De kwaliteit van zonnepanelen, waar zit het verschil?

Overweeg je om zonnepanelen aan te schaffen, maar heb je geen idee waar je moet zoeken? Wij helpen je graag! Als je online kijkt zijn er zoveel verschillende aanbieders, maar hoe zit het met de kwaliteit en waar zit nu het verschil?

Zonnepanelen en de kwaliteit

De kwaliteit van zonnepanelen verschilt nogal en kwaliteit is enorm belangrijk voor een optimaal rendement van je zonnepanelen. Zonnepanelen moeten in Nederland in eerste instantie beschikken over een TüV-certificering. De door ons geleverde zonnepanelen van SunPower zijn TüV-gecertificeerd.

Als we inzoomen op de bouwkwaliteit van SunPower zonnepanelen zijn er veel verschillen die resulteren in een langere levensduur en hogere opbrengst. Bekijk hieronder de verschillen:

sunpower zonnepanelen vergelijken

Kwaliteit vergelijken

Uit ervaring weten wij Plus dat het vergelijken van meerdere offertes en zonnepanelen lastig is. Veel mensen vergelijken dan de offertebedragen met elkaar aangezien dit het meest logisch lijkt.

Om een goede keuze te kunnen maken, adviseren wij je te selecteren op datgene waarom je zonnepanelen koopt. Je koopt immers zonnepanelen omdat je hiermee stroom (kWh) wilt opwekken, zodat je deze niet langer hoeft in te kopen bij je energieleverancier. De zonnepanelen van SunPower staan erom bekend dat ze de hoogste stroomopbrengst hebben van alle zonnepanelen op de markt. Daarnaast beschikken ze ook over een langdurige betrouwbaarheidsgarantie van 25 jaar zodat je voor een lange periode kunt profiteren van de hoogste opbrengst.

Wil je graag meer advies over onze SunPower zonnepanelen? Neem dan contact met ons op via info@zonnepanelenplus.nl of 088-4680000 of doe eenvoudig onze gratis dakscan.

Meer nieuws

Zonnepanelen voor particulieren

Profiteer van het hoogste rendement met de beste zonnepanelen op de markt.
Gratis dakscan

Zonnepanelen voor ondernemers

Duurzaam ondernemen met zonnepanelen en profiteren van alle voordelen.
Gratis dakscan
Website laten maken door Bureau Magneet - Online marketing
crossmenuchevron-downarrow-leftarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram