Nieuw Trees for All certificaat voor ZonnepanelenPlus!

Al sinds 2019 is ZonnepanelenPlus trotse partner van Trees for All. Ook in 2020 hebben wij weer een certificaat mogen ontvangen van onze deelname.

Trees for All

Trees for All is een organisatie welke zich richt op een groene en gezonde aarde. Jaarlijks verdwijnen er 3,5 miljard bomen en de gevolgen hiervan voor mens, dier en klimaat zijn enorm. Daarom investeren zij in bomen door deze te planten en het herstellen van bestaande bossen. Trees for All plant bomen in zowel Nederland als het buitenland. Op deze manier is de impact van hun werk op grote schaal tastbaar.

trees for all 2021

Samenwerking met Trees for All

Inmiddels is ZonnepanelenPlus dus al voor het tweede jaar op rij bedrijfspartner van Trees for All. Op deze manier willen wij meewerken aan een groenere en gezondere wereld voor onszelf en een volgende generatie. In 2020 hebben wij in totaal 2.500 bomen geplant, waarvan 1.250 bomen in Natuurgebied de Pan te vinden zijn en 1.250 bomen zijn in Kibale National Park in Oeganda aangeplant. Zo willen wij onze footprint achterlaten voor een duurzame en CO2-neutrale wereld!

Meer over Trees for All lees je op treesforall.nl

Meer nieuws

Zonnepanelen voor particulieren

Profiteer van het hoogste rendement met de beste zonnepanelen op de markt.
Gratis dakscan

Zonnepanelen voor ondernemers

Duurzaam ondernemen met zonnepanelen en profiteren van alle voordelen.
Gratis dakscan
Website laten maken door Bureau Magneet - Online marketing
crossmenuchevron-downarrow-leftarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram