Garantie op zonnepanelen

Je wilt investeren in zonnepanelen, maar wel de garantie hebben dat deze de komende jaren stroom opleveren en daarnaast een lange tijd mee kunnen gaan. Vanuit de leverancier wordt een garantieperiode afgegeven, deze zal dus ook per leverancier verschillen. Het is belangrijk om in je oriëntatieproces de garantie per leverancier mee te nemen.

SunPower zonnepanelen

SunPower is al meer dan 35 jaar grensverleggend op het gebied van zonne-energie en zonnepanelen. Ze worden ondersteund door TOTAL, het op vijf na grootste energiebedrijf ter wereld. Wat SunPower uniek maakt, is de baanbrekende zonnetechnologie, innovatieve productontwerpen en uitstekende service. Met de zonnepanelen van SunPower ben je verzekerd van hoog rendement, langdurige besparingen en de garantie op het product en vermogen.

Garantie op product

SunPower is een erkende zonnepanelen leverancier met een volledige betrouwbaarheidsgarantie. SunPower biedt namelijk maar liefst 25 jaar garantie op onder andere product, de zonnepanelen en bijbehorende omvormer. Bij kwalitatieve zonnepanelen hoort ook een hoge garantie. SunPower staat ervoor in dat de zonnepanelen tot zeker 40 jaar mee kunnen gaan, waar conventionele panelen vaak maar tot 25 jaar meegaan. Bij deze conventionele zonnepanelen is vaak de garantieperiode ook maar 10 tot max. 15 jaar. SunPower is hiermee dus uniek in de branche.

Onder de garantie van het product vallen onder andere de dekking voor productie- en materiaalfouten gedurende de 25 jaar. Daarnaast garanderen de zonnepanelen van SunPower na 25 jaar een vermogen van 92% ten opzichte van 80,7% bij conventionele panelen. Dit betekent dat na 25 jaar de panelen van SunPower maar liefst 12% meer vermogen hebben.

Garantie op service en onderhoud

Naast de garantie die SunPower biedt op de zonnepanelen, geldt de garantie ook op de service en het onderhoud van de panelen. Dit betekent dat reparatie, vervanging of vergoeding van een defect paneel zonder problemen wordt opgepakt binnen die 25 jaar. De garantie op zowel het product, de service als het onderhoud wordt ondersteunt door onafhankelijke onderzoeken en gebruikerservaringen met meer dan 33 miljoen zonnepanelen over heel de wereld.

Overzicht garantie product, vermogen en service

Wil jij profiteren van maximale garantie?

Wil jij profiteren van maximale garantie op je zonnepanelen? Ga dan voor de SunPower zonnepanelen. De beste zonnepanelen met de hoogste garantie binnen de zonnepanelenmarkt. Mocht nog meer informatie over de garantie willen, download dan onderstaande brochures:

Garantie documenten

Wil jij nog meer informatie over de specifieke garanties per type zonnepanelen. Bekijk dan de garantie informatiebronnen.

Afspraak maken

Wil jij een afspraak maken om de mogelijkheden van de SunPower zonnepanelen te bespreken? Neem dan contact met ons op of plan direct je gratis dakscan in via onze website.

Meer nieuws

Zonnepanelen voor particulieren

Profiteer van het hoogste rendement met de beste zonnepanelen op de markt.
Gratis dakscan

Zonnepanelen voor ondernemers

Duurzaam ondernemen met zonnepanelen en profiteren van alle voordelen.
Gratis dakscan
Website laten maken door Bureau Magneet - Online marketing
crossmenuchevron-downarrow-leftarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram