De perfecte combinatie: zonnepanelen en een hybride warmtepomp

Met de zomer voor de deur, is dit het ideale moment om te investeren in duurzame energieoplossingen voor je huis. Bij ZonnepanelenPlus begrijpen we dat het kiezen van de juiste technologie overweldigend kan zijn. Daarom bieden wij de perfecte combinatie van zonnepanelen en hybride warmtepompen aan om jouw huis energiezuinig en milieuvriendelijk te maken.

De kracht van SunPower Maxeon 6 AC zonnepanelen

Bij ZonnepanelenPlus zijn we trots op onze samenwerking met SunPower. De SunPower Maxeon 6 AC zonnepanelen staan bekend om hun hoge efficiëntie en duurzaamheid. Met een efficiëntie tot wel 23%, behoren deze panelen tot de meest efficiënte op de markt. Dit betekent dat je meer energie uit minder panelen haalt, wat vooral handig is als je beperkte dakruimte hebt.

Een ander groot voordeel van de Maxeon 6 AC is de geïntegreerde micro-omvormer van Enphase. Dit betekent dat elk paneel onafhankelijk werkt, waardoor schaduw op één paneel geen invloed heeft op de rest van je systeem. Met een vermogen van 425W (zwart) of 435W (wit) produceren deze panelen aanzienlijk meer energie, zelfs onder minder ideale weersomstandigheden.

Langdurige betrouwbaarheid

Met een productgarantie van 40 jaar en een degradatie van slechts 0,25% per jaar, kun je rekenen op langdurige prestaties en betrouwbaarheid. Dit betekent dat je panelen na 25 jaar nog steeds 92% van hun oorspronkelijke vermogen leveren, waardoor je investering op de lange termijn loont.

De voordelen van een hybride warmtepomp

Naast zonnepanelen biedt ZonnepanelenPlus ook de Aurea Hybride add-on warmtepomp aan. Dit systeem is ideaal voor iedereen die zijn bestaande cv-installatie wil verbeteren zonder grote aanpassingen te hoeven doen. De hybride warmtepomp werkt samen met je huidige cv-ketel en zorgt ervoor dat je altijd optimaal gebruik maakt van de meest efficiënte warmtebron.

Hoe werkt de Aurea Hybride Add-on?

Bij temperaturen boven de 4°C zorgt de warmtepomp voor verwarming, terwijl de cv-ketel het overneemt bij lagere temperaturen of wanneer er een hogere warmtevraag is. Dit systeem zorgt voor gegarandeerd comfort en kan tot wel 60% besparen op je gasverbruik. Met een energieklasse van A+++/A++ en een vermogen van 5 kW, is dit een van de meest efficiënte oplossingen op de markt.

Professionele installatie en snel rendement

De installatie van de Aurea Hybride add-on is eenvoudig en kan binnen één dag worden voltooid door onze professionele installateurs. Dankzij de aantrekkelijke investeringskosten en de snelle terugverdientijd, kun je al binnen enkele jaren beginnen met het besparen van geld.

warmtepomp Snelste terugverdientijd

Investeer en bespaar direct in de zomer

De zomer is de perfecte tijd om te investeren in zonnepanelen en een hybride warmtepomp. Met de langere dagen en meer zonuren, profiteer je direct van de maximale energieopbrengst van je zonnepanelen. Dit betekent lagere energiekosten en een hogere besparing vanaf het moment dat je systeem is geïnstalleerd. Bovendien kan de warmtepomp je helpen om je huis koel te houden tijdens de warmere maanden door de luchtcirculatie te verbeteren.

Start vandaag

Bij ZonnepanelenPlus staan we klaar om je te helpen bij elke stap op weg naar een duurzamer huis. Van de eerste dakscan tot de installatie en het onderhoud, wij zorgen ervoor dat je altijd de beste service en producten krijgt. Vraag vandaag nog een gratis dakscan aan en ontdek hoeveel je kunt besparen met onze innovatieve oplossingen.

Met de combinatie van SunPower Maxeon 6 AC zonnepanelen en de Aurea Hybride add-on warmtepomp, ben je niet alleen voorbereid op de zomer, maar ook op een duurzame en energiezuinige toekomst. Wacht niet langer en neem contact met ons op om jouw reis naar duurzame energie te beginnen!

Waarom ZonnepanelenPlus?

Als importeur en installateur van hoogwaardige zonnepanelen, heeft ZonnepanelenPlus zich toegelegd op het leveren van systemen die niet alleen betrouwbaar zijn, maar ook uitstekende prestaties leveren. We adviseren je graag over subsidieregelingen en financieringsmogelijkheden, zodat je direct kunt profiteren van energiebesparingen. Ons hoofdkantoor in Venray coördineert installaties door heel Nederland, met lokale installateurs die precies weten wat er speelt in jouw regio.

Meer nieuws

Zonnepanelen voor particulieren

Profiteer van het hoogste rendement met de beste zonnepanelen op de markt.
Gratis dakscan

Zonnepanelen voor ondernemers

Duurzaam ondernemen met zonnepanelen en profiteren van alle voordelen.
Gratis dakscan
Website laten maken door Bureau Magneet - Online marketing
crossmenuchevron-downarrow-leftarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram