken. Er worden eerst een aantal zaken onderzocht en het is belangrijk om dit alleen door een erkende installateur te laten doen.
Zo wordt er onderzoek gaan naar op welk dak de zonnepanelen worden geplaatst, of het dak geschikt is voor zonnepanelen, hoeveel zonnepanelen er op het dak passen, waar de omvormer kan worden geplaatst en ten slotte wordt er gekeken naar het wansluitwerk in de meterkast.

De kwaliteit van een installatie is ontzettend belangrijk. Denk hierbij aan de (brand)veiligheid, het ontwerp, de kwaliteit van gebruikte materialen en de vakkennis van onze installateurs.

Certificering ZonnepanelenPlus

Om kwaliteit te waarborgen zijn onze monteurs VCA 2 opgeleid en voldoen onze installaties aan de NEN 1010 normen. Wij hanteren een streng inkoopbeleid en kopen daarom alleen producten die zijn goedgekeurd en gecertificeerd.

Wil je hier meer over weten? Praat met één van onze adviseurs via 088 468 0000 of vul onze gratis dakscan in. Vragen? Wij bieden graag extra uitleg en advies aan.

Meer nieuws

Zonnepanelen voor particulieren

Profiteer van het hoogste rendement met de beste zonnepanelen op de markt.
Gratis dakscan

Zonnepanelen voor ondernemers

Duurzaam ondernemen met zonnepanelen en profiteren van alle voordelen.
Gratis dakscan
Website laten maken door Bureau Magneet - Online marketing
crossmenuchevron-downarrow-leftarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram