Waarom kiezen voor onze hybride warmtepomp?

Bij ZonnepanelenPlus streven we ernaar om duurzame en efficiënte oplossingen binnen jouw bereik te brengen.

De keuze voor onze hybride warmtepomp van Aurea is een slimme stap naar een energiezuiniger thuis. Ontdek waarom dit systeem niet alleen jouw comfort verhoogt, maar ook jouw energierekening verlaagt en bijdraagt aan een beter milieu.

Innovatieve technologie zonder binnenunit

De Aurea Hybride add-on warmtepomp is een topkeuze voor elke cv-ketel. Dit systeem vereist geen binnenunit, waardoor het een ruimtebesparende en eenvoudige oplossing is voor jouw woning. Het monobloc buitendeel bevat alle noodzakelijke hydraulische componenten en een slimme wifi-thermostaat, waardoor de installatie binnen één dag mogelijk is zonder ingewikkelde aanpassingen aan jouw bestaande cv-installatie.

Neem contact met ons op voor Gratis Advies

Erkenning door de Consumentenbond

De Aurea Hybride add-on heeft uitstekende beoordelingen ontvangen van de Consumentenbond. Deze warmtepomp is erkend als de meest compacte oplossing op de markt, vereist de laagste investering en biedt de kortste terugverdientijd. Deze erkenningen benadrukken de efficiëntie en economische voordelen van het kiezen voor onze hybride warmtepomp.

warmtepomp Snelste terugverdientijd

Voordelen voor jou

  • Wooncomfort: gegarandeerd comfort thuis, ongeacht de buitentemperatuur.
  • CO2-besparing: draag bij aan een schoner milieu met een vermindering van jouw CO2-uitstoot.
  • Energiekosten: bespaar tot 70% op jouw gasverbruik voor verwarming, wat resulteert in lagere energierekeningen.
  • Waardevermeerdering: verhoog de waarde van jouw woning door een hoger energielabel.
  • Flexibiliteit: compatibel met alle bestaande cv-ketels en eenvoudig te integreren zonder grote aanpassingen.

Specificaties van de Aurea Hybride add-on

De Aurea Hybride add-on warmtepomp, met een vermogen van 5 kW en een energieklasse van A+++/A++ bij 35/55 °C, biedt een uitstekende energie-efficiëntie. Dit alles-in-één pakket omvat een hydraulische vuilfilter en een Plugwise Anna thermostaat, die op afstand bedienbaar is voor optimaal gebruiksgemak.

ISDE subsidie

Profiteer van de ISDE subsidie, waarbij je tot €2775,- kunt terugkrijgen, wat de initiële kosten verder verlaagt en de terugverdientijd versnelt.

Hoe het werkt

De Aurea Hybride add-on werkt samen met jouw bestaande cv-ketel om efficiëntie te maximaliseren. Tijdens periodes met milder weer werkt de warmtepomp als hoofdverwarmingsbron, terwijl de cv-ketel inspringt bij kouder weer of hogere warmtevragen. Dit zorgt voor een optimale balans tussen comfort en energie-efficiëntie.

Installatie en onderhoud

De installatie van onze hybride warmtepomp wordt professioneel uitgevoerd door ZonnepanelenPlus en is binnen slechts één dag voltooid. Het systeem is onderhoudsarm en ontworpen om naadloos en met minimaal onderhoud te functioneren.

Perfecte Aanvulling op zonnepanelen

Combineer de Aurea Hybride add-on met zonnepanelen om jouw energievoorziening verder te verduurzamen. Met zonnepanelen kun je de benodigde elektriciteit voor de warmtepomp zelf opwekken, wat leidt tot nog hogere besparingen en een kleinere ecologische voetafdruk.

Conclusie

De Aurea Hybride add-on warmtepomp van ZonnepanelenPlus biedt een veelzijdige en economische oplossing voor het verduurzamen van jouw huis. Met lage initiële kosten, aanzienlijke energiebesparingen en eenvoudige integratie, is het een ideale keuze voor iedereen die streeft naar comfort, duurzaamheid en kostenbesparing. Stap vandaag nog over en begin met het ervaren van de voordelen van moderne verwarmingstechnologie.

Neem contact met ons op voor Gratis Advies

Meer nieuws

Zonnepanelen voor particulieren

Profiteer van het hoogste rendement met de beste zonnepanelen op de markt.
Gratis dakscan

Zonnepanelen voor ondernemers

Duurzaam ondernemen met zonnepanelen en profiteren van alle voordelen.
Gratis dakscan
Website laten maken door Bureau Magneet - Online marketing
crossmenuchevron-downarrow-leftarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram