Nieuw Trees for All certificaat in 2022!

Al sinds 2019 zijn wij trotse donateur aan Trees for All. Dit jaar hebben we maar liefst 360 bomen gedoneerd, om zowel in Nederland als in het buitenland een prachtig bos aan te planten. Op deze manier dragen wij een steentje bij aan een groenere wereld. Dit jaar hebben wij wederom een officieel certificaat in ontvangst mogen nemen.

trees for all certificaat

De organisatie

Al ruim 20 jaar zet Trees for All zich in voor een bosrijke wereld. Zij geloven dat bomen hét middel zijn tegen klimaatverandering. Ze hebben het dan ook hun missie gemaakt om wereldwijd bestaande bossen te herstellen en nieuwe bossen te planten.

De organisatie plant zowel bomen in Nederland als in het buitenland en maken daarbij mensen bewust van het belang van bomen. Zij kiezen voor een brede impact. Hun duurzame projecten dragen niet alleen bij aan een gezond klimaat, maar ook aan meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden. Samen met donateurs en partners investeren ze in een groene en gezonde wereld voor iedereen.

ZonnepanelenPlus x Trees for All

Dit is alweer het vierde jaar dat ZonnepanelenPlus zich trotse partner en donateur van Trees for All mag noemen. Wij vinden het belangrijk om naast de branche waarin we actief zijn, mee te bouwen aan een duurzame en groenere wereld. En dat doen we echt samen met onze partners!

Wil jij ook jouw steentje bijdragen en een groene footprint achterlaten? Ga dan naar treesforall.nl

Meer nieuws

Zonnepanelen voor particulieren

Profiteer van het hoogste rendement met de beste zonnepanelen op de markt.
Gratis dakscan

Zonnepanelen voor ondernemers

Duurzaam ondernemen met zonnepanelen en profiteren van alle voordelen.
Gratis dakscan
Website laten maken door Bureau Magneet - Online marketing
crossmenuchevron-downarrow-leftarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram