Hoelang gaan zonnepanelen mee?

Zonnepanelen zijn enorm populair in Nederland en je ziet steeds meer daken gevuld worden met zonnepanelen installaties. Zonnepanelen zijn een duurzame investering waar je jaren plezier van hebt, maar hoelang gaan zonnepanelen nu eigenlijk mee?

SunPower zonnepanelen

Wij van ZonnepanelenPlus werken enkel met kwalitatieve zonnepanelen van SunPower. SunPower is één van de grootste leveranciers van zonnepanelen en ze zijn al meer dan 30 jaar koploper in de branche. SunPower heeft 's werelds meest efficiënte zonnepanelen met een efficiëntiepercentage van maar liefst 22,8%. Daarnaast is de techniek waarmee gewerkt wordt uniek en zijn de zonnecellen krachtiger dan conventionele zonnepanelen, waardoor er meer stroom opgewekt wordt met minder dakoppervlak.


Daarnaast hebben SunPower zonnepanelen ook een zeer uniek ontwerp. Door het unieke ontwerp zijn bijzonder effectief bij omstandigheden met weinig licht. Zo beginnen ze in de ochtend al eerder met het genereren van stroom en blijven ze in de avond ook langer doorwerken.

Hoelang gaan zonnepanelen mee?

Zonnepanelen gaan gemiddeld gezien minimaal 25 jaar mee en vaak nog langer. De zonnepanelen van SunPower kunnen zelfs meer dan 40 jaar mee. Het is belangrijk om dagelijks of wekelijks de opbrengst van de zonnepanelen bij te houden. Op die manier wordt een eventuele storing snel geconstateerd. De garantie die je op SunPower zonnepanelen hebt is 25 jaar. Conventionele zonnepanelen bieden vaak een garantieperiode van 10 tot 12 jaar aan.

De levensduur van zonnepanelen kun je zo optimaal mogelijk houden door goed onderhoud. Zo controleer je de zonnepanelen eens per zoveel maanden of er geen stof of bladeren zijn achtergebleven. Verder gaan de zonnepanelen ook lang mee onder zware weersomstandigheden zoals harde wind, hagel, temperatuurwisselingen en stormachtig weer.

Wees zeker van zonnepanelen die lang meegaan

Als je er zeker van wilt zijn dat je kwalitatieve zonnepanelen koopt die ook nog eens lang meegaan, koop dan je zonnepanelen via ZonnepanelenPlus. Wij verzekeren je een hoge kwaliteit installatie en professionele service. Ga voor zonnepanelen met een lange levensduur en weet dat je er nog een lange tijd plezier van zult hebben.
Wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op of plan een gratis dakscan in.

Meer nieuws

Zonnepanelen voor particulieren

Profiteer van het hoogste rendement met de beste zonnepanelen op de markt.
Gratis dakscan

Zonnepanelen voor ondernemers

Duurzaam ondernemen met zonnepanelen en profiteren van alle voordelen.
Gratis dakscan
Website laten maken door Bureau Magneet - Online marketing
crossmenuchevron-downarrow-leftarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram