Zonnepanelen financieren, wat zijn de mogelijkheden in jouw gemeente?

Zonnepanelen financieren is voor de meeste mensen een grote stap. De grote voordelen van een installatie met zonnepanelen op het dak maken het voor veel huiseigenaren aantrekkelijk om ze aan te schaffen. Zonnepanelen zorgen er niet alleen voor dat je flink gaat besparen op je elektriciteitsrekening, maar je verdient op termijn je investering ook weer terug. Daarnaast kan de waarde van je woning stijgen met zonnepanelen op je dak.

Met of zonder eigen spaargeld?

Om zonnepanelen te financieren zijn er diverse mogelijkheden. Je kunt zonnepanelen financieren met of zonder eigen spaargeld. Om zonnepanelen te financieren zonder eigen spaargeld zijn er diverse duurzaamheidsregelingen, waar veel huiseigenaren inmiddels gebruik van maken. Deze regelingen worden op landelijk, provinciaal of gemeentelijk niveau uitgezet. Wij zoeken graag voor je uit welke regelingen er in jouw gemeente van toepassing zijn. Daarnaast kun je uiteraard ook eigen spaargeld gebruiken voor de financiering.

Start nu met onze gratis dakscan en ontvang persoonlijk advies over het financieren van zonnepanelen.

Meer nieuws

Zonnepanelen voor particulieren

Profiteer van het hoogste rendement met de beste zonnepanelen op de markt.
Gratis dakscan

Zonnepanelen voor ondernemers

Duurzaam ondernemen met zonnepanelen en profiteren van alle voordelen.
Gratis dakscan
Website laten maken door Bureau Magneet - Online marketing
crossmenuchevron-downarrow-leftarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram