Het Maxeon 5 zonnepaneel van SunPower

SunPower heeft een nieuw zonnepaneel gelanceerd, genaamd de Maxeon 5 - 400 Wp AC. Dit model is een combinatie van het krachtigste zonnepaneel en 's werelds meest geavanceerde omvormertechnologie. De uitkomst? Een passende oplossing voor ieder dak!

SunPower Maxeon 5 - 400 Wp AC zonnepaneel

Het nieuwste zonnepaneel van SunPower is de Maxeon 5. De Maxeon 5 is een fantastisch zonnepaneel met een piekvermogen van maar liefst 400 - 415 Watt, met een geïntegreerde Enphase micro omvormer. Dit zonnepaneel scoort hoog op prestaties én uiterlijk. Dit model voorzien van de beste voorwaarden die er momenteel zijn in geheel de markt. De combinatie van het SunPower zonnepaneel en de slimme technologie van Enphase zorgen voor het beste rendement en een lange levensduur met de beste prijs/kwaliteitverhouding.

Daarnaast zorgt dit zonnepaneel voor meer energie en besparingen op de lange termijn, omdat de Maxeon 5 het hoogst scoort op efficiëntie, duurzaamheid en garantie ten opzichte van concurrenten. Verder is het paneel uitgerust met 66 monokristallijne siliciumzonnecellen.

Het zonnepaneel met in totaal 1 miljard Maxeon-cellen is ontworpen om in 25 jaar tijd voor 50% meer energie te genereren ten opzichte van conventionele zonnepanelen. Dit maakt de nieuwe Maxeon 5 zonnepanelen vooruitstrevend en uniek!

De omvormer van de Maxeon 5

De AC-zonnepanelen van de Maxeon 5 zijn niet aangesloten op één centrale omvormer, zoals de reguliere panelen, maar ieder zonnepaneel kan afzonderlijk worden uitgeschakeld en beschaduwde zonnepanelen worden geïsoleerd. De samenwerking tussen SunPower en Enphase zorgt er daarnaast voor dat ook bij weinig instraling er stroom wordt opgewekt en in energie wordt omgezet. Hierdoor presteert de installatie beter dan anderen.

Alle voordelen op een rij

  • Geïntegreerde AC-module met het hoogste vermogen
  • 25 jaar productgarantie
  • Ontworpen en gekalibreerd door Enphase
  • Vermogensbereik van 400 - 415 Watt
  • Rendement tot 22,2%
  • Verwachte gebruiksduur van 40 jaar
  • Tot 50% meer energie in 25 jaar tijd t.o.v. conventionele panelen

De Maxeon 5 - nu verkrijgbaar

De nieuwe Maxeon 5 AC-zonnepanelen zijn per direct verkrijgbaar bij ZonnepanelenPlus. De zonnepanelen zijn nog eenvoudiger te vervoeren, te installeren en te bedienen. Niet alleen een win-win voor de consument, maar ook voor ons!

Meer weten over de SunPower Maxeon 5 AC-zonnepanelen? Neem vrijblijvend contact met ons op via 088-4680000 of via info@zonnepanelenplus.nl

Meer nieuws

Zonnepanelen voor particulieren

Profiteer van het hoogste rendement met de beste zonnepanelen op de markt.
Gratis dakscan

Zonnepanelen voor ondernemers

Duurzaam ondernemen met zonnepanelen en profiteren van alle voordelen.
Gratis dakscan
Website laten maken door Bureau Magneet - Online marketing
crossmenuchevron-downarrow-leftarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram