Zonnepanelen met micro omvormer

Een nieuwe trend binnen de zonnepanelen branche zijn zonnepanelen met een micro-omvormer. Eerdere versies van zonnepanelen hebben één grote omvormer, maar de SunPower Maxeon 5 AC zonnepanelen hebben nu ieder een eigen micro-omvormer per paneel. De SunPower Maxeon zonnepanelen staan bekend om de energieproductie en besparende eigenschappen. De panelen zijn super betrouwbaarheid, hebben maar liefst 25 jaar garantie en een verwachte gebruiksduur van 40 jaar.

Zonnepanelen met Enphase micro omvormer

De nieuwe SunPower Maxeon 5 AC-module is een combinatie van het krachtigste zonnepaneel voor residentieel gebruik en 's werelds meest geavanceerde omvormertechnologie. Het SunPower zonnepaneel Max5 AC Enphase integrated is een prachtig zonnepaneel met een piekvermogen 375 - 415 Watt, optioneel met geïntegreerde Enphase micro omvormer. Dankzij de technologie van SunPower en Enphase kan er makkelijk rendement en energie uit de zonnepanelen worden gehaald.

Combinatie van SunPower zonnepanelen en de technologie van Enphase

De SunPower Max5 AC module zorgen in combinatie met de Enphase micro omvormer zonnepanelen bij lage licht instraling al voor vermogen. Dit vermogen kan door Enphase al bij lage spanning worden omgezet naar bruikbare stroom. Deze combinatie is zeer bijzonder en komt nergens anders voor. Hierdoor zal het systeem van SunPower zonnepanelen beter presteren.

Door het combineren van SunPower zonnepanelen met de Enphase technologie heeft schaduw minder effect op de opbrengst van de zonnepanelen. De micro omvormer zit namelijk in ieder paneel individueel en zorgt ervoor dat het geen effect heeft op de totale opbrengst, maar enkel op dat deel van die zonnepaneel. De overige zonnepanelen werken dus ook individueel verder en zorgen voor maximale opbrengst. De zonnepanelen zijn zo ontworpen dat deze gedurende 25 jaar voor 35% meer energie zorgen met hetzelfde oppervlak onder reële omstandigheden, zoals bij schaduw en hoge temperaturen.

De SunPower zonnepanelen en Enphase micro omvormers staan erom bekend dat ze onder zeer extreme omstandigheden goed blijven functioneren. Ten opzichte van conventionele omvormers ligt het uitvalspercentage va de Enphase micro omvormers 10x lager.

zonnepanelen met micro omvormer uitleg

Eigenschappen zonnepanelen met micro omvormer

De SunPower Max5 AC module in combinatie met de Enphase micro omvormer komt in een 66 cells zonnepaneel. De afmetingen van het zonnepaneel zijn 1850 x 1000 mm. Het model van de omvormer is IQ 7A en heeft een vermogen van 230 Volt.

Met de hoogwaardige zonnepanelen van SunPower en de micro-omvormers van Enphase ben je verzekerd van goede producten met lange levensduur tegen een goede prijs.

sunpower zonnepaneen met micro omvormer eigenschappen
Maxeon 5 AC module eigenschappen

Meer nieuws

Zonnepanelen voor particulieren

Profiteer van het hoogste rendement met de beste zonnepanelen op de markt.
Gratis dakscan

Zonnepanelen voor ondernemers

Duurzaam ondernemen met zonnepanelen en profiteren van alle voordelen.
Gratis dakscan
Website laten maken door Bureau Magneet - Online marketing
crossmenuchevron-downarrow-leftarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram