Wat is de levensduur van zonnepanelen?

De zon schijnt steeds vaker, maar ook krachtiger in Nederland. Geen wonder dat zonnepanelen steeds populairder worden. Zonnepanelen zijn namelijk een duurzame investering waar je lang plezier van hebt. Het is belangrijk dat je een goede installatie aanschaft met regelmatig onderhoud. Wij van ZonnepanelenPlus werken uitsluitend met kwalitatieve panelen van SunPower. Deze zonnepanelen hebben een garantieperiode van maar liefst 25 jaar. Naast het feit dat de garantie geldt op de zonnepanelen, geldt dit ook op de prestaties van de panelen en de service.

Hoelang gaan zonnepanelen mee?
Zonnepanelen gaan over het algemeen minimaal 25 jaar mee en vaak nog langer. De levensduur van zonnepanelen behoud je zo optimaal mogelijk door ze goed te onderhouden. Zonnepanelen zijn in principe onderhoudsvrij. Maar zorg dat je toch eens per jaar even controleert of er geen bladeren of stof zijn achtergebleven. Wees wel voorzichtig of vraag een professional.

Zonnepanelen werken automatisch en je hebt er in principe geen omkijken naar. Je kunt de opbrengst van je zonnepanelen op diverse manieren bijhouden. Bijvoorbeeld via het internet of een app, door het scherm van de omvormer af te lezen of door de meterstanden te controleren. Constateer je bijzonderheden zoals na het uitvallen van het (draadloos) internet thuis, dan kun je voor meer informatie terecht op onze klantenservice pagina. Of neem contact met ons op via: 088-4680000

De levensduur van zonnepanelen is dus minimaal 25 jaar en dat maakt het aanschaffen van zonnepanelen een duurzame investering! Ben je benieuwd energie onze zonnepanelen op jouw dak kunnen genereren? Vul dan eenvoudig onze gratis dakscan in.

Meer nieuws

Zonnepanelen voor particulieren

Profiteer van het hoogste rendement met de beste zonnepanelen op de markt.
Gratis dakscan

Zonnepanelen voor ondernemers

Duurzaam ondernemen met zonnepanelen en profiteren van alle voordelen.
Gratis dakscan
Website laten maken door Bureau Magneet - Online marketing
crossmenuchevron-downarrow-leftarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram