De beste zonnepanelen van 2021

De beste zonnepanelen van 2021 vind je bij Zonnepanelenplus!
Wij van Zonnepanelenplus werken enkel met hoogwaardige kwaliteit zonnepanelen van onder andere SunPower en mogen ons dan ook Elite Partner noemen.

SunPower is een van de belangrijkste vernieuwers op het gebied van de huidige zonnetechnologie. Ze produceren hoog rendement zonnepanelen voor zowel de particuliere als zakelijke markt wereldwijd.
Het bedrijf is van oorsprong Amerikaans en staat erom bekend dat ze de meest efficiënte zonnepanelen produceren met de laagste degradatie en een super betrouwbaarheidsgarantie. Naast het feit dat ze garantie geven op de panelen doen ze dit ook op prestaties van de panelen en de service.

Uit een test van ‘clean energy reviews’ staan de zonnepanelen van SunPower op de 2e plaats. De zonnepanelen hebben een N-type IBC-cel met een efficiëntie van 22.6% en daarnaast ook een garantieperiode van 25 jaar. Uit de test komt SunPower qua efficiëntie als best presterende leverancier uit de veren.

Meer nieuws

Zonnepanelen voor particulieren

Profiteer van het hoogste rendement met de beste zonnepanelen op de markt.
Gratis dakscan

Zonnepanelen voor ondernemers

Duurzaam ondernemen met zonnepanelen en profiteren van alle voordelen.
Gratis dakscan
Website laten maken door Bureau Magneet - Online marketing
crossmenuchevron-downarrow-leftarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram