25 jaar garantie op zonnepanelen

Wij van ZonnepanelenPlus werken met de zonnepanelen van SunPower. Deze zonnepanelen zijn grensverleggend op het gebied van zonne-energie. Ze worden ondersteund door Total, 's werelds vierde grootste energiebedrijf.

De zonnepanelen van SunPower bieden een volledige betrouwbaarheidsgarantie van 25 jaar op het vermogen, product en de service. Dit is de meest uitgebreide garantie in de branche van zonnepanelen en daarmee is de werkwijze van SunPower uniek. SunPower staat voor betrouwbaarheid, meer energie en besparing. In totaal heeft SunPower meer dan 35 miljoen gebruikerservaringen die dit beamen.

Garantieperiode

De garantie bij ZonnepanelenPlus op zonnepanelen ligt dus op 25 jaar. De periode bij conventionele zonnepanelen ligt rond de 10 jaar. Een flink verschil, van 15 jaar, dus.

Vermogen

Het vermogen van de SunPower zonnepanelen is hoger dan reguliere zonnepanelen. In totaal zit het vermogen van de zonnepanelen nog op 82,6% in het 25e jaar, terwijl dit bij andere op rond de 80% ligt.

Daarnaast leveren de zonnepanelen van SunPower tot 32% meer energie uit hetzelfde oppervlak. Verder leveren de unieke parallelle circuits in gedeeltelijke schaduw meer vermogen dan conventionele panelen.

Product

De SunPower zonnepanelen bieden een garantie op productie- en materiaalfouten gedurende 25 jaar.

Service

Voor 25 jaar heb je garantie op de service van ZonnepanelenPlus en SunPower. Dit houdt in dat reparatie, vervanging of vergoeding van een defect zonnepaneel zonder problemen worden verholpen. Bij conventionele zonnepanelen is dit allen niet het geval.

SP MST NL Warranty Chart

Met een installatie van SunPower zonnepanelen ben je verzekerd van langdurige besparingen, zekerheid en succes.

Meer nieuws

Zonnepanelen voor particulieren

Profiteer van het hoogste rendement met de beste zonnepanelen op de markt.
Gratis dakscan

Zonnepanelen voor ondernemers

Duurzaam ondernemen met zonnepanelen en profiteren van alle voordelen.
Gratis dakscan
Website laten maken door Bureau Magneet - Online marketing
crossmenuchevron-downarrow-leftarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram